Wszystkim naszym Przyjaciołom życzymy w ten Świąteczny czas dużo radości, spokoju i odpoczynku w gronie najbliższych. Hannah12 z Hakerem, Pysią i cała rodziną
Wszystkim co podczytują, co piszą, co czasami zaglądają, wszystkim tym, którzy myślą i nas wspierają, wszystkim przyjaciołom, bez których nie dalibyśmy rady - życzymy by te Święta zatrzymały na chwilę czas, przywołały piękne wspomnienia, pozwoliły cieszyć się byciem razem i wywołały mnóstwo uśmiechu. Świąteczne pozdrowienia!
Wszystkiego! Ale najlepszego! Niech Święta będą magiczne, Mikołaj rozrzutny a żarcie lekkostrawne
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku. 10.02.2013 mój świat się zawalił.
Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny? 09.11.2015r. odszedł Kroker
Na początek może być Jak utrzymasz takie tempo jeszcze miesiąc- dwa- będzie ciekawie
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku. 10.02.2013 mój świat się zawalił.
Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny? 09.11.2015r. odszedł Kroker
Takie dowody możesz przedstawiać codziennie- cudnie wygląda Córunia