"Syberyjski" atak frontalny - nowe zdjęcia!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 31, 2012 13:22 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 "Norwegów"........

I Łapa. Łapa też boski/boska (?). Kurde...
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Pon gru 31, 2012 13:38 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 "Norwegów"........

Asia jest cudna, a ten bezuszek ma taką smutną i poczciwą buzię.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pon gru 31, 2012 15:42 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 "Norwegów"........

jaaana pisze:Asia jest cudna, a ten bezuszek ma taką smutną i poczciwą buzię.

łasica jest fajowy.......że się tu o niego nie biją........dziwne. Kota bez łapy mają, ale bez obu uszu.......to dopiero gratka:-).

Z nim na rękach człowiek od razu jest DAMA
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon gru 31, 2012 15:52 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 "Norwegów"........

Może się nie biją, przez to hasło: nowotwór. Czy coś więcej wiadomo? Mnie to słowo poraża, to może głupie, ale po przejściach w rodzinie mojej i TŻ, nie jest to rzecz prosta.
Czy jemu już nic nie grozi? Spojrzenie ma godne obrazu da Vinci. Takie spokojne i ciepłe.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pon gru 31, 2012 16:02 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 "Norwegów"........

Obiecany maleńki bazarek dla puchatych - zapraszam serdecznie :wink:
viewtopic.php?f=20&t=149499
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pon gru 31, 2012 16:11 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

Neigh pisze:Ok ale nie teraz nie mam czasu i w nosie mam wszystkie tytuły świata

Prosze bardzo........

Ktoś chętny pomóc? Uroczyście oświadczam, ze odłączam zaraz net i telefon !!!!!!

WITAM. PROSZĘ O POMOC!!!!!
MAM KOTA 3,5 LETNIEGO KOCURA RUDEGO RUDOLFA MIESZANKĘ MAICUNA Z DACHOWCEM I MUSZĘ GO ODDAC NAJLEPIEJ W DOBRE RĘCE. ROBIĘ TO NIECHĘTNIE BO JA KOCHAM ZWIERZĘTA I ZAWSZE DOZYWALY U MNIE SEDZIWEGO WIEKU ALE TERAZ NIEMAM WYJSCIA Z POWODU CHOROBY CORKI.
MOJA CORKA W ZESZLYM ROKU ZACHOROWALA NA BIALACZKE JEST W TRAKCIE LECZENIA I NIESTETY PANI DOKTOR POWIEDZIALA ZE KOTA NIE MOZE BYC W DOMU PONIEWAZ KOT PRZENOSI DUZO BAKTERII I ZARAZKOW WYNOSZONYCH Z KUWETY. NADODATEK RUDOLF CZASAMI SKACZE NA MNIE I NA NIA I GRYZIE WIEC NIE MOGE RYZYKOWAC, ZDROWIE MOJEGO DZIECKA JEST WAZNIEJSZE NIZ KOT.
PROBOWALAM GO ODDAC KOMUS ZNAJOMEMU ALE NIESTETY NIE UDALO MI SIE NIC ZALATWIC WIEC JESTESCIE MOJA OSTATNIA DESKA RATUNKU.
PROSZE POMOZCIE MI BO INNACZEJ BEDE MUSIALA GO USPIC. RUDOLF JEST WYKASTROWANY.

jak masz zamiar odłączyć net i telefon, to daj jakieś namiary na Rudolfa - gdyby ktokolwiek mógł pomóc :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon gru 31, 2012 20:28 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 "Norwegów"........

Dokładnie jak odłączasz się od matrix daj namiar na Rudolfa.
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Wto sty 01, 2013 10:15 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 "Norwegów"........

nie podaję żadnych telefonów bez zgody zainteresowanego.

Rudolf ma 3,5 roku, był szczepiony kiedy miał pół roku, regularnie odrobaczany, niewychodzący, nie miał kontaktu z innymi zwierzętami. Kuwetkowy i zdrowy. Aktualnie waży pod 10 kg. Wielkość i maść ( cokolwiek by to znaczyć miało:-) ) ma po mamie miałkunce. Głowę i siersć ma "normalną". Czekam na zdjęcia

Zakładam po prostu, ze to wielki, rudy kastrat.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Wto sty 01, 2013 11:49 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 "Norwegów"........

8O

10 kg ? Toż to Kotweiler - jak będą zdjęcia i ktoś umie banerki robić :oops: , to mogę dźwignąć banerek i narobić o nim hałasu.

Jakże to tak uśpić ??? Można w ogóle zdrowego kota usypiać ? :( Rozumiem tragedia w domu, no ale wyjście awaryjne , zawsze ...

Będziemy o nim hałasować , rudy i puchaty - takie koty mają wzięcie, a do tego ogromny - no to już w ogóle.

Na puchatkowo go , tu jest taki mężczyzna o niku... andrzej780 bodajże - co do cyfr nie jestem pewna, zaraz go znajdę , on dodaje do puchatkowa - ja nie wiem za bardzo gdzie to jest.

PS Mam wątek rudzielców : viewtopic.php?f=13&t=89268&start=930
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto sty 01, 2013 12:25 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 "Norwegów"........

Dodaje.
Monika, szkoda czasu na dodawanie.
Lepiej ten banerek, ogłoszenia itp.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto sty 01, 2013 13:51 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 "Norwegów"........

