Kotek po amputacji łapki w DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 19, 2012 20:59 Re: Kotek ze złamaną łapką już w dt , prosimy o karme dla ni

Ale już nie cierpi :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro gru 19, 2012 22:49 Re: Kotek ze złamaną łapką już w dt , prosimy o karme dla ni

Kochane kcisko :D , to dla niego wielka ulga :D

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Czw gru 20, 2012 11:44 Re: Kotek ze złamaną łapką już w dt , prosimy o karme dla ni

2tf9ak8 pisze:O 14 odebralam kocurka od weta wszystko w porzadku,siedzi w klatce apetyt mu dopisuje,lapenki jak wyglada nie moge zobaczyc jutro przy swietle dziennym postaram sie zrobic zdjecia.Bardzo dziekuje Casicy za pokrycie kosztow napewno sie tu pojawi i powie ile zaplacila bo wet miala do niej dzwonic.Kocurek jest wedlog weta w wieku 3-4 lat i prawdopodobnie dzikun,no nic sprobujemy go troszke ucywilizowac moze sie uda bo na ulice wrocic nie moze.Ma zalecony 2xdziennie antybiotyk i 1xprzeciwbolowe.Teraz niech zdrowieje i nabiera zaufania bo burczy jak traktor,nie wkladam za blisko rak bo zebami juz mnie poczestowal w poniedzialek brrr

Niestety nie zapłaciłam, pani doktor się ze mną nie skontaktowała :( A chciałabym pozbyć się długu.
Jesli dzisiaj się nie odezwie, poproszę o monit.

Co do kocurka, to mocno trzymam kciuki, przede wszystkim za to, żeby dał się oswoić :ok: :)
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw gru 20, 2012 12:12 Re: Kotek ze złamaną łapką już w dt , prosimy o karme dla ni

casica napewno sie odezwie a jak nie to ja do niej zadzwonie,kocisko troche w nocy buszowalo,zrobil kupke do kuwety ale za to siusiu na podklad i to nie jeden raz dzis zjadl ladnie sniadanie dostal zalecone tabletki i siedzi w klatce i burczy ale jak sprzatalam u niego to owszem burczal ale zadnej agresji nie wykazywal a troche tego sprzatania bylo dobrze ze lekarstwa w tabletkach bo podejrzewam ze zastrzyku nie mozna bylo by zrobic nam nadzieje ze bedzie do oswojenia.

2tf9ak8

Od: Czw lut 03, 2011 0:36

Post » Czw gru 20, 2012 13:37 Re: Kotek ze złamaną łapką już w dt , prosimy o karme dla ni

Dobra, to spokojnie czekam :)

casica

Post » Czw gru 20, 2012 16:01 Re: Kotek ze złamaną łapką już w dt , prosimy o karme dla ni

No same dobre wiesci dzieki dziewczynki :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw gru 20, 2012 22:46 Re: Kotek ze złamaną łapką już w dt , prosimy o karme dla ni

Chyba idzie ku lepszemu Stefanek juz bezblednie korzysta z kuwety,zaczyna sie tez wiecej ruszac,wejscie do kuwety jeszcze sprawia mu troszeczke klopotow ale opanuje to i co najwazniejsze juz tak nie burczy jeszcze troche syczy ale mysle ze to z racji ze mnie nie zna,kolacyjke pochlonal w oka mgnieniu.Jak juz bedzie mozna zrobic zdjecia to umieszcze teraz nie chce go stresowac niech nabiera zaufania,piekny chlopak,bardzo podobny do mojego Ryska.

2tf9ak8

Post » Pt gru 21, 2012 14:58 Re: Kotek ze złamaną łapką już w dt , prosimy o karme dla ni

Pani doktor nadal się nie odezwała :(

casica

Post » Sob gru 22, 2012 22:45 Re: Kotek ze złamaną łapką już w dt , prosimy o karme dla ni

Sluchajcie ze Stefankiem coraz lepiej juz tak strasznie nie burczy,porusza sie tez coraz sprawniej,jedzonko zjada w oka mgnieniu i dzis po raz pierwszy zrobil toalete myl sie chyba z godzine,zaczyna go tez interesowac otoczenie patrzy ciekawie co robia inne futra mysle ze bedzie dobrze to prawdopodobnie bol wywolywal agresje teraz w miare gojenia robi sie spokojniejszy.

