głośniki, szelki dla psa, książki i .... świnka.... koniec

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon gru 17, 2012 17:39 głośniki, szelki dla psa, książki i .... świnka.... koniec

Dochód z bazarku przeznaczony na pomoc w utrzymaniu i leczeniu tymczasów pod opieką horacy 7.
Wątek: viewtopic.php?f=1&t=144588

Adopcje stoją :( Kociaste czekają na domy. Do tego sama Basia (horacy 7) poważnie choruje.
Potrzebujemy pomocy. Każdy nawet najdrobniejszy zakup to pomoc w utrzymaniu tymczasów.

Bazarek jest w opcji "kup teraz". Koszt przesyłki 5 zł.

Za fanty ogromnie dziękuję ilonajot, sebow, rayia :1luvu:

PANI ŚWINKA

Obrazek Obrazek

Świnia... świnka ;) Oryginalna maskotka. Stan bardzo dobry. Długa na około 35 cm.
Kup teraz 10 zł

SZELKI DLA PSA

Obrazek

Szelki dla psa. Nie wiem jak prawidłowo obmierzyć więc jak ktoś byłby zainteresowany proszę pytać. Szelki są nowe. Dla dużego psa (husky, bokser ze spora klata)
Kup teraz 20 zł

GŁOŚNIKI

Obrazek

Maksymalnie oryginalne, odjazdowe głośniczki :) Mój hicior :) Z tworzywa takiego gumowego.
Kup teraz 25 zł

KSIĄŻKA "Z ARCHIWUM X"

Obrazek
Kup teraz: 5 zł

FILM "KRWAWE WALENTYNKI"

Obrazek
Kup teraz: 5 zł

Frederic Beigbeder "Windows of the World"
Obrazek
Kup teraz: 10 zł

"Salon piękności" Klaudia Carlos, Katarzyna Bosacka
Obrazek
Piękny poradnik, ślicznie wydany, bardzo praktyczny.
Kup teraz: 15 zł

-----------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------

SPRZEDANE:

PAN MIŚ

Obrazek

Biały miś. Śliczne, puchate cudo, mięciutki. Wysoki na około 40 cm, oczywiście na siedząco :) Stan bardzo dobry.

Kup teraz 10 zł

sprzedane: mimiś :1luvu:
19.12.2012 wpłata 20 zł (w tym 5 zł przesyłka) - dziękuję za nadwyżkę :1luvu:
Ostatnio edytowano Pt sty 25, 2013 19:33 przez po_prostu_kaska, łącznie edytowano 7 razy
po_prostu_kaska

Post » Pon gru 17, 2012 22:31 Re: BIAŁY MIŚ I MIĘKKA ŚWINKA - polecają się na święta!

Jedyne 10 zł ... + przesyłka ;) i można sprawić przyjemność dziecku lub sobie :mrgreen:
Zapraszam :ok:
po_prostu_kaska

Post » Wto gru 18, 2012 18:05 Re: BIAŁY MIŚ I MIĘKKA ŚWINKA - polecają się na święta!

Może jednak miś się przyda do przytulania ;)
po_prostu_kaska

Post » Śro gru 19, 2012 9:03 Re: BIAŁY MIŚ I MIĘKKA ŚWINKA - polecają się na święta!

tego polarnego misiaczka-poprosze:)

mimiś

Od: Pt gru 10, 2010 12:06

Post » Śro gru 19, 2012 12:43 Re: BIAŁY MIŚ I MIĘKKA ŚWINKA - polecają się na święta!

mimiś pisze:tego polarnego misiaczka-poprosze:)

Cudnie :1luvu: Już piszę pw :)
po_prostu_kaska

Post » Śro gru 19, 2012 19:27 Re: BIAŁY MIŚ I MIĘKKA ŚWINKA - świnka została sama... komu?

Chciałam poinformować, że już dotarła wpłata. Bardzo dziękuję i dziękuję również za nadwyżkę :1luvu: Postaram się żeby jutro wyszła przesyłka.
po_prostu_kaska

Post » Czw gru 20, 2012 10:53 Re: BIAŁY MIŚ I MIĘKKA ŚWINKA - świnka została sama... komu?

Misiek ruszył w drogę :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pt gru 21, 2012 7:14 Re: BIAŁY MIŚ I MIĘKKA ŚWINKA - świnka została sama... komu?

a świnki nikt 8O ?
po_prostu_kaska

Post » Pon gru 24, 2012 14:42 Re: głośniki, szelki dla psa, książki i .... świnka.... na D

dotarło niedźwiedzisko;)

mimiś

Od: Pt gru 10, 2010 12:06

Post » Pon gru 24, 2012 15:58 Re: głośniki, szelki dla psa, książki i .... świnka.... na D

o, to szybko. Super, bo bałam się, że dłużej to potrwa ;)
po_prostu_kaska

Post » Wto gru 25, 2012 12:18 Re: głośniki, szelki dla psa, książki i .... świnka.... na D

Jakiej wielkości są glośniki? One nadają się do MP3?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Śro gru 26, 2012 13:09 Re: głośniki, szelki dla psa, książki i .... świnka.... na D

edii pisze:Jakiej wielkości są glośniki? One nadają się do MP3?

cały czas jestem poza domem więc nie mam jak zmierzyć, zrobię to jak tylko wrócę. Tak "na oko" to one są wielkości dorodnego jabłka :)
Do mp3 jak najbardziej.
po_prostu_kaska

Post » Czw gru 27, 2012 1:32 Re: głośniki, szelki dla psa, książki i .... świnka.... na D

Średnica głośników to 10 cm :)
po_prostu_kaska

Post » Pt gru 28, 2012 17:49 Re: głośniki, szelki dla psa, książki i .... świnka.... na D

zapraszam, może coś się komuś jeszcze spodoba :)
po_prostu_kaska

Post » Wto sty 01, 2013 23:11 Re: głośniki, szelki dla psa, książki i .... świnka.... na D

zapraszam :ok:
po_prostu_kaska

[następna]