Basia_Blue pisze:czy maluchy już rozumieją słowo "kolacja" i (pomijając pomyłki w nawigacji) przychodzą na to hasło?
Owszem. Rozumieją świetnie. Z miska w ręku ruszyć się nie mogę, bo mam tłum piętrzący mi się na stopach.

Moderator: Estraven
Basia_Blue pisze:czy maluchy już rozumieją słowo "kolacja" i (pomijając pomyłki w nawigacji) przychodzą na to hasło?
MariaD pisze:Basia_Blue pisze:czy maluchy już rozumieją słowo "kolacja" i (pomijając pomyłki w nawigacji) przychodzą na to hasło?
Owszem. Rozumieją świetnie. Z miska w ręku ruszyć się nie mogę, bo mam tłum piętrzący mi się na stopach.
jaaana pisze:MariaD pisze:Basia_Blue pisze:czy maluchy już rozumieją słowo "kolacja" i (pomijając pomyłki w nawigacji) przychodzą na to hasło?
Może spróbuj najpierw stawiać miskę, a potem wypowiadać to magiczne słowo?
anulka111 pisze::ryk: nie wypowiadam zadnego slowa. Wystarczy dzwiek miski lub otwieranej lodowki,by w duzym pospiechu pojawilo sie jakies kocie
MariaD pisze:jaaana pisze:MariaD pisze:Basia_Blue pisze:czy maluchy już rozumieją słowo "kolacja" i (pomijając pomyłki w nawigacji) przychodzą na to hasło?
Może spróbuj najpierw stawiać miskę, a potem wypowiadać to magiczne słowo?anulka111 pisze::ryk: nie wypowiadam zadnego slowa. Wystarczy dzwiek miski lub otwieranej lodowki,by w duzym pospiechu pojawilo sie jakies kocie
U mnie jest tak samo. Ruszenie do kuchni i brzęki misek = pospolite ruszenie. Tyle, że pojawia sie od 1 do 10 futer.
dalia pisze:poniewaz mięso kroje w łazience zestaw dźwięków które stawiają moje rekiny do pionu zwiększył się o dźwięk otwieranych i zamykanych drzwi do łazienki - co ciekawe żadne inne drzwi nie powodują pospolitego ruszenia
jaaana pisze:A czy oczekujący i nieoczekujący głosowali już w Krakvecie?
Potrzebna mobilizacja, przegrywamy![]()
viewtopic.php?f=1&t=148574
Basia_Blue pisze:I tu pytanie: wiem już jakie kupić, ale zastanawiam się po ile mniej-więcej mają ważyć porcje tak na początek? Z czasem pewnie będę wiedziała na oko, ale teraz nie wiem 40g?
jaaana pisze:dalia pisze:poniewaz mięso kroje w łazience zestaw dźwięków które stawiają moje rekiny do pionu zwiększył się o dźwięk otwieranych i zamykanych drzwi do łazienki - co ciekawe żadne inne drzwi nie powodują pospolitego ruszenia
Masz rekiny? W wannie?
Czy czegoś nie doczytałam dokładnie?
MariaD pisze:Basia_Blue pisze:I tu pytanie: wiem już jakie kupić, ale zastanawiam się po ile mniej-więcej mają ważyć porcje tak na początek? Z czasem pewnie będę wiedziała na oko, ale teraz nie wiem 40g?
Rób po 5 dkg porcje. Po pierwszym karmieniu będziesz wiedzieć czy nie za mało. Twoja księżniczka z tych co to mało jeść nie może, więc pewnie będziesz szybko zwiększać dawkę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 236 gości