Moderator: Moderatorzy
MariaD pisze:Kupowalam kiedyś wodę toaletową FM - odpowiednik Cool Water Davidoff. W katalogu nie ma podanych co jest odpowiednikiem czego. Ktoś coś doradzi?
MarKotek pisze:To ja poprosze
Kolekcja Klasyczna - 30 ml - 33,80 zł
177 – Armani – Mania
183 – Paco Rabanne – Black XS For Her
MariaD pisze:Kupowalam kiedyś wodę toaletową FM - odpowiednik Cool Water Davidoff. W katalogu nie ma podanych co jest odpowiednikiem czego. Ktoś coś doradzi?
289 – Lancome – Magnifique - 55,20 ZŁ
W tej butelce 5 zapachów - każdy po 55,20 zł:
141 – Versace – Bright Crystal
142 – Christian Dior – Dior Addict
146 – Lacoste – Lacoste Pour Femme
147 – Dolce&Gabbana – The One
149 – Kenzo – Kenzo Amour
Dorota Wojciechowska pisze:Dużo tego i trochę trudno mi się zorientować jaka buteleczka i za ile.
Ciekawi mnie oferta z zapachem - Dolce&Gabbana – The One znalazłam coś takiego jak poniżej, ale czy to za 50 ml i jak to w butelce 5 zapachów
Dorota Wojciechowska pisze:Dużo tego i trochę trudno mi się zorientować jaka buteleczka i za ile.
Ciekawi mnie oferta z zapachem - Dolce&Gabbana – The One znalazłam coś takiego jak poniżej, ale czy to za 50 ml i jak to w butelce 5 zapachów
blackobsession pisze:MariaD pisze:Kupowalam kiedyś wodę toaletową FM - odpowiednik Cool Water Davidoff. W katalogu nie ma podanych co jest odpowiednikiem czego. Ktoś coś doradzi?
Ten zapach został wycofany chyba wiosną. Oni wyprzedają zapachy, które nie cieszą sie popularnością i dodają nowe. Tego juz nie ma. Też mi szkoda bo go lubiłam na TZcie chociaż tak oryginał jak i odpowiednik ciut ulotne były.
Na miejsce tego zapachu zaczęłam zamawiać: 169 – Dolce &Gabbana – Light Blue Pour Homme [s ] i wszyscy sie zachwycają tym zapachemI czuć go calutki dzień. I to co lubię- jak tylko facet ciut cieplejszy jest ( spoci sie albo w ten deseń
) to zmienia zapach i jest mocniejszy. Super reaguje z męska skórą. Ja juz do Cool Water bym nie wróciła... Ten lepszy
Polecam.
blackobsession pisze:AaaaaaaWersja dla kobiet
![]()
Hym. Czyli coś delikatnego ale zwracającego uwagę. A może 33 – Dolce & Gabbana – Light Blue ? Jest lekki, a jednocześnie zwraca na siebie uwagę. I trzyma długo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości