agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Trenujemy do sylwestra
No to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kurce ale kaca bede miała
Czyli kota

Inka poliglotka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Trenujemy do sylwestra
No to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ula-misia pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Trenujemy do sylwestra
No to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
popij zsiadłym mleckiem z Rossmama
agusialublin pisze:Mlecko z rosmana mam, spoko będzie na rano![]()
Ale z tymi gzybkami to bede miala problem![]()
Inka na cym Ty jedzies?
Petka pisze:O poświąteczny wierszyk.![]()
Śliczny
kiche_wilczyca pisze:MaryLux myślałaś o wydaniu wierszy?
MaryLux pisze:agusialublin pisze:Mlecko z rosmana mam, spoko będzie na rano![]()
Inka na cym Ty jedzies?
Grzybka to Ci moja @ może posłać. A ja czasem lizam pastę Bezopet
MaryLux pisze:kiche_wilczyca pisze:MaryLux myślałaś o wydaniu wierszy?
Tak. Na razie są dostępne 2 tomiki: Pisaninki Inki (2011, ilustrowany obrazami mojej koleżanki) i Okruszynki Inki (2012, ilustracjami są obrobione komputerowo moje zdjęcia). W razie potrzeby można dodrukować trochę. Latem (o ile portfel pozwoli) chcę wydać kolejny tomik.
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Mlecko z rosmana mam, spoko będzie na rano![]()
Inka na cym Ty jedzies?
Grzybka to Ci moja @ może posłać. A ja czasem lizam pastę Bezopet
Inka, a co po tych gzybkach sie dzieje?![]()
Smacnego IneckaA pasta na co działa?
KOko zainetresowana
kiche_wilczyca pisze:MaryLux pisze:kiche_wilczyca pisze:MaryLux myślałaś o wydaniu wierszy?
Tak. Na razie są dostępne 2 tomiki: Pisaninki Inki (2011, ilustrowany obrazami mojej koleżanki) i Okruszynki Inki (2012, ilustracjami są obrobione komputerowo moje zdjęcia). W razie potrzeby można dodrukować trochę. Latem (o ile portfel pozwoli) chcę wydać kolejny tomik.
o kurczę, i ja nic nie wiem o tym![]()
Super![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:kiche_wilczyca pisze:MaryLux pisze:kiche_wilczyca pisze:MaryLux myślałaś o wydaniu wierszy?
Super![]()
![]()
![]()
![]()
No to już wieszMyślałam, że Myszolandia już Ci dawno doniosła, ona ma oba tomiki...
kiche_wilczyca pisze:MaryLux pisze:kiche_wilczyca pisze:MaryLux pisze:kiche_wilczyca pisze:MaryLux myślałaś o wydaniu wierszy?
Super![]()
![]()
![]()
![]()
No to już wieszMyślałam, że Myszolandia już Ci dawno doniosła, ona ma oba tomiki...
chiba nic mi nie wspominała..... w każdym bądź razie ja nie pamiętam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Marmotka i 43 gości