Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 04, 2012 17:32 Re: Kot Trojański chory..ale na Jokota głosuje z całych sił!

Bajgieł już w domku swoim, ja się mamie wygadałam (nie umiem kłamać, cholera). A mama sie nie przejęła :D
Ja chcę psaaaa... Bajgieł był taki cudnyyyyy!!!
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pon paź 08, 2012 13:49 Re: Kot Trojański chory..ale na Jokota głosuje z całych sił!

A jak Troja?

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon paź 08, 2012 16:06 Re: Kot Trojański chory..ale na Jokota głosuje z całych sił!

O, goście.. :)
Troja lepiej, już kontaktuje, nawet napady adhd ma ;] Leje innych straszliwie, zaanektowała moje kolana (w związku z tym cierpię co chwila na skurcze i drętwienia). We wtorek dziwnie się zachowywała, na zmianę gwałtowna i wręcz zasypiająca była.. głowa jej się kiwała na boki trochę, ale do środy przeszło. Jak się powtórzy, to lecimy do weta. Ogólnie zdrowieć zaczęła jak odstawiłam glukozę, jak poradziła poprzez Agę Marczak dr Łukuciowa... podobno w takim stanie glukoza wielce niewskazana :/ Ech i jak tu lekarzy wybierać...

Rozbestwiła się, musze jej smakowite puchy kupować, jak tylko wstanę, pędzi do łazienki, bo ma nadzieję, że dostanie jeść ;]
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Pon paź 08, 2012 17:40 Re: Kot Trojański chory..ale na Jokota głosuje z całych sił!

KaleidoStar pisze:O, goście.. :)

No wiesz... :roll: Nic nie piszesz, ja to się normalnie już tutaj bałam zaglądać...
KaleidoStar pisze:Troja lepiej

Ufff!

jozefina1970

Post » Wto paź 09, 2012 11:35 Re: Kot Trojański chory..ale na Jokota głosuje z całych sił