Moderator: Estraven
MalgWroclaw pisze:Miau. Duża mówi, że mało kotów przyszło, ale niektóre przyszły i zjadły. Jedna kotka uciekła, bo szedł hałaśliwy pies.
Jak duża wróciła, leżałam sobie spokojnie koło kuwety i zaraz się zrobiło niespokojnie, bo duża się zdenerwowała, co ja znów wymyślam w mojej podartej główce (podartej nad oczkiem)
Fasolka
Znowu czekała na mnie sterta kości do sprzątnięcia. Co właściwie myśli człowiek wyrzucający je kotom, tego nie jestem w stanie sobie wyobrazić. Za głupia jestem.
moja duża to dopiero dręczy kotki....od wczoraj nie daje mi jeść dinzoo pisze:Fasolko poskarżę sięmoja duża to dopiero dręczy kotki....od wczoraj nie daje mi jeść
wyobrazasz sobie
może ją gdzieś podać o dręczenie zwierzat??
Oluś biedny i głodny
P.S. szperałem w worku na śmieci ale @ wyrzuciła nawet puszki![]()
MalgWroclaw pisze:Okropna duża wyrwała mi z pyszczka kawałek bandaża, który sobie ciamkałam.
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Miau. Duża mówi, że mało kotów przyszło, ale niektóre przyszły i zjadły. Jedna kotka uciekła, bo szedł hałaśliwy pies.
Jak duża wróciła, leżałam sobie spokojnie koło kuwety i zaraz się zrobiło niespokojnie, bo duża się zdenerwowała, co ja znów wymyślam w mojej podartej główce (podartej nad oczkiem)
Fasolka
Znowu czekała na mnie sterta kości do sprzątnięcia. Co właściwie myśli człowiek wyrzucający je kotom, tego nie jestem w stanie sobie wyobrazić. Za głupia jestem.
MalgWroclaw pisze:Bardzo proszę o udostępnianie na fb - dzięki Karolek(ona)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości