Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
2tf9ak8 pisze:O 14 odebralam kocurka od weta wszystko w porzadku,siedzi w klatce apetyt mu dopisuje,lapenki jak wyglada nie moge zobaczyc jutro przy swietle dziennym postaram sie zrobic zdjecia.Bardzo dziekuje Casicy za pokrycie kosztow napewno sie tu pojawi i powie ile zaplacila bo wet miala do niej dzwonic.Kocurek jest wedlog weta w wieku 3-4 lat i prawdopodobnie dzikun,no nic sprobujemy go troszke ucywilizowac moze sie uda bo na ulice wrocic nie moze.Ma zalecony 2xdziennie antybiotyk i 1xprzeciwbolowe.Teraz niech zdrowieje i nabiera zaufania bo burczy jak traktor,nie wkladam za blisko rak bo zebami juz mnie poczestowal w poniedzialek brrr
2tf9ak8 pisze:JA WSZYSTKIM TEZ ZYCZE SPOKOJNYCH I RADOSNYCH SWIAT CHOCIAZ JUZ PRAWIE PO ALE NIE BYLO MNIE PRZY KOMPIE 3 DNI WYBACZCIE I PRZYJMIJCIE SPOZNIONE ALE SZCZERE ZYCZENIA.A CO DO STEFANKA WSZYSTKO NA DOBREJ DRODZE JUZ NIE BURCZY,JAK WOLAM GO DO JEDZENIA PODCHODZI DO MOJEJ REKI CALKIEM BLISKO JESZCZE NIE PROBOWALAM GO GLASKAC POCZEKAM AZ SAM SIE ZACZNIE OCIERAC Z NOGA WSZYSTKO OK PORUSZA SIE TEZ W MIARE SPRAWNIEJ,APETYT MU DOPISUJE,MOIM ZDANIEM NIE JEST TO TYPOWY DZIKUN TO JEST KOT DOMOWY,WIDZE ZE SIEDZI BARDZO BLISKO DRZWICZEK I PILNIE OBSERWUJE CO DZIEJE SIE WOKOL NIEGO,W STOSUNKU DO INNYCH KOTOW ZERO AGRESJI WRECZ CHCE SIE ZAPRZYJAZNIC I PRZEZ KRATKI WYSTAWIA LAPKI I PYCHOL,NARAZIE MUSI ZOSTAC W KLATCE DO PELNEGO ZAGOJENIA LAPKI A POTEM ZOBACZYMY.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 171 gości