, ----------------------------------------------------------------------------------- Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?
Witam wszystkich w Nowym Roku W nocy było głośno , choć mieszkam w okolicy, gdzie na codzień cisza dzwoni w uszach. Dobrze, że wszystko wróciło do normy. Julcio w nocy zaległ w naszym łóżu i tylko podnosząc łepek oglądał kolorowe światełka w oknie. Batmanek już o 22 wycofał się na z góry upatrzoną pozycję tzn. wyciszona w środku obudowa głośnika
Małgosiu, niedaleko? Do mnie do ogrodu przychodzą sarny i jelenie. Po za tym są lisy, dziki i cała reszta leśnej drobnicy. W jednym z domów nie mieszkają jeszcze, a na sylwestra zjechali w 6 samochodów i o północy strzelali jak głupki U nas wkoło są laski i zagajniki. saren jest bardzo dużo.
Tak sobie myślę, że w dzisiejszych czasach, jeśli ludzie kupują działkę i dostają pozwolenie na budowę, powinni podpisywać cyrograf, że nie będą przeszkadzać dzikim zwierzętom.
Ale wiesz Małgosiu, dałaś mi pomysł. W przyszłym roku wydrukuję ulotki i poroznoszę do skrzynek pocztowych. Do gminy też wrzucę. Może nie wiele to da, ale jesli się nie będzie robić nic, to nigdy się to nie zmieni.