Czarny pers szuka kochającego domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 27, 2012 17:29 Re: Czarny pers szuka kochającego domu

kotkins pisze::mrgreen:
To gratuluję dokocenia!

Nononono. Tylko mi tu bez takich! :twisted:
kotkins pisze:On nie jest dziwny.To co opisujesz to zupełnie normalne zachowanie persie.!

Nie mam pojęcia. Trochę persów się przewinęło, nawet z rodowodem, ale żaden nie był aż tak nieogarnięty. :lol:
Ja na te jego wpadki ani się nie gniewam, ani nie zwracam uwagi specjalnie. Przydarzy się, posprzątam i tyle. Wracamy do zwykłych zajęć.. :-) Ale u mnie dom przystosowany i jeśli już, to mam małe dywaniki, które można szybko wyprać, więc żadnych wykładzin, chodników, cennych bibelotów, długich firanek itp.
kotkins pisze:A Wy go chyba kochacie, skoro gwałtownie się nie pozbywacie:)!

No cóż.. Polubiliśmy śmierdziela.. Szkoda byłoby go oddawać komuś, kto będzie przeganiał biedaka. Ale nie mówimy nie. Chociaż ciężko mi sobie wyobrazić, że mieszka gdzie indziej. Czy nie poczułby się porzucony? W końcu trochę z nami mieszka i nie wie zapewne, że jest tymczasem. ;-)
Ale z drugiej strony żałuję, bo DT jest przyblokowany. Tak była rotacja i można było ratować kolejnego biedaka. A jak widzę jakie biedy na miau...
Dlatego oddam do wyjątkowego domu, kto pokocha go takim jakim jest. Bezwarunkowo. Jak my.
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Czw gru 27, 2012 17:52 Re: Czarny pers szuka kochającego domu

Edzina, no wiesz: u mnie tą metodą (oddam tylko do domu takiego jak mój) został Leoś.
Nie istnieje dosyć dobry dom dla Leonidasa.TYLKO u mnie.
On jest poprostu mój, kotkinsowy i tyle:)!
Tylko,że u nas był w DT dokładnie 3 dni.Potem to był już DS.

Nie wiem ale nocne zagubienia, sikanie niekoniecznie tam gdzie należy czy płacz na środku pokoju bo się łapa zaczepiła to jest perska norma.Co prawda każdy z mojej trójki prezentuje inne perskie zachowanie,ale... :mrgreen:

Pokaż go:)

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw gru 27, 2012 17:55 Re: Czarny pers szuka kochającego domu

dodałem "śmierdziela" :wink: do wątku puchatków viewtopic.php?f=1&t=139203&p=9493023#p9493023
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Czw gru 27, 2012 18:06 Re: Czarny pers szuka kochającego domu

Jak to?! REZYDENTA!?! :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro sty 02, 2013 22:41 Re: Czarny pers szuka kochającego domu

No to się kocisko zasiedziało u Ciebie :catmilk: .
To jest pierwszy i na razie jedyny pers, którego miałam przez chwilę w domu, ale jak już jakiegos kota "dotknę", znaczy choćby go przewiozę z punkty A do punktu B, to gdzieś tam w tyle głowy go pamiętam i interesują mnie jego dalsze losy. Cieszę się, że Ramzesowi się udało, ale z drugiej strony trochę szkoda, ze zajął tymczasową miejscówkę. No ale tak tez bywa :)
Niech Wam się wiedzie :ok:
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Czw sty 03, 2013 21:43 Re: Czarny pers szuka kochającego domu

kotkins pisze:Pokaż go:)

Proszę. Niestety ostatnio mam mało czasu i awersję do komp. :-)
Obrazek Obrazek
Obcinam go co jakiś czas, żeby nie połykał tyle włosów przy myciu się. Poza tym czasem mu się przykleja co nieco. ;-)
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Post » Czw sty 31, 2013 1:37 Re: Czarny pers szuka kochającego domu

wygląda na bardzo szczęśliwego kotka ;)
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Czw sty 31, 2013 11:14 Re: Czarny pers szuka kochającego domu

Ale fajny :)

Cieszę się, że ma taki wyrozumiały dom, wszystko jedno czy jesteście tymczasowym stałym czy stałym tymczasowym ;) Musiałam się nieco cofnąć na wątku żeby doczytać co nieco i ze zdumieniem zauważyłam, że cofnęłam się aż o rok... Skoro już tyle czasu z Wami jest to chyba zostanie, co....? ;)
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie jeszcze nie spotkali tego właściwego.
Deborah A. Edwards

Bedetka

Od: Pt wrz 21, 2012 6:51

Post » Wto lut 12, 2013 23:44 Re: Czarny pers szuka kochającego domu

Bedetka pisze: i ze zdumieniem zauważyłam, że cofnęłam się aż o rok... Skoro już tyle czasu z Wami jest to chyba zostanie, co....? ;)

Właśnie.. rok.. Ale się zasiedział no! Teraz już wiem jak zaczyna się zbieractwo.. :twisted: Jeden siedzi, coś mało adoptowalny, a kolejny upchnięty w innym mieszkaniu, czeka w kolejce... Niby uliczny, ale, że stary i bez zębów, to przecież żal wyrzucić. A kto takiego weźmie? Eh..
A domów tymczasowych brakuuuujeeeee...

Edzina

[poprzednia]