Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozennak pisze:Może ktoś wie, co z Chełmikami? Czy ktoś je ogarnął/przygarnął?
Nie mogę przestać myśleć ....Kassja, wiesz coś bliżej?
EithelAmarth pisze:Hej.
Ja tak może z innej beczki, ale mam na pewno interesującą informację dla tych, którym z pieniążkami średnio, a mają spore stadko kocich pyszczków do wykarmienia.
W "Piotrze i Pawle" na 1000-lecia znalazłam puszki dla kotów Cavalier (kolor biały) za 2,79zł 415g w trzech smakach: wołowina, drób, ryba, zawartość mięsa 43% i mają bardzo dużo sosu. Kupiłam moim kotom na spróbowanie i jak na razie im pasuje.
Myślę, że byłoby to dobre rozwiązanie szczególnie dla bezdomniaczków, bo puszek tak tanich a jednocześnie z tak wysoką zawartością mięsa jeszcze nie widziałam.
Jednocześnie życzę Wam wszystkim, abyście w przyszłym roku nie miały tak dużo pracy, jak w tym, żeby kocich tragedii było jak najmniej, a pomocy zarówno z miasta, jak i od ludzi znacznie więcej. Życzę Wam także, aby nie opuszczała Was siła, wiara i wytrwałość, a także cierpliwość i wrażliwość na los zwierząt. Również dla każdej z Was osobno życzę dużego optymizmu, pogody ducha i powodzenia w życiu zawodowym oraz osobistym, a przede wszystkim zdrowia, pełnej realizacji planów i spełniania marzeń
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 702 gości