Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 28, 2012 0:07 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

a ja jeszcze nie odesłałam kubraka do schronu :|
jo.anna

Post » Pt gru 28, 2012 0:10 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

jo.anna pisze:a ja jeszcze nie odesłałam kubraka do schronu :|

8O wciry dostaniemy obie:):):)

ania a mi sie przypomniało ze Asia ma tez papiery podpisane przez Ciebie...tez je musze odesłac do schronu...wszystko mi sie przez Maluszka pokreciło...jutro to załatwie:)
agula76

Post » Pt gru 28, 2012 0:14 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

no no, każdy to rozumie chyba, jedna sprawa ze szczęśliwym zakończeniem i się myśli o tych co zakończenia wymagają :)
jo.anna

Post » Pt gru 28, 2012 21:28 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

od Asi udalo mi sie dzis tylko odebrac transporter MamaGiny...jutro go moge dostarczyc ...papiery do schronu odesle :)
agula76

Post » Pt gru 28, 2012 23:06 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

chyba jakiś romans wisi w powietrzu 8)
jo.anna

Post » Pt gru 28, 2012 23:11 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

mi to na romans nie wygląda...
toż to miłosc od pierwszego wejrzenia :love: :love: :love: :love:

Milka :1luvu: jak sobie pomysle ze mogła nadal byc w schronie :cry:

Aniu :1luvu:
agula76

Post » Pt gru 28, 2012 23:14 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

oj Lakuś ma z nią przerąbane, ciągle go zaczepia z ukrycia,skacze, łazi za nim na tylnych łapach a przednimi go okłada :mrgreen: mam super kino i to zupełnie za darmochę 8)
jo.anna

Post » Sob gru 29, 2012 19:11 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Wystarczy mieć trochę szczęścia w życiu...Milka jakby tutaj zawsze mieszkała. Siła młodości.
Głaski, krowy są cudowne :1luvu:
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Od: Pt paź 08, 2010 13:07

Post » Nie gru 30, 2012 19:51 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

U Mileczki wszystko ok, tylko zastanawiają mnie jej zęby---siekacze a raczej ich brak. Na górze nie ma ich w ogóle (może nie urosły jeszcze) za to na dole ma dwa takie dziwne, jakby jakieś odłamki po czymś co było, dziwnie to wygląda...
jo.anna

Post » Pon gru 31, 2012 15:11 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

SPEŁNIENIA MARZEŃ W 2013
Obrazek
agula76

Post » Pon gru 31, 2012 15:22 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

wszystkim krówkom takich domków jak twój, mała kocia szczęściaro :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro sty 02, 2013 5:19 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Wróciłam i nie mogę się oderwać od zdjęć z nowego domu. Niesamowicie się cieszę, że króweczka tak szybko podbiła czyjeś serce i schron to już wspomnienie. Wygląda na taką wyluzowaną i szczęśliwą :)
jo.anna - bardzzo, bardzo Ci dziękuję, że zdecydowałaś się dać dom tej kici, dziękuję też wszystkim, którzy pomogli Mili jak najszybciej opuścić schronisko.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro sty 02, 2013 12:58 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

kotki często nie mają siekaczy, potrafią sobie je powyłamywać gryząc np gdzieś kosci

pozdrowienia noworoczne posyłam z Katowic :kotek:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro sty 02, 2013 15:41 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Liwia_ pisze:Wróciłam i nie mogę się oderwać od zdjęć z nowego domu. Niesamowicie się cieszę, że króweczka tak szybko podbiła czyjeś serce i schron to już wspomnienie. Wygląda na taką wyluzowaną i szczęśliwą :)
jo.anna - bardzzo, bardzo Ci dziękuję, że zdecydowałaś się dać dom tej kici, dziękuję też wszystkim, którzy pomogli Mili jak najszybciej opuścić schronisko.

Zawsze trzeba próbować. Wszystkiego naj w 2013 ! :1luvu:
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Od: Pt paź 08, 2010 13:07

Post » Śro sty 02, 2013 22:55 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Milcia ma się bardzo dobrze, już ciągle z nami, zaleca się do Lakusia, ociera się o niego, gania ciągle---tylko czasem Kuleczka vel policjant przerywa im te zabawy ganiając i łapami okładając raz jednego raz drugiego---Lakiemu dostaje się częściej :lol:
jo.anna

[poprzednia][następna]