Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 01, 2013 15:34 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

... no to ja też sobie ufff'nę!
i mry na Nowy Rok dla wszystkich!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Wto sty 01, 2013 15:44 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

zapisuje i chetnie poczytam
kocham wszystkie koty, ale puszyste maja szczegolne miejsce w moim sercu :kotek:
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Wto sty 01, 2013 20:13 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Wrzucam i tu Rudolfa.Scenariusz znany: córka ma białaczkę, oddanie kota jest zaleceniem lekarskim.
Oto Rudolf:

Obrazek

Obrazek

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto sty 01, 2013 20:14 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

I jeszcze:

Obrazek

kotkins

Post » Wto sty 01, 2013 20:22 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Absolutnie NIE do adopcji (co najwyżej ona może zaadoptować Was...), we własnej niepowtarzalnej osobie : PERSONA , obecnie zamieszkuje u Neigh.
Kiedy persy zawładną tym padołem ,ona będzie rozkazywała...i wtedy drżyjcie!
Na wszelki wypadek ustąpuję jej zawsze karzesła i daję swoją porcję szynki...ki diabeł...
Wiem coś, o czym Wy nie wiecie: mam w domu równie jadowitą persicę - Piękną Fio.
I wiecie...bojajcie się...!!!

Obrazek

kotkins

Post » Wto sty 01, 2013 20:25 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

kotkins pisze:Absolutnie NIE do adopcji (co najwyżej ona może zaadoptować Was...), we własnej niepowtarzalnej osobie : PERSONA , obecnie zamieszkuje u Neigh.
Kiedy persy zawładną tym padołem ,ona będzie rozkazywała...i wtedy drżyjcie!
Na wszelki wypadek ustąpuję jej zawsze karzesła i daję swoją porcję szynki...ki diabeł...
Wiem coś, o czym Wy nie wiecie: mam w domu równie jadowitą persicę - Piękną Fio.
I wiecie...bojajcie się...!!!

Obrazek

Też byś miała taką minę jakby ci ktoś lampą błyskową po oczach dał :wink:
Ale, fakt, mina obłędna :ok:
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Od: Sob kwi 27, 2002 12:13

Post » Wto sty 01, 2013 20:25 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

:mrgreen:
Suuuperrr zdjęcie - ten mikser nad głową ma wejście - a reszta zmiksowana - znika w kocie jak rozumiem :ok:
A mina - hoho - Tomaszek ma mniej groźną. 8O
Coś mi się widzi, że dostał by w "pendzel" od Persony... w try miga.

PS kurde , ona wygląda tak, że w ciemnej ulicy od razu oddajesz jej portfel i mówisz - proszę bardzo psze Pani... :mrgreen:
:1luvu:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto sty 01, 2013 20:28 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

"Taki jestem zadziwiony..."

śliczny Rudolf, bardzo fotogeniczny o nostalgicznym spojrzeniu się poleca :)
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Wto sty 01, 2013 20:30 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Ależ skąd! Ona nigdy nikogo nie uderzyła.......nie musi. Nie wiem i dlaczego tak się dzieje, ale WSZYSCY tak po prostu robią to czego ona chce......pies ustępuje posłania ( pseudo bernardyn).

Kotkins oddaje śniadanie.......i takie tam.

A kiedy do mnie przyjechała wyglądała tak nieco pomiędzy Stefanką a Leosią.......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto sty 01, 2013 20:31 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Rude ma czadowe umaszczenie.. 8O
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto sty 01, 2013 20:32 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

shira3 pisze:Rude ma czadowe umaszczenie.. 8O

C'nie?

Mnie wystarcza wprawdzie ze RUDE......

I przypominam, ze własnie wielkośc i maść ( :-) ) miał mieć po Miałkunie. Nie tłumaczyłam, ze Miałkuny są różniście umaszczone......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto sty 01, 2013 20:34 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Neigh pisze:

C'nie?

Mnie wystarcza wprawdzie ze RUDE......

I przypominam, ze własnie wielkośc i maść ( :-) ) miał mieć po Miałkunie. Nie tłumaczyłam, ze Miałkuny są różniście umaszczone......

Kolor, jak kolor....ale marmur 8O Ło matulu!
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto sty 01, 2013 20:45 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Neigh pisze:Ależ skąd! Ona nigdy nikogo nie uderzyła.......nie musi. Nie wiem i dlaczego tak się dzieje, ale WSZYSCY tak po prostu robią to czego ona chce......pies ustępuje posłania ( pseudo bernardyn).

Kotkins oddaje śniadanie.......i takie tam.

A kiedy do mnie przyjechała wyglądała tak nieco pomiędzy Stefanką a Leosią.......

Nawet jakby był nie pseudo a hiper-super bernardyn , z taką kocicą ... to lepiej od razu w trzy słowa :
"Dzień dobry - przepraszam- tak jest, już aportuję"

:mrgreen:

Jest cudna, jak z filmu :ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto sty 01, 2013 21:52 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Mogę wziąć jedną kotke na DT z tym ze .... Po pierwsze ktoś by musiał dowieźć do Torunia, po drugie mam kocura 6miesięcy nie kastrowany, ale w tym tygodniu ide go umowić na kastracje chyba ze kotka po sterylce wtedy mogę brać nawet jutro ;-) A Michasia jakie cudo kochane :1luvu:- kotka może być jedną z persow lub norwegiem byle była przyjacielska :D jeśli moje małe komplikacje nie będą problemem to można mnie brać śmiało pod uwagę.
Ostatnio edytowano Śro sty 02, 2013 4:57 przez moni1234511, łącznie edytowano 2 razy

moni1234511

Od: Sob cze 16, 2012 13:25

Post » Wto sty 01, 2013 22:11 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

I pomyśleć, że moja Ofelia miała dwóch rudych braciszków - przynajmniej jeden był marmurkiem (drugi nie pamiętam).
Marmury są THE BEST!
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

[poprzednia][następna]