GUCIO-JEDNO OCZKO URATOWANE ...W DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 25, 2012 10:55 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

CatAngel pisze:Pilnie potrzebuję kroplówki dla kota :!: :!: :!: :( :( :( :(

kurcze ....Gosiu nie mam:(...całodobowa apteka moze...co sie dzieje:(....
agula76

Post » Wto gru 25, 2012 10:57 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

agula76 pisze:

Bez recepty nie dadzą :( Nie wiem czy kot czarnuszek z wolnożyjących mi dożyje (wet czynny jutro 2godziny) do rana jest w kiepskim stanie :( :( nie je, nie pije, jest odwodniony tragicznie wygląda :cry: :cry: :cry: :cry:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto gru 25, 2012 11:01 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

CatAngel pisze:
agula76 pisze:

Bez recepty nie dadzą :( Nie wiem czy kot czarnuszek z wolnożyjących mi dożyje (wet czynny jutro 2godziny) do rana jest w kiepskim stanie :( :( nie je, nie pije, jest odwodniony tragicznie wygląda :cry: :cry: :cry: :cry:

..popros na wszystko powiedz ze doniesiesz recepte...
agula76

Post » Wto gru 25, 2012 11:03 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

W tych aptekach to raczej nie możliwe :?

CatAngel

Post » Wto gru 25, 2012 11:08 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

a całodobowe lecznice??? nic mi nie przychodzi wiecej do głowy:(
agula76

Post » Wto gru 25, 2012 11:11 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

agula76 pisze:a całodobowe lecznice??? nic mi nie przychodzi wiecej do głowy:(

Zastanawiam sie jak to wygląda ze szpitalem :roll: U Molickich za stanie w gabinecie 5minut i kroplówkę 250ml zapłaciliśmy 45zł :evil: gdzie normalnie u weta płacimy 5zł :roll: bo nawet wizyty nie mamy liczonej. Zostało nam pół kroplówki ale to za mało :(

CatAngel

Post » Wto gru 25, 2012 12:04 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

Ja moge dać, ale mieszkam w Tychach TEL 507 300 768
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto gru 25, 2012 12:13 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

dzięki Justynko....juz maja namiary podjada do apteki wyda bez recepty ja recepte doniose od weta
agula76

Post » Wto gru 25, 2012 12:19 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

Dzięki Bogu że pożyczą :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Wto gru 25, 2012 12:33 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

Gosiu no to święta :(:(.... :ok: za Czarnuszka ....da rade
agula76

Post » Wto gru 25, 2012 14:11 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

Gosiu, rozmawiałam teraz ze swatową, ma w domu glukozę 10, 20 i 5%, tak że gdyby była potrzebna dawaj znać, natychmiast działamy. Powinna mieć również samo NaCL. Ona mieszka na Środuli, tak że jakby coś to mój mąż służy pomocą. Jutro będę u nich to zabiorę do domu, ale gdyby dzisiaj, to też nie ma sprawy.

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Wto gru 25, 2012 14:41 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

iwoo1 pisze:Gosiu, rozmawiałam teraz ze swatową, ma w domu glukozę 10, 20 i 5%, tak że gdyby była potrzebna dawaj znać, natychmiast działamy. Powinna mieć również samo NaCL. Ona mieszka na Środuli, tak że jakby coś to mój mąż służy pomocą. Jutro będę u nich to zabiorę do domu, ale gdyby dzisiaj, to też nie ma sprawy.

Iwonko ...Marcin teraz dzwonił maja juz z apteki glukoze z nacl.recetpa po swietach ...załatwili....

za Czarnuszka :ok: Gosiu pisz jak on sie czuje
agula76

Post » Śro gru 26, 2012 0:44 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

Czarnuszku[*]...przykre:(
agula76

Post » Śro gru 26, 2012 0:48 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

nie udało się ?
jo.anna

Post » Śro gru 26, 2012 0:52 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

jo.anna pisze:nie udało się ?

Aniu z Maluszkiem oki...jest w szpitaliku...obecnie u Pani pracujacej u weta na okres swiat zeby oczka doszły do siebie...jest cały czas walka o jedno oczko...

natomiast na watku odezwała sie Cat Angel- dzis miała na cito problem z Czarnuszkiem-jednym z bezdomniaczków ,kóre dokarmia ...niestety ...nie udało sie go uratowac:(
agula76

[poprzednia][następna]