Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zabers pisze:dobra, dla przypomnienia - autorska wersja dekoracji drożdżowej babki wielkanocnej: oto na gwiaździstym tle (z różowiastego błyszczącego cukru) mamy rosiczkę, która właśnie zjadła mięsko i pluje resztkami
vivien pisze:zabers pisze:dobra, dla przypomnienia - autorska wersja dekoracji drożdżowej babki wielkanocnej: oto na gwiaździstym tle (z różowiastego błyszczącego cukru) mamy rosiczkę, która właśnie zjadła mięsko i pluje resztkami
No patrz... a ja tu po prostu kwiat wiosenny widziałam![]()
Starzeję się...
filo pisze:Słabo ten różowy kolor widać, chyba że mój pracowy komp ma problemy z kolorami
filo pracująca
zabers pisze:filo pisze:Słabo ten różowy kolor widać, chyba że mój pracowy komp ma problemy z kolorami
filo pracująca
a jak ma być widać, skoro to ja robiła zdjęcie?moje zdolności fotograficzne są bliskie zeru (bezwzględnemu
)
filo pisze:zabers pisze:filo pisze:Słabo ten różowy kolor widać, chyba że mój pracowy komp ma problemy z kolorami
filo pracująca
a jak ma być widać, skoro to ja robiła zdjęcie?moje zdolności fotograficzne są bliskie zeru (bezwzględnemu
)
Nie wierz fizykom. Ujemne temperatury też istnieją
vivien pisze:To nie wina zdjęcia - różowy lukier za chiny nie wyjdzie ci na brązowym.
Dlaczego sądzisz, że niektóre gwiazdki są zimbredowane?One po prostu są bliżej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości