[HAJNÓWKA] Bezdomny, biszkoptowy Pers - szukam mu domu.....

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 27, 2012 9:00 Re: [HAJNÓWKA] Bezdomny, biszkoptowy Pers - szukam mu domu..

Gratulacje że tak szybko udało Ci sie znaleźć mu DT :ok: :piwa:
I wyrazy współczucia, ze już zdążyłeś się do niego przywiązać, ale taki jest niestety los wszystkich którzy tymczasują zwierzęta - inaczej przy którymś musieliby powiedzieć "nie" kolejnej bidzie, skazując ją na śmierć. Nigdy nie zapomnę jak babka płacząc oddawała mi po 3 dniach kotkę (bo mąż dostał alergii) i powiedziała, że "nie wie jak ja mogę po miesiącu czy więcej oddawać kociaka do innego domu". A przecież to dlatego, że brudnego, zasmarkanego i z biegunką "normalny" nie weźmie, bo się będzie brzydził. Więc ja wychucham i wyleczę a potem znajdę mu dom, taki na zawsze. A na jego miejsce trafi kolejna potrzebująca bieda...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw gru 27, 2012 13:42 Re: [HAJNÓWKA] Bezdomny, biszkoptowy Pers - szukam mu domu..

OKI pisze:Obrazek

trzeba przyznać, że malutka jest prześliczna :1luvu: nawet taki brudasek
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob gru 29, 2012 23:49 Re: [HAJNÓWKA] Bezdomny, biszkoptowy Pers - szukam mu domu..

Wszystkim pięknie dziękuję za bardzo konkretną i efektywną pomoc.Szczerze mówiąc, nie spodziewałem się tego,a tu poznałem sporo życzliwych i pomocnych osób... Może ten świat nie do końca jest taki...pokopany?
Koteczka przebywa w Pruszkowskim Domu Tymczasowym, zabrała ja od nas Kasia.
Przy okazji poznała nasza szaloną ekipę;-)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

NA zdjęciu jest chyba zaspana....
Różne myśli przychodzą mi do łba, np. udzial w" castingu" , gdy przyjdzie czas na adopcję...
Piękne dzięki raz jeszcze!

Stach

Od: Wto gru 25, 2012 19:55

[poprzednia]