Tymczasy u horacy7. Basia walczy, koty szukają domów.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 30, 2012 22:21 Re: Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

horacy 7 pisze:
EVA2406 pisze:Basiu, wierzę, że radioterapia pokona tego dziada :ok: :ok: :ok: :ok:
Kiedy zaczynasz?

Ewuniu powinnam zacząć 8.01 jak czegoś nie zmienią.Lekarka dzwoniła juz dwa razy pytając jak się czuję ,mam mieć wstępnie 10 zabiegów jeszcze dokładnie wszystkiego nie wiem jaki typ itp. Na razie nastawiam się pozytywnie do nowych lekarzy i oddziału mam nadzieję ,ze będzie lepiej niż na chemioterapii.Pewnie są odległe terminy bo kobietka która ze mną leżała miała ustaloną już wcześniej radioterapię na 14-01.Więc myślę ,że próbuja to zaplanować jak najszybciej bo czas ucieka ,guz rośnie cały czas niestety.Samopoczucie raczej bez zmian tzn. próbujemy dać radę.Trochę problemów jeszcze ze sprawami formalnymi czyli rentą,odejściem z pracy itp.We wszystkim trzeba czasu i siły,dobrze ,że wiele spraw załatwiają moje koleżanki bez nich bym zginęła.

Basiu, znam te problemy.
W ZUSie 3 miesiące krążyły papierki. Potem przysłali kasę, a decyzji nadal nie mam.
18.12 skończyłam radioterapię ( 20 szt).
08 mam badania i wizytę u p. dr. Zobaczymy, bo w trakcie, mocno w górę poszły leukocyty, ale byłam bardzo osłabiona i jakąś drobną infekcję miałam.

Basiu :1luvu: , radioterapia powinna zmniejszyć tego drania :ok:
Oby 08 udało się zacząć.
Będziesz w tym czasie w szpitalu?
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Pon gru 31, 2012 10:06 Re: Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Basiu życzę ci wszystkiego co najlepszego w Nowym Roku, aby wreszcie pozytywny skutek przyniosło naświetlanie, życzę ci dużo wytrwałości i siły,
przesyłam ci spojrzenie odstraszające złe wszystkie złe moce,
serdecznie, serdecznie cię pozdrawiam,

Obrazek
Obrazek

sonata

Od: Czw wrz 23, 2010 13:00

Post » Pon gru 31, 2012 10:18 Re: Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Czarny,magiczny kot z hipnotyzującymi oczami,na pewno, na pewno musi pomóc.
Bardzo w to wierzę.
Bo pomysłów dużo, potrzeb jeszcze więcej i Basia wie, że musi wstać z wyrai zaprząc się do roboty.

Za to na ten nowy rok i nowy rozdział w życiu czymamy, czymamy i czymamy kciuki :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon gru 31, 2012 12:55 Re: Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Dziękuję za życzenia i też życzę wszystkim wszystkiego dobrego,spełnienia marzeń najskrytszych i wokół dobrych ludzi.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon gru 31, 2012 12:58 Re: Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

EVA2406 pisze:
horacy 7 pisze:
EVA2406 pisze:Basiu, wierzę, że radioterapia pokona tego dziada :ok: :ok: :ok: :ok:
Kiedy zaczynasz?

Ewuniu powinnam zacząć 8.01 jak czegoś nie zmienią.Lekarka dzwoniła juz dwa razy pytając jak się czuję ,mam mieć wstępnie 10 zabiegów jeszcze dokładnie wszystkiego nie wiem jaki typ itp. Na razie nastawiam się pozytywnie do nowych lekarzy i oddziału mam nadzieję ,ze będzie lepiej niż na chemioterapii.Pewnie są odległe terminy bo kobietka która ze mną leżała miała ustaloną już wcześniej radioterapię na 14-01.Więc myślę ,że próbuja to zaplanować jak najszybciej bo czas ucieka ,guz rośnie cały czas niestety.Samopoczucie raczej bez zmian tzn. próbujemy dać radę.Trochę problemów jeszcze ze sprawami formalnymi czyli rentą,odejściem z pracy itp.We wszystkim trzeba czasu i siły,dobrze ,że wiele spraw załatwiają moje koleżanki bez nich bym zginęła.

