Vicky-kotka niebieska rosyjska

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 28, 2012 17:26 Re: Vicky-kotka niebieska rosyjska

aha... no my wlasnie wrocilismy zmalenstwem do domu,siedzi biedactwo wystraszone...A co do rujki-tez sie zdziwilismy,ze tak szybko nastapila.A ona wcale taka duza nie jest,a co do fotek-ja bym chciala wstawic je na forum,zeby wszystko bylo w jednym miejscu

chomiczek

Od: Nie sie 12, 2012 16:54

Post » Pt gru 28, 2012 17:31 Re: Vicky-kotka niebieska rosyjska

chomiczek pisze:aha... no my wlasnie wrocilismy zmalenstwem do domu,siedzi biedactwo wystraszone...A co do rujki-tez sie zdziwilismy,ze tak szybko nastapila.A ona wcale taka duza nie jest,a co do fotek-ja bym chciala wstawic je na forum,zeby wszystko bylo w jednym miejscu

Rozumiem ..ale mi chodzilo o to ze mozesz zalozyc tam konto swoje , zamieszczasz tam fotki i uzywajac linka zdjęcia zamieszczas tu na forum .Klikasz sobie w okienku odpowiedzi na posta ten przycisk " Img " wklejasz w to link zdjecia ktore chcesz zamiescic w poscie i gotowe...

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Pt gru 28, 2012 18:07 Re: Vicky-kotka niebieska rosyjska

k,sprobuje-obaczymy co mi z tego wyjdzie,a jak pomniejszasz zdjecia?ja jestem calkiem zielona w tych bajerach...

chomiczek

Post » Pt gru 28, 2012 18:34 Re: Vicky-kotka niebieska rosyjska

chomiczek pisze:k,sprobuje-obaczymy co mi z tego wyjdzie,a jak pomniejszasz zdjecia?ja jestem calkiem zielona w tych bajerach...

Tam w opcjach jak zamieszczasz fote jest mozliwosc automatycznego zmneijszenia do okreslonego rozmiaru , mozesz tez przez zamieszczeniem zmniejszyc , u mnie fotki otwieraja sie w programie IrfanView i tam w menu jest opcja zmniejsz rozmiar .Jak byś miała kłopoty mogę ci dać maila do mnie , wyślesz mi foty , pozmniejszam i jesli chcesz moge tez umieścić , albo odeśle ci zmniejszone , jak wolisz :)

Lilka Mrau

Post » Pt gru 28, 2012 19:43 Re: Vicky-kotka niebieska rosyjska

i nie ucz kociaka ze rece sa do zabawy- rece sa tylko do kochania, glaskania i rozpieszczania malego brzdaca. do zabwy sa - piorka, laserki i inne takie.
Pozdrawiam i zycze milego spedzania czasu z kotem- conajmniej 20 lat wspanialego, wspolnego zycia.
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Pt gru 28, 2012 22:41 Re: Vicky-kotka niebieska rosyjska

Obrazek wkleilam na probe jedno zdjecie,mala Vicky,pierwszy dzien w domku :)

chomiczek

Post » Pt gru 28, 2012 23:26 Re: Vicky-kotka niebieska rosyjska

chomiczek pisze:Obrazek wkleilam na probe jedno zdjecie,mala Vicky,pierwszy dzien w domku :)

to ja poprawie :))
Obrazek
A tak na przyszłośc jak tu otworzysz fotke : http://imageshack.us/photo/my-images/16 ... 09mda.jpg/
To obok masz taki napis "linki do udostepnienia tego obrazu , klikasz to - wybierasz " bezposrednio " kopjujesz i wrzucasz tu w " img "

A tak poza tym to śliiczna jest kiciunia:)

Lilka Mrau

Post » Sob gru 29, 2012 9:50 Re: Vicky-kotka niebieska rosyjska

jejciu jaka ona sliczna!

LaRosaNegra87

Od: Nie wrz 25, 2011 11:58

Post » Sob gru 29, 2012 17:19 Re: Vicky-kotka niebieska rosyjska

Dziekuje za pomoc hehe,pozniej powklejam wiecej,bo narazie kicia lezy pokrzywdzona i prosi,zeby jaglaskac po pyszczku,ciezka noc milismy,bo byla obolala po zabiegu,a do tego nosi kolnierz zabezpieczajacy i trzeba w wielu rzeczach jej pomagac-min w jedzeniu i piciu.Ogolnie dzis juz duzo lepiej niz wczoraj sie ma,ale baaardzo duzo spi ze zmeczenia.W ponidzialek idziemy na kontrol,golnie to wolalabym dla niej ubranko zamiast tego kolnierza,no ale zbaczymy wkrotce.Tak zabawnie wyglada teraz i tak smiesznie chodzi do tylu,ale naszczescie sie oswaja.Najgorsze,ze duzo wloskow jej zgolili-odrosna... najwazniejsze,zeby rana sie goila szybko i Vicky dszla do siebie.

chomiczek

Post » Sob gru 29, 2012 17:22 Re: Vicky-kotka niebieska rosyjska

chomiczek pisze:Dziekuje za pomoc hehe,pozniej powklejam wiecej,bo narazie kicia lezy pokrzywdzona i prosi,zeby jaglaskac po pyszczku,ciezka noc milismy,bo byla obolala po zabiegu,a do tego nosi kolnierz zabezpieczajacy i trzeba w wielu rzeczach jej pomagac-min w jedzeniu i piciu.Ogolnie dzis juz duzo lepiej niz wczoraj sie ma,ale baaardzo duzo spi ze zmeczenia.W ponidzialek idziemy na kontrol,golnie to wolalabym dla niej ubranko zamiast tego kolnierza,no ale zbaczymy wkrotce.Tak zabawnie wyglada teraz i tak smiesznie chodzi do tylu,ale naszczescie sie oswaja.Najgorsze,ze duzo wloskow jej zgolili-odrosna... najwazniejsze,zeby rana sie goila szybko i Vicky dszla do siebie.

Oj bedzie dobrze ma to co jej najbardziej potrzeba ..duuuuzo milosci :)) a To jest najlepsze lekarstwo na wszystko:)))
Pozdrawiamy

Lilka Mrau

Post » Nie gru 30, 2012 21:53 Re: Vicky-kotka niebieska rosyjska

Obrazek

chomiczek

Post » Nie gru 30, 2012 21:57 Re: Vicky-kotka niebieska rosyjska

Obrazek

chomiczek

Post » Nie gru 30, 2012 22:02 Re: Vicky-kotka niebieska rosyjska