2tf9ak8

Post » Sob gru 22, 2012 22:47 Re: Kotek ze złamaną łapką już w dt , prosimy o karme dla ni

:ok: wygląda na to, że się "udomawia" :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob gru 22, 2012 22:51 Re: Kotek ze złamaną łapką już w dt , prosimy o karme dla ni

W sumie dobre wieści :) A niesmiałe próby miziania się były? Oczywiście o Ciebie pytam 8)

casica

Post » Pon gru 24, 2012 10:21 Re: Kotek ze złamaną łapką już w dt , prosimy o karme dla ni

Cieszę się że z kotkiem coraz lepiej :1luvu: i życzę wam SPOKOJNYCH ŚWIĄT :1luvu:

lidka02

Post » Pon gru 24, 2012 10:24 Re: Kotek ze złamaną łapką już w dt , prosimy o karme dla ni

WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNKI...JESTESCIE KOCHANE :1luvu:
agula76

Post » Czw gru 27, 2012 0:03 Re: Kotek ze złamaną łapką już w dt , prosimy o karme dla ni

JA WSZYSTKIM TEZ ZYCZE SPOKOJNYCH I RADOSNYCH SWIAT CHOCIAZ JUZ PRAWIE PO ALE NIE BYLO MNIE PRZY KOMPIE 3 DNI WYBACZCIE I PRZYJMIJCIE SPOZNIONE ALE SZCZERE ZYCZENIA.A CO DO STEFANKA WSZYSTKO NA DOBREJ DRODZE JUZ NIE BURCZY,JAK WOLAM GO DO JEDZENIA PODCHODZI DO MOJEJ REKI CALKIEM BLISKO JESZCZE NIE PROBOWALAM GO GLASKAC POCZEKAM AZ SAM SIE ZACZNIE OCIERAC Z NOGA WSZYSTKO OK PORUSZA SIE TEZ W MIARE SPRAWNIEJ,APETYT MU DOPISUJE,MOIM ZDANIEM NIE JEST TO TYPOWY DZIKUN TO JEST KOT DOMOWY,WIDZE ZE SIEDZI BARDZO BLISKO DRZWICZEK I PILNIE OBSERWUJE CO DZIEJE SIE WOKOL NIEGO,W STOSUNKU DO INNYCH KOTOW ZERO AGRESJI WRECZ CHCE SIE ZAPRZYJAZNIC I PRZEZ KRATKI WYSTAWIA LAPKI I PYCHOL,NARAZIE MUSI ZOSTAC W KLATCE DO PELNEGO ZAGOJENIA LAPKI A POTEM ZOBACZYMY.

2tf9ak8

Post » Czw gru 27, 2012 10:25 Re: Kotek ze złamaną łapką już w dt , prosimy o karme dla ni

2tf9ak8 pisze:JA WSZYSTKIM TEZ ZYCZE SPOKOJNYCH I RADOSNYCH SWIAT CHOCIAZ JUZ PRAWIE PO ALE NIE BYLO MNIE PRZY KOMPIE 3 DNI WYBACZCIE I PRZYJMIJCIE SPOZNIONE ALE SZCZERE ZYCZENIA.A CO DO STEFANKA WSZYSTKO NA DOBREJ DRODZE JUZ NIE BURCZY,JAK WOLAM GO DO JEDZENIA PODCHODZI DO MOJEJ REKI CALKIEM BLISKO JESZCZE NIE PROBOWALAM GO GLASKAC POCZEKAM AZ SAM SIE ZACZNIE OCIERAC Z NOGA WSZYSTKO OK PORUSZA SIE TEZ W MIARE SPRAWNIEJ,APETYT MU DOPISUJE,MOIM ZDANIEM NIE JEST TO TYPOWY DZIKUN TO JEST KOT DOMOWY,WIDZE ZE SIEDZI BARDZO BLISKO DRZWICZEK I PILNIE OBSERWUJE CO DZIEJE SIE WOKOL NIEGO,W STOSUNKU DO INNYCH KOTOW ZERO AGRESJI WRECZ CHCE SIE ZAPRZYJAZNIC I PRZEZ KRATKI WYSTAWIA LAPKI I PYCHOL,NARAZIE MUSI ZOSTAC W KLATCE DO PELNEGO ZAGOJENIA LAPKI A POTEM ZOBACZYMY.

:1luvu: :1luvu: :ok:

lidka02

[poprzednia][następna]