dlaczego KAN jest drugi w Krakvecie skoro został wybrany przez miau i dogo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze:Ja bym się bała dawać ludzkie leki kotce, a nie możesz jej po prostu nie wypuszczać i przetrwać ten tydzień rujki ???
dlaczego KAN jest drugi w Krakvecie skoro został wybrany przez miau i dogo![]()
![]()
kociamysza pisze:
a provera nie jest ludzka?
isabell36 pisze:kociamysza pisze:
nie wiemnie stosowałam
![]()
musiałam przeżyć dwie rujki Belli - bo po tygodniu od pierwszej pojawiła się druga
i jedną u Rysi
ale jakoś dotrwałam do sterylki - chociaż nie było łatwo - bałam się że sąsiedzi naślą na mnie policję przez te miauki o czwartej rano
kociamysza pisze:isabell36 pisze:kociamysza pisze:
nie wiemnie stosowałam
![]()
musiałam przeżyć dwie rujki Belli - bo po tygodniu od pierwszej pojawiła się druga
i jedną u Rysi
ale jakoś dotrwałam do sterylki - chociaż nie było łatwo - bałam się że sąsiedzi naślą na mnie policję przez te miauki o czwartej rano
Izka, my to bysmy jakos wytrzymaliale gorzej z Kicia.Yoda, amoku kociego dostaje, syczy, warczy, jezy sie, bije nas
nie moze byc caly czas na dworze
kociamysza pisze:Padme jest z dala od Yody. Rodzina siedzi sobie w pomieszczeniu gospodarczym tzw servico, dwa pomieszczenia plus wlasna lazienka, ale to jest za drzwiami kuchni a dom jest typowo lokalnie 'otwarty' , wiec slychac jak cholercia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości