Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Wczoraj oglądałam film o kradzieży diamentu, poradzimy sobie![]()
![]()
Ile to jest "mało'? Na żarcie dla kilku kotów wystarczy?
kussad pisze:Minęła Święta, wracam do normalnego rytmu i nadrabiam zaległościJakim przepisem na śledzie się podzieliłyście? Kiedyś, bardzo dawno temu wyprawiałam cuda żeby chociaż troszkę przytyć a potem porobiło mi się całkiem na odwrót
Bardzo dziękuję - czy mogę sobie zacytować u nas bo mi tutaj zginie? Oprócz ogórka miałam wszystkie produktyruda32 pisze:kussad pisze:Minęła Święta, wracam do normalnego rytmu i nadrabiam zaległościJakim przepisem na śledzie się podzieliłyście? Kiedyś, bardzo dawno temu wyprawiałam cuda żeby chociaż troszkę przytyć a potem porobiło mi się całkiem na odwrót
śledzie z ziemniakami,ogórkiem kiszonym ,czerwoną fasolą i jajkami z majonezem
kussad pisze:Minęła Święta, wracam do normalnego rytmu i nadrabiam zaległościJakim przepisem na śledzie się podzieliłyście? Kiedyś, bardzo dawno temu wyprawiałam cuda żeby chociaż troszkę przytyć a potem porobiło mi się całkiem na odwrót
Twoja pierzynka to prawie moja wersja śledzia. Ja dodaję jeszcze ziemniaki a mój syn w tym roku prosił o zmiksowanie cebuli i jabłka w sosie majonezowo-śmietanowym. Były jeszcze trzy inne śledzie co opisuję u nas czyli tutajEVA2406 pisze:Ja bardzo lubię śledzia pod pierzynką z jabłuszka, cebulki i śmietanykussad pisze:Minęła Święta, wracam do normalnego rytmu i nadrabiam zaległościJakim przepisem na śledzie się podzieliłyście? Kiedyś, bardzo dawno temu wyprawiałam cuda żeby chociaż troszkę przytyć a potem porobiło mi się całkiem na odwrót
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, MB&Ofelia i 148 gości