10 kilo to jest kot. KOT. to jest to, co ja kocham najbrdziej. rude niekoniecznie, ale duze to i owszem. i jeszcze puchate, mniam)nie zebym zjadala koty :wink:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Wto sty 01, 2013 13:57 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 "Norwegów"........

alma_uk pisze:10 kilo to jest kot. KOT. to jest to, co ja kocham najbrdziej. rude niekoniecznie, ale duze to i owszem. i jeszcze puchate, mniam)nie zebym zjadala koty :wink:

On nie jest puchaty. I jak znam ludzi to pewnie waży nieco ponad 7.......i jest najzwyklejszym wyrosniętym rudzielcem. I nikt mi nie wmówi, ze białaczka jest powodem do usypiania kota. Ale cóż nauczyłam się juz nie dyskutować.....

Obrazek

Neigh

Post » Wto sty 01, 2013 14:18 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 "Norwegów"........

1.Koty duszą niemowlęta.Jak masz niemowle- musisz się pozbyć KOTA!!!!
2.Koty rozrzucają toksoplazmozę po talarzach przyszłych matek.Potem rodzą się dzieci z wodogłowiem, wadami wzroku, bez nóg , bez rąk...Jak jesteś w ciąży- to KOT WON!!!!
3.Koty rozrzucają potwornie zakaźnego wirusa herpes.Od tego starszym paniom łzawią oczy i muszą czytać w okularach .Nie żeby od tego,że jak się ma 70 lat i wiotkie powieki to ci samo łzawi.Albo jak się ma 65 to się ma starszowzroczność. Nie.Jesteś stara- WYWAL KOTA!!!
4.Koty robią kupy do kuwety i to jest obrzydliwe.Nie myją potem łap!A fakt,że ponad 40% facetów nie myje łap po sikaniu?NA STOJĄCO..!(czyli w tzw "uchwycie mają...co...?)
Masz faceta- POZBĄDŹ SIĘ KOTA!!!!(że faceta nieby łatwiej odkażać...?)
5.Koty gubią kłaki i zostawiają alergeny .Alergik może się udusić przy kocie.Odczulenie, leki przeciw alergii są kosztowne.Jesteś alergikiem?WYRZUĆ KOTA!!!
6. (...)

KOTY TO SAMO ZUO!!!!!!

Moje ulubione sporty to kanionig ( czyli pływanie kajakiem po nie wiem czym),zorbing (w takiej kuli się toczysz...) i DEBILING.
DEBILING jest z tego najpopularniejszy.
Co się robi???Patrz wyżej...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto sty 01, 2013 14:20 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 "Norwegów"........

kotkins pisze
Autor Wiadomość
kotkins

Tytuł: Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 "Norwegów"........ Cytuj
1.Koty duszą niemowlęta.Jak masz niemowle- musisz się pozbyć KOTA!!!!
2.Koty rozrzucają toksoplazmozę po talarzach przyszłych matek.Potem rodzą się dzieci z wodogłowiem, wadami wzroku, bez nóg , bez rąk...Jak jesteś w ciąży- to KOT WON!!!!
3.Koty rozrzucają potwornie zakaźnego wirusa herpes.Od tego starszym paniom łzawią oczy i muszą czytać w okularach .Nie żeby od tego,że jak się ma 70 lat i wiotkie powieki to ci samo łzawi.Albo jak się ma 65 to się ma starszowzroczność. Nie.Jesteś stara- WYWAL KOTA!!!
4.Koty robią kupy do kuwety i to jest obrzydliwe.Nie myją potem łap!A fakt,że ponad 40% facetów nie myje łap po sikaniu?NA STOJĄCO..!(czyli w tzw "uchwycie mają...co...?)
Masz faceta- POZBĄDŹ SIĘ KOTA!!!!(że faceta nieby łatwiej odkażać...?)
5.Koty gubią kłaki i zostawiają alergeny .Alergik może się udusić przy kocie.Odczulenie, leki przeciw alergii są kosztowne.Jesteś alergikiem?WYRZUĆ KOTA!!!
6. (...)

KOTY TO SAMO ZUO!!!!!!

I jeszcze dodam wierszyk znaleziony w sieci:

"Mówią, zwierzęta, nie mają Duszy
wielu pasuje postawa ta
kogo los Burka, czy Kici wzruszy
ten "pod sufitem",
nierówno ma.
Najgorsze ponie, z wszystkiego, koty.
Ani to sprzedać
Ani to zjeść
Ani to zaprząc, do roboty
To darmojady, cholera
I cześć... ".

PS ja jeszcze słyszałam , że jak śpisz i Ci grdyka lata - to kot się na to rzuci bo myśli , że to mysz. I Cię zagryzie :!: 8O
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto sty 01, 2013 15:47 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 "Norwegów"........

Neigh pisze:
alma_uk pisze:10 kilo to jest kot. KOT. to jest to, co ja kocham najbrdziej. rude niekoniecznie, ale duze to i owszem. i jeszcze puchate, mniam)nie zebym zjadala koty :wink:

On nie jest puchaty. I jak znam ludzi to pewnie waży nieco ponad 7.......i jest najzwyklejszym wyrosniętym rudzielcem. I nikt mi nie wmówi, ze białaczka jest powodem do usypiania kota. Ale cóż nauczyłam się juz nie dyskutować.....

tak prawdę mówiąc poza niemożnością funkcjonowania nie ma chyba powodów do uśpienia kota.
natomiast powodów do oddania jest cale mnóstwo - od bezsensownych do jak najbardziej zasadnych
ja zajmując się kotami tyle lat tylko 3 razy zgadzałam się z właścicielem że kota musiał oddać, owe 3 razy to przypadki zdrowotne i o dziwo zdarzyły się na przestrzeni ostatnich dwóch lat
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

[poprzednia][następna]