Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 30, 2012 23:17 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

a banerek się nie przyda?

pewnie, że będą piękne :ok:
tylko co one przeszły, biudsie
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie gru 30, 2012 23:24 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

ja mogę zrobić filmik taki jak zrobiłam kiedyś Bonifacemu (http://youtu.be/OZ6Od_XncHY) - o ile to coś pomoże... Może możnaby go wrzucić na fb, pomogłoby w zbiórce pieniędzy?

Rozumiem, że po te pozostałe dwa też się chcecie wybrać, macie już jakiś plan?
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie jeszcze nie spotkali tego właściwego.
Deborah A. Edwards

Bedetka

Od: Pt wrz 21, 2012 6:51

Post » Nie gru 30, 2012 23:35 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Ile tu bied malych..i wiekszych.. :ok: ..
Ze swojej strony oferuje ogloszenia w miare czasu oczywiscie, jak juz bedzie wiecej danych, fotek i koteczki beda gotowe do adopcji (obojetnie czy dla Persiakow czy dla Norwegow bedzie potrzeba). -pogrubie coby nie ucieklo w tym wszystkim..

A co do snow, to tez mialam paskudny - moja nowo co zgarnieta kocia mi sie snila. Jechalam z nia winda, nastepnie transporterek pekl, a ona uciekla i wpadla do szybu, potem winda sama ruszyla.. Totalna masakra, dobrze ze nigdzie sie z nia nie wybieram (obcinanie pazurow nawet przelozymy) i ze windy u nas brak..
Obrazek

efciaa

Od: Czw lis 29, 2012 9:03

Post » Nie gru 30, 2012 23:36 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

oczywiście, ze się przyda i bannerek i filmik i ogłoszenia.

Plan macie - ale by można go było wprowadzić w życie trzeba znaleźć dom dla tri. Zwolni się klatka, będzie gdzie przywieźć.

Także gdybym mogła prosić o wzmożenie działań w kierunku tri. Zdjęcia będę miała jutro....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon gru 31, 2012 0:24 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Banerek persi:
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[URL=http://tiny.pl/h2hwl][IMG]http://img202.imageshack.us/img202/8226/persq.jpg[/IMG][/URL]
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon gru 31, 2012 7:03 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

OKI pisze:To ja ten, no... z tymi dobrymi fluidami zaglądam, bo z resztą to raczej krucho :lol:

U mnie to samo. :oops:
Ale mega wirtualne wsparcie jest.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon gru 31, 2012 7:05 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Mimo tragedii futrzaków , komizm opisanej sytuacji wycisnął mi łzy z oczu :ryk: .
Takie nie planowane akcje ,które wymagają natychmiastowego działania są najbardziej skuteczne :twisted: .
Brawo dziewczyny :ok:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pon gru 31, 2012 7:29 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

A ja mam wyrzuty sumienia jak moje kociaki przez osiem godzin jak jestem w szkole, mają pustą miseczkę, bo wszystko zjadły po moim wyjściu ;(
Biedne futrzaczki, nie chcę myśleć o tym ile wycierpiały i ile podobnych sytuacji miało miejsce ;/
Cieszę się, że weszłam na to forum, bo wcześniej myslałam, że nie ma wiele takich ludzi, których obchodzi los zwierząt... dobrze czuć, że się myliłam ;-)
Trzymam za nie kciuki :ok:

Envelope

Od: Śro gru 26, 2012 5:35

Post » Pon gru 31, 2012 8:57 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Podpinam banerek :ok:
Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek

Miya2

Od: Sob paź 08, 2011 16:17

Post » Pon gru 31, 2012 9:44 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Witam
Ze swojej strony służę pomocą. Ogarnęłam się już po chorobie.
Mogę wziąć jednego na DT z opcją DS u mojej babci. DT u mnie bo u babci trzeba zabezpieczyć balkon co w zimie jest trudne.
Ja mieszkam pod Warszawą a babcia w Warszawie.
PS. Jeśli Felicja może pójść do domku to chętnie ją przygarniemy (jest starsza) może być też kotka po sterylce aborcyjnej.

Obojętnie czy pers czy norweg (może być jakaś inna bieda potrzebująca DT)
796263611
poszukuje roślinek i grzałki do akwarium.

ysmay

Od: Nie wrz 12, 2010 10:32

Post » Pon gru 31, 2012 11:35 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Ruru- dziękujemy za banerek.Zaraz poproszę Persiarzy o podpięcie.
I podepnę się sama...

Przepraszamy za rozmiar zdjęć, pracujemy nad ich zmieniejszeniem,ale obie nie jesteśmy w tym szczególnie biegłe.Najpewniej uda się dopiero popołudniu.Jeszcze raz przepraszamy, prosimy o cierpliwość!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon gru 31, 2012 11:37 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Kotkins, założyłaś im wątek na planeciapersji? Tam jest spora szansa na doświadczone, nie tak zakocone jak tu DT i DS :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon gru 31, 2012 11:43 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

kotkins pisze:Ruru- dziękujemy za banerek.Zaraz poproszę Persiarzy o podpięcie.
I podepnę się sama...

Przepraszamy za rozmiar zdjęć, pracujemy nad ich zmieniejszeniem,ale obie nie jesteśmy w tym szczególnie biegłe.Najpewniej uda się dopiero popołudniu.Jeszcze raz przepraszamy, prosimy o cierpliwość!

O takie cos chodzi czy o bardziej skomplikowane dzialanie: http://www.edytujfotke.pl/app.html - tu mozna mniejszac zwiekszac obracac itp i http://zmniejszacz.pl/ - wykle tym zmniejszam - znak wodny odhaczcie jak nie chcecie miec do na fotkach.

Banerek tez zabralam :kotek:
Obrazek

efciaa

Od: Czw lis 29, 2012 9:03

Post » Pon gru 31, 2012 14:13 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Alienorku ja się wciąż nie mogę ogarnąć, mój syn idzie na składkowego Sylwestra , muszę mu lasagnę zrobić...za Palanetę wezmę się wieczorem.
Ysmay, zadzwonię do Ciebie.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon gru 31, 2012 14:25 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Spokojnie - nawet jak jutro zrobisz i tak na czas będzie - one wszak wcześniej są do medycznego ogarnięcia :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]