Moderator: Estraven
Magija pisze:U nas za to po mału ruszają przygotowania do urządzenia sypialni - czeka nas trochę pracy i trochę nakładu finansowego ale po przeszczepie muszę mieć niedostępną dla zwierząt. Wywalamy więc wszystko z małego pokoju i musimy wymienić drzwi i kupić materac, pomyć ściany i wysprzątać na błysk. Trochę to pracy, trzeba zdążyć przed końcem stycznia.
Slonko_Łódź pisze:Madzia jak będzie potrzebne wsparcie to daj znać- zrobimy zrzutę na materac. Jak utrzymasz tempo gromadzenia kg to powinnaś narzucić do końca stycznia jeszcze z 65kg... No! To już będzie niezły wynik
Magija pisze:Bubulka zimowa niezadowolona, ona bardzo nie lubi śniegów, jest to typowo ciepłolubna bestyjka.
CoolCaty pisze:Magija pisze:Bubulka zimowa niezadowolona, ona bardzo nie lubi śniegów, jest to typowo ciepłolubna bestyjka.
No wiem. Powiedziałam to mojej babci i zobacz - ciągle nakrywała Bubkę jakimiś ręczniczkami "bo sama mówiłaś, że jej zimno"![]()
Ale nie martw się Madzia - Buba nie była ciągle smutna. Poniżej zachowanie Buby mniej więcej 10 minut po przybyciu do domu babci - czyli Bubka polazła do kuchni i miała nas w dupie:
http://www.youtube.com/watch?v=5eulCC9EiqM&feature=youtu.be
pisiokot pisze:Matko, jak tak oglądam te fotki Buby z kolonii u Ani i czytam relacje to mnie po prostu zazdrość zżera. Ja też chcę na takie kolonieee.
Ubiorą w super łachy, dają extra żarcie, wygłaszczą, wynynaja, wszyscy się zachwycają, no po prostu rewelacja. I Babcia jest, najcudowniejszy wynalazek świata. a ja już żadnej nie mam od stu lat.
Ania, może byś rozszerzyła ofertę kolonijna na ludziów ?
Magija pisze:
Lola wczoraj chciała ugryźć Ingę, zmartwiło nas to bardzo bo to przyjaciel całego świata, mam nadzieję, ze to po prostu jedna z jej zabaw.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 401 gości