Moderator: Moderatorzy
efciaa pisze:Przepraszam za opóźnienia - jutro /czyli dzis bedą ogłoszenia..
Mam wielki problem - zobaczylam dziwną akcję pod śmietnikiem - pan sie meczyl z transporterem.. Wiec podeszlam zobaczyc o co chodzi, pomóc panu..
I 'musze go jakos wywalic bo na swieta jedziemy do rodziny a on sobie tu poradzi ..' - odwróciłam się, a tu ryczące dzieclo w aucie..
Wiec po co panu ten transporter? 'aaa też niepotrzebny..' - rzucil i poszedl..
I tak mam w mieszkaniu pracowniczym kota..
Jest swietny pingwinek ok 2-3 lata, szybko sie zadomowił..
Czy w razie inspekcji właściciela ktoś tego kota przechowa na 2h?
jessi74 pisze:efciaa pisze:Przepraszam za opóźnienia - jutro /czyli dzis bedą ogłoszenia..
Mam wielki problem - zobaczylam dziwną akcję pod śmietnikiem - pan sie meczyl z transporterem.. Wiec podeszlam zobaczyc o co chodzi, pomóc panu..
I 'musze go jakos wywalic bo na swieta jedziemy do rodziny a on sobie tu poradzi ..' - odwróciłam się, a tu ryczące dzieclo w aucie..
ja mogę przechować![]()
ten człowiek - brak słów
paw pisze:przelałam mój bazarek dla Krówka - niech mu się wiedzie!
chyba w złym wątku wpisałam
natasza25 pisze:jessi74 pisze:efciaa pisze:Przepraszam za opóźnienia - jutro /czyli dzis bedą ogłoszenia..
ja mogę przechować![]()
ten człowiek - brak słów
co za podły człowiek![]()
dobrze że juz bezpiecznymiala kocina dużo szczęścia
efciaa pisze:Jasne, ze mozna, pakiecikow jeszcze sporo![]()
![]()
Tylko ile i dla ktorych dokladnie, bo kocikow duuuuzo, watek obszerny, dopiero jak w pracy bede i chwile bede miala to poczytam, bo juz teraz czas mnie goni..
Pingwinek sie okazal pingwinka, chyba zapomnialam dodac:) Mial byc Mufinek wiec Mufcia jestZdjecia beda jak z domu aparat przywioze, ew. kabel do telefonu
Do tego czasu zadecyduje czy zostaje u mnie czy nie (znaczy z mama az ja wroce do domu). Bardzo podobna do tej viewtopic.php?f=1&t=148843 - nawet plamka pod noskiem po lewej stronie wieksza i ma prawie na 3/4 taka biala delikatkatna obrozke, oczy tylko nie takie niebieskie, ale kocie oczy na tyle roznie w roznym swietle wygladaja, ze sama nie wiem. I wszystko co biale jest takie mega puszyste, jakby z innego kota. Mysle ze tu jeszcze troche pobedzie i nie oddam
. Jak ma ktos weta taniego na kozanowie/pilczycach to bym o dane poprosila. Nie musi byc super specjalista, kocia juz po ogledzinach, raczej obciecie pazurkow, szczepienia, podstawowe badania, jakies witaminki czasami..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 146 gości