Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
chomiczek pisze:aha... no my wlasnie wrocilismy zmalenstwem do domu,siedzi biedactwo wystraszone...A co do rujki-tez sie zdziwilismy,ze tak szybko nastapila.A ona wcale taka duza nie jest,a co do fotek-ja bym chciala wstawic je na forum,zeby wszystko bylo w jednym miejscu
chomiczek pisze:k,sprobuje-obaczymy co mi z tego wyjdzie,a jak pomniejszasz zdjecia?ja jestem calkiem zielona w tych bajerach...
chomiczek pisze:wkleilam na probe jedno zdjecie,mala Vicky,pierwszy dzien w domku
chomiczek pisze:Dziekuje za pomoc hehe,pozniej powklejam wiecej,bo narazie kicia lezy pokrzywdzona i prosi,zeby jaglaskac po pyszczku,ciezka noc milismy,bo byla obolala po zabiegu,a do tego nosi kolnierz zabezpieczajacy i trzeba w wielu rzeczach jej pomagac-min w jedzeniu i piciu.Ogolnie dzis juz duzo lepiej niz wczoraj sie ma,ale baaardzo duzo spi ze zmeczenia.W ponidzialek idziemy na kontrol,golnie to wolalabym dla niej ubranko zamiast tego kolnierza,no ale zbaczymy wkrotce.Tak zabawnie wyglada teraz i tak smiesznie chodzi do tylu,ale naszczescie sie oswaja.Najgorsze,ze duzo wloskow jej zgolili-odrosna... najwazniejsze,zeby rana sie goila szybko i Vicky dszla do siebie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kamizares, sherab i 718 gości