Basiu, znam te problemy.
W ZUSie 3 miesiące krążyły papierki. Potem przysłali kasę, a decyzji nadal nie mam.
18.12 skończyłam radioterapię ( 20 szt).
08 mam badania i wizytę u p. dr. Zobaczymy, bo w trakcie, mocno w górę poszły leukocyty, ale byłam bardzo osłabiona i jakąś drobną infekcję miałam.

Basiu :1luvu: , radioterapia powinna zmniejszyć tego drania :ok:
Oby 08 udało się zacząć.
Będziesz w tym czasie w szpitalu?

Radioterapia ma być z leżeniem szpitalnym.Mam nadzieję Ewuniu , ze wyniki będą lepsze bo rzeczywiście od infekcji mogły być podwyższone.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon gru 31, 2012 12:59 Re: Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Basiu, Tobie i Twoim Bliskim życzę tylko tego co najlepsze w tym Nowym Roku.
Niech choroba pójdzie precz.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 7 >>

Post » Pon gru 31, 2012 13:08 Re: Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Basiu na Nowy Rok życzę Ci przede wszystkim wygranej z chrobą, dużo zdrowia i siły. Niech spłynie też morze pieniędzy, a wszystkie zwierzęta wokoło Ciebie niech będą zaopiekowane, szczęśliwe i kochane. Trzymaj się ciepło. Cały czas o Tobie myślę, nawet gdy codzienność trzyma mnie z dala od netu. :flowerkitty:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pon gru 31, 2012 13:24 Re: Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

saintpaulia pisze:Basiu na Nowy Rok życzę Ci przede wszystkim wygranej z chrobą, dużo zdrowia i siły. Niech spłynie też morze pieniędzy, a wszystkie zwierzęta wokoło Ciebie niech będą zaopiekowane, szczęśliwe i kochane. Trzymaj się ciepło. Cały czas o Tobie myślę, nawet gdy codzienność trzyma mnie z dala od netu. :flowerkitty:

Nic mądrzejszego nie wymyśliłabym więc dołączam się do życzeń saintpauli. Wszystkiego dobrego Basiu :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon gru 31, 2012 14:00 Re: Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Obrazek

Basiu, dużo zdrowia i siły w walce z paskudztwem, radości z każdej udanej adopcji :1luvu:
Ostatnio edytowano Wto sty 01, 2013 21:48 przez alab108, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon gru 31, 2012 14:25 Re: Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Dobrego zdraowia i pomyślności w Nowym Roku Basi i gościom!

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Pon gru 31, 2012 15:22 Re: Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Szczęśliwego Nowego Roku Basiu dla Ciebie i rodziny . :1luvu: Aby ten następny przyniósł Ci wyzdrowienie. :ok: :ok: :ok: Również Szczęścia życzę Wszystkim zaglądającym na wątek. :ok: :piwa:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pon gru 31, 2012 15:26 Re: Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Basiu, ja również życzę Ci przede wszystkim zdrowia, wszystko inne samo się ułoży dobrze. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon gru 31, 2012 16:31 Re: Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Zdrowia, Basiu. Zdrowia :ok:
Dobrego roku
Obrazek
życzą
Frania, Pralcia, Florka, Fasolka i duża
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon gru 31, 2012 16:57 Re: Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim zdrowie i miłości, które dają nam siłę do życia i działania życzę od siebie i jerzykowki, która niestety ma problem z internetem i nie może się zalogować, żeby przekazać życzenia osobiście :oops:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pon gru 31, 2012 17:08 Re: Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Ja również dołączam do życzeń :wink:
Basi i wszystkim tu zebranym dużo zdrowia i szczęścia w całym 2013 roku :balony:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

[poprzednia][następna]