Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
jaaana pisze:Asia jest cudna, a ten bezuszek ma taką smutną i poczciwą buzię.
Neigh pisze:Ok ale nie teraz nie mam czasu i w nosie mam wszystkie tytuły świata
Prosze bardzo........
Ktoś chętny pomóc? Uroczyście oświadczam, ze odłączam zaraz net i telefon !!!!!!
WITAM. PROSZĘ O POMOC!!!!!
MAM KOTA 3,5 LETNIEGO KOCURA RUDEGO RUDOLFA MIESZANKĘ MAICUNA Z DACHOWCEM I MUSZĘ GO ODDAC NAJLEPIEJ W DOBRE RĘCE. ROBIĘ TO NIECHĘTNIE BO JA KOCHAM ZWIERZĘTA I ZAWSZE DOZYWALY U MNIE SEDZIWEGO WIEKU ALE TERAZ NIEMAM WYJSCIA Z POWODU CHOROBY CORKI.
MOJA CORKA W ZESZLYM ROKU ZACHOROWALA NA BIALACZKE JEST W TRAKCIE LECZENIA I NIESTETY PANI DOKTOR POWIEDZIALA ZE KOTA NIE MOZE BYC W DOMU PONIEWAZ KOT PRZENOSI DUZO BAKTERII I ZARAZKOW WYNOSZONYCH Z KUWETY. NADODATEK RUDOLF CZASAMI SKACZE NA MNIE I NA NIA I GRYZIE WIEC NIE MOGE RYZYKOWAC, ZDROWIE MOJEGO DZIECKA JEST WAZNIEJSZE NIZ KOT.
PROBOWALAM GO ODDAC KOMUS ZNAJOMEMU ALE NIESTETY NIE UDALO MI SIE NIC ZALATWIC WIEC JESTESCIE MOJA OSTATNIA DESKA RATUNKU.
PROSZE POMOZCIE MI BO INNACZEJ BEDE MUSIALA GO USPIC. RUDOLF JEST WYKASTROWANY.
alma_uk pisze:10 kilo to jest kot. KOT. to jest to, co ja kocham najbrdziej. rude niekoniecznie, ale duze to i owszem. i jeszcze puchate, mniam)nie zebym zjadala koty
Autor Wiadomość
kotkins
Tytuł: Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 "Norwegów"........ Cytuj
1.Koty duszą niemowlęta.Jak masz niemowle- musisz się pozbyć KOTA!!!!
2.Koty rozrzucają toksoplazmozę po talarzach przyszłych matek.Potem rodzą się dzieci z wodogłowiem, wadami wzroku, bez nóg , bez rąk...Jak jesteś w ciąży- to KOT WON!!!!
3.Koty rozrzucają potwornie zakaźnego wirusa herpes.Od tego starszym paniom łzawią oczy i muszą czytać w okularach .Nie żeby od tego,że jak się ma 70 lat i wiotkie powieki to ci samo łzawi.Albo jak się ma 65 to się ma starszowzroczność. Nie.Jesteś stara- WYWAL KOTA!!!
4.Koty robią kupy do kuwety i to jest obrzydliwe.Nie myją potem łap!A fakt,że ponad 40% facetów nie myje łap po sikaniu?NA STOJĄCO..!(czyli w tzw "uchwycie mają...co...?)
Masz faceta- POZBĄDŹ SIĘ KOTA!!!!(że faceta nieby łatwiej odkażać...?)
5.Koty gubią kłaki i zostawiają alergeny .Alergik może się udusić przy kocie.Odczulenie, leki przeciw alergii są kosztowne.Jesteś alergikiem?WYRZUĆ KOTA!!!
6. (...)
KOTY TO SAMO ZUO!!!!!!
Neigh pisze:alma_uk pisze:10 kilo to jest kot. KOT. to jest to, co ja kocham najbrdziej. rude niekoniecznie, ale duze to i owszem. i jeszcze puchate, mniam)nie zebym zjadala koty
On nie jest puchaty. I jak znam ludzi to pewnie waży nieco ponad 7.......i jest najzwyklejszym wyrosniętym rudzielcem. I nikt mi nie wmówi, ze białaczka jest powodem do usypiania kota. Ale cóż nauczyłam się juz nie dyskutować.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marush i 18 gości