Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Dusia po nowym roku będzie sterylizowana i dzięki temu,że będzie w narkozie będzie miała zrobiony rtg . Pobrana będzie także krew na hormony. Proszę jeszcze o podpowiedź co trzeba jej zbadać z krwi. Tak cudownej kotki jeszcze nie miałam
wasza asia pisze:Pozwoliłam sobie wspomnieć o Dusi (s. 5) i innych kotach z KAN (s. 4) tutaj viewtopic.php?f=13&t=149384. Może to dla niej jakaś szansa?
Zdrowia i domku w Nowym Roku 2013 życzą Dusieńce moi rezydenci, tymczasy no i oczywiście ja
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Kochani! Internetowy sklep zoologiczny zoozone.pl w styczniu 2013 wspiera Kocią Arkę Noego. Jako pomoc przekazuje od siebie artykuły za kwotę 200,00 zł. oraz za kwotę rabatów, z których klienci mogą zrezygnować podczas finalizowania zamówienia..