Psisko moje nietolerancyjne dla psów jest

Ale są już jakieś zdjęcia? Chociaż mms'owe? To zaraz puścimy na szczycieńskie fejse

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nowa_Sztno pisze:Ja niestety nie mogę![]()
Psisko moje nietolerancyjne dla psów jest![]()
Ale są już jakieś zdjęcia? Chociaż mms'owe? To zaraz puścimy na szczycieńskie fejse
dana2509 pisze:Dziewczyny! Może przedstawicie swoje propozycje na zagospodarowanie tych pieniędzy?
Myślę, że nam wszystkim, a także ofiarodawcom miło będzie poznać ich przeznaczenie.
Nowa_Sztno pisze:To niech Gosia wyśle koniecznie mms'a i jakiś drobniutki opis - jak, skąd, gdzie....
ewexoxo pisze:mam zapytanie z FB o RudolfaJedyny minus to miejsce - Lubań (dolnośląskie)
meksykanka mnie zamorduje
Nowa_Sztno pisze:Joanno, dobrze, że jesteś, bo trochę się tu dzieje a wciąż mało nas![]()
Pieniądze na budowę kociarni, myślę, że najlepiej wysłać bezpośrednio na rachunek TOZu - tylko czy jest gdzieś ustalone, jaka to część tych pieniędzy ma iść na budowę? Bo ja jak zwykle nie doczytałam nigdzie![]()
Całej kwoty chyba na kociarnię nie przelejemy, bo też inne wydatki są i będą.
Dana2509 napisała na poprzedniej stronie:dana2509 pisze:Dziewczyny! Może przedstawicie swoje propozycje na zagospodarowanie tych pieniędzy?
Myślę, że nam wszystkim, a także ofiarodawcom miło będzie poznać ich przeznaczenie.
Joanno, jakbyś jeszcze znalazła chwilę, żeby sprawdzić i napisać, jak z tą karmą jest (chyba, że coś pokręciłam, i ta karma jest gdzie indziej). Dzięki temu, że rozniosłaś plakaty do szkół i przedszkoli, uzbierało się sporo karmy, więc ta która została przekazana przez Darczyńców tu, na forum, mogłaby (chociaż w części) zostać przekazana na utrzymanie tych naszych schroniskowych w DT, które obiecaliśmy karmą wspomóc - jeśli oczywiście nikt tu nie będzie miał nic przeciwko, nie chcę tu się rządzić, żeby nie było. Wydaje mi się to bardziej rozsądne, niż kupowanie karmy z bazarkowych pieniędzy, podczas gdy ponad 75kg było tu uzbierane. Pamiętam, że jakąś karmę z tej uzbieranej Gazzy nosiła do schroniska w wakacje, ale potem już jakoś się tym nie interesowałam![]()
A tutaj wspomniane budki od Hani![]()
![]()
![]()
Jest 6 małych i 2 duże. Jedna mała trochę się w transporcie uszkodziła, ale nie szkodzi, będzie stała w "domku" na kociarni.
Tak sobie myślę, że nie trzeba ich uszczelniać pianką, bo one muszą być otwierane, żeby łatwo było je sprzątać i dezynfekować w środku. Tylko otwory wytniemy i będzie cacy.
budki duże: https://www.dropbox.com/s/fw3h1y3kexxiuz6/1.jpg
budki małe: https://www.dropbox.com/s/cyid1tc214fbcfo/2.jpg
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, kangaroocomp, Szymkowa i 769 gości