Pń : Maru DS, 8-mies Striełka bardzo pragnie domu! Czeka ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 26, 2012 22:27 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

jesoo,jaka ona jest Cudna :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro gru 26, 2012 23:20 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

na pierwszym zdjęciu to miaukum pełną gębą po głębi spojrzenia :lol:
fajna jest :1luvu:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pt gru 28, 2012 17:40 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Avian pisze:
Obrazek

Śliczna kicia :1luvu:

miltonia

Od: Wto maja 08, 2007 18:29

Post » Pt gru 28, 2012 18:29 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

:D :1luvu:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt gru 28, 2012 19:54 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Avian piękne koty dzikie masz :mrgreen: nie chcę wiedzieć w takim razie, jak wyglądają te eksklusywne :wink: bo będę Ci wrednie zazdrościć :mrgreen:

Kurcze Striełka ma takie cętko-prążki idealne i piękne.
Mała dzika pantera, nie wiem czemu, przypomina mi Grace Jones - taką dziką, ekstremalną piękność...
:mrgreen:
Jest w niej modelka - popatrzcie jak pięknie siada i pozuje do każdego zdjęcia. Mimo stresu jest fotogeniczna.

Ogólnie, ja widzę w kotach niektórych, podobieństwo do ludzi... np. taki Brzydal... odciąć mu "Brzyd" i zostanie Al... dodać Capone
...i wyjdzie wypisz wymaluj - tenże kot i jego charakter.
Trzeba mu tylko sprawić mafijne pandolety :mrgreen: albo choć muszkę.
Tak a'propos mafii czy ten mały/wielgaśny kotek chadza jeszcze z Brzyd-Alem ? Jak księgowy mafii ? :mrgreen:

I czy jest szansa na zdjęcie Maru do kolekcji jeszcze jedno ? :oops:
Ściągnęłam sobie już wszystkie jego fotki na komputer ,ale Maru nigdy za wiele...
Ostatnio edytowano Pt gru 28, 2012 22:18 przez Monika_Krk, łącznie edytowano 1 raz
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pt gru 28, 2012 20:22 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Monika_Krk pisze:I czy jest szansa na zdjęcie Maru do kolekcji jeszcze jedno ? :oops:
Ściągnęłam sobie już wszystkie jego fotki na komputer ,ale Maru nigdy za wiele...

Uchwycić Maru w locie - o, to jest sztuka! :lol:
Ale mam nowy filmik - Maru nadal zabawowy 8)
Zgrywa sie 8)

Tak, Brzydal nadal chadza z Batonikiem, śpią razem w jednej budce, jeden na drugim :twisted:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Sob gru 29, 2012 9:33 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Prospekt instruktażowy dla Striełki , jak się ma zachowywać jako domowy kot :

Obrazek

Striełka, ciocia cię wszystkiego nauczy.

No :ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Sob gru 29, 2012 9:44 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Striełka na pewno ma to we krwi 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob gru 29, 2012 11:53 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

:dance2: ja to wiem Malgwroclaw , tylko nie wiem czy Avian pamięta :mrgreen:

Z serii o kotach burych, ale nie Maru z importu, ani Maru krajowy.
Znalazłam cudny film dla wielbicieli burości, cętek i prążków...
Kotki dwa, mały i duży - czyli mnóstwo radości, w domu gości...
...żeby nie było iż tylko tu mają fisia :mrgreen: na punkcie burych kotów 8) oto dowód z sieci :

http://www.youtube.com/watch?NR=1&featu ... Xh8ZAQP_60
BoBo i Nikita

Bure są debeściaki.
I największymi cwaniakami są - śmiem wysnuć taką tezę.
Bure koty są spryciarzami, nie znam burej gapy, przynajmniej dotąd nie spotkałam.

Monika_Krk

Post » Sob gru 29, 2012 13:10 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

ale piękne te koty z filmiku :1luvu:
A ten pysio :love: z 2 minuty 24 sekundy wymiękł mnie :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob gru 29, 2012 18:07 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Pacnąć smarka! Pacnąć! Niech wie! Pacnąć!
Cudne stwory, cudne. :)
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Sob gru 29, 2012 18:34 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Monika_Krk pisze:Bure koty są spryciarzami, nie znam burej gapy, przynajmniej dotąd nie spotkałam.

większej gapy jak moja Lilka nie ma :ryk: wyrodek jakiś wśród burasków
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Sob gru 29, 2012 22:34 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

:mrgreen:
To jeszcze wam pokażę coś, co mnie zawsze napawa podziwem, w roli głównej kot ... oczywiście bury.

https://www.youtube.com/watch?v=5sAF8gMN9c0

Avian - nie gniewaj się, ale to wszystko w temacie burych jak Striełka i częściowo :mrgreen: Maru kotów.

PS mamaGiny może wasza Lilka się kamufluje :wink: jak Kloss :mrgreen:

Monika_Krk

Post » Nie gru 30, 2012 17:04 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Maru dzisiejszy 8)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Nie gru 30, 2012 17:12 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jesoooo , Avian dziękuję Ci - jak nie wiem co, za te zdjęcia.

Obrazek

W portfeliku, Maru (jedno zdjęcie) noszę na szczęście, bo to jest cud natury :1luvu:
"Se" wydrukowałam Paniczyka z Okienka - a teraz będę miała już całą kolekcję Maru.

Monika_Krk

[poprzednia][następna]