Uwielbiam niskopodłogowe jamniorki moja ciocia miała szorstkowłosego Dudusia o umaszczeniu dziczym. Fajny był. Gaja wygląda zjawiskowo
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
Alu, ja też zaznaczę, jeśli pozwolisz...bardzo sie cieszę .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
No jakżeby inaczej? Zwalamy się z całym vipkowym szpitalem .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Ja w drugi dzień Świąt szukałam weta bo Tiara zwymiotowała żywymi glistami Obrzydlistwo. Nasz wet był całe szczęście na dyżurze, dostała Profender na kark i spokój Ale przeżycie miałam, pierwszy raz robale widziałam i to takie wijące się