Horaś ta biała na zdjęciu to kiedyś moja Grazyna a teraz jest u Ali i ma imię Gaja cudna , cudne , wszystko tu cudne. Horaś wszystkiego najlepszego dużo zdrowia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Gaja piękna jest Lidko ,Alu.No i już prawie minął pierwszy dzień świąt,leżymy z kotami i odpoczywamy.Chociaż Tuptus urządził jak zwykle pobudkę rano ,zrzucał przedmioty,bawił się ,wyciągał coś spod szafki ,mocno zapracowany był.W dzień spał jak niemowlę i pewnie teraz znów zacznie.Moje pory spania są odwrotnie proporcjonalne do jego pór spania.
Ja trwam nie ruszam się z domu bo jak zwykle jestem jak rozdeptana żaba.Nie chcę się przeziębić bo naświetlania wkrótce.Dzięki pomocy przyjaciół nie przepracowałam się przed świętami a ciast dostałam tyle ,ze tylko jeść i tyć.No i chyba tak będzie leżę i nawet mam apetyt ,boczki znów rosną.Gdyby jeszcze tylko guz nie chciał rosnąć lecz niestety też się dobrze żywi.
lidka02 pisze:Może ktoś mógłby psiakowi zrobić zdjęcie bym wrzuciła na dogo , na pewno ktoś by mu pomógł tak go żal
alab108 pisze:Basiu, a ponowiłaś znajomość z domkiem dla Bąbla? Pamiętam, że miałaś dzwonić
alab108 pisze:A jakaś dziewczyna pytała o Lorda? Z tego też nici?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 176 gości