Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu. Zazwyczaj.

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro gru 26, 2012 4:20 Re: Filozof i reszta futer/głosujcie na KAN z Radomska w Kra

Jesooo! Ja nie wiedziała, że grzane wino pamięć historyczną tak przywraca 8O
Idę grzać...

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Śro gru 26, 2012 13:37 Re: Filozof i reszta futer/głosujcie na KAN z Radomska w Kra

Przyszłam popatrzeć.
I się uśmiecham do całego geriatryka z Pańciostwem na czele :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro gru 26, 2012 17:28 Re: Filozof i reszta futer/głosujcie na KAN z Radomska w Kra

issey32 pisze:Jesooo! Ja nie wiedziała, że grzane wino pamięć historyczną tak przywraca 8O
Idę grzać...

Coś pani. Po to interneta mamy i książki odpowiednie, by se pamięć obcionżać...? Trza ino wiedzieć, gdzie szukać, nie? :twisted:

No dobra, kilka kartek świątecznych...
Święta menczonce som...
Obrazek

Oj prawda, panie kochany... oczka mnie sie same zamykajo...
Obrazek

Ale można prowadzić długie, nocne opolczyków rozmowy przy choince...
Obrazek

I mimo, że mamy pięć stopni na plusie, udajemy, że gwiazdka wciąż jest biała. Co prawda, w lesie wciąż jakoś zima się trzyma, choć zdrowo chlupie. A lawiny z dachu zeszły lawinowo. :roll:
Obrazek

ALE, ALE! Ja tu uprzejmie donoszę, że w tym roku święty Mikołaj dał ciała skandalicznie! Nowiutkie posłanko miał dla mnie, no. To zamiast tu, to do pańciowego biura dostarczył, a pańcio drugi osioł, ZAPOMNIAŁ posłanka zabrać! :?
Ja biedny, ja biedny, w święta na gołej podłodze, o jej, o jej.
Obrazek

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro gru 26, 2012 18:00 Re: Filozof i reszta futer/głosujcie na KAN z Radomska w Kra

Ło matulu, takie fopa. W święta. Na podłodze zostawić. Nieludzkie :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro gru 26, 2012 20:34 Re: Filozof i reszta futer/głosujcie na KAN z Radomska w Kra

Towarzystwo czworonogów zaległo po świętach, wszyscy mamy już chyba dosyć, ja na pewno :mrgreen: Kociaki wyglądają na zadowolone , szczególnie Moś :) , jeden nie wiem który to nawet jeszcze nie dojadł 8O Psy chyba gorzej to zniosły!

Kropkaa

Od: Pon sie 20, 2012 22:23

Post » Czw gru 27, 2012 0:23 Re: Filozof i reszta futer/głosujcie na KAN z Radomska w Kra

Obrazek
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw gru 27, 2012 19:33 Re: Filozof i reszta futer/głosujcie na KAN z Radomska w Kra

Czy Filozofek dostał już swoje własne, osobiste, spóźnione posłanko?
No!
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Od: Nie lis 18, 2012 9:46

Post » Czw gru 27, 2012 19:51 Re: Filozof i reszta futer/głosujcie na KAN z Radomska w Kra

Słupek pisze:Czy Filozofek dostał już swoje własne, osobiste, spóźnione posłanko?
No!

też właśnie chciałam dopytać
trzeba dbać o swoich ulubieńców!

a czy Leon czasem nie został również pominięty? Bo jakiś taki zrezygnowany leży na tym zdjęciu... a może niezadowolony z prezentów? no chyba, że wspomaga drugoplanowo dramatyzm sytuacji Filozofa...

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Czw gru 27, 2012 20:12 Re: Filozof i reszta futer/głosujcie na KAN z Radomska w Kra

Nawet pańcia nie pytamy, pańcio ma dziś klasyczny pożar w burdelu i za chwilę jedzie na drugi koniec województwa, a na razie jego słuchawka się rozgrzewa do czerwoności.
A tak w ogóle, powiedzcie mi ciotki, jakim cudem, do jasnej ku..wy nędzy w naszym kraju mamy takie prawo, które pozwala na takie rzeczy jak to...?????
http://pelnialatawdomutymianka.blogspot.com/

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw gru 27, 2012 20:50 Re: Filozof i reszta futer/głosujcie na KAN z Radomska w Kra

:cry:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Czw gru 27, 2012 21:21 Re: Filozof i reszta futer/głosujcie na KAN z Radomska w Kra

Bez cudów. W tym kraju nie ma prawa. W znaczeniu 'prawego' prawa.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt gru 28, 2012 11:35 Re: Filozof i reszta futer/głosujcie na KAN z Radomska w Kra

Ciotka Meg to mnie zabije pewnie, ale mam dwie wiadomości dla niej :oops:

Pierwsza - czy pierwszy odcinek Sherlocka widziała w dwóch wersjach? Bo są dwie :>

I druga, wpycham się na jej wątek z reklamą psiaka, bo słabość do staruszków itepe.
http://www.facebook.com/events/456833754378269/

KOCHANI TO JEST BARDZO PILNA WIADOMOŚĆ - DOTYCZĄCA ŻYCIA I ŚMIERCI!
PROSIMY O POMOC.

Pies trafił do schroniska 08.12 z przystanku autobusowego jak się okazało właściciel był z Katowic z psem przyjechał do Rudy gdzie został pobity, pogotowie go zabrało, a pies czekał na przystanku 2 dni aż trafił do schroniska... Dziś zadzwonił. Powiedział, że pies ma 15 lat i że właśnie sam chciał go uśpić bo Miron ma problemy ze stawami ale nie zdążył - pojechał z Mironem w tym celu do Rudy Śląskiej tam go pobili (swoją drogą należało mu się....), a pies został na ulicy. Ale nie odbierze Mirona, jak stwierdził "mamy go uśpić bo on nie ma na to czasu bo wyjeżdża dziś za granicę".
Miron od 15 lat nazywa się Ramzes, jest psem który poza człowiekiem świata nie widzi, uwielbia koty i psy ale niestety psy bez wzajemności.. W schronisku mieszka w biurze ponieważ w żadnym boksie nie był tolerowany przez inne psiaki. Od razu chcą go gryźć a staruszek jest lekko niedowidzący i niedosłyszący dodatkowo od niedawna męczy go okropny kaszel. Do końca roku może mieszkać w biurze, ale z początkiem stycznia będzie musiał zamieszkać w którymś z boksów, a to dla niego wyrok...
Przez tych 15 lat wiernie towarzyszył człowiekowi, jest posłuszny, spaceruje bez smyczy, to pies który nie sprawia żadnych problemów, nawet rozmiar jest niczym bo Miron cały dzień potrafi przespać zwinięty w jednym miejscu. Jedyne czego potrzebuje to miłość, miłość i miłość na którą zasługuje jak nikt inny. BŁAGAMY O POMOC W IMIENIU RAMZESA.

Kontakt w sprawie adopcji, nawet tymczasowej, Mironka:
Justyna - 510 268 586
Ania - 509 450 480

I sam bidul:
Obrazek

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt gru 28, 2012 12:03 Re: Filozof i reszta futer/głosujcie na KAN z Radomska w Kra

Przekleiłam wiadomość do siebie. Czy Miron ma wątek na dogo i fb?
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt gru 28, 2012 12:15 Re: Filozof i reszta futer/głosujcie na KAN z Radomska w Kra

Sorry, nie zwróciłam uwagi na linka do fb.
Zaraz mu założę wątek na miau.

edit http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=149387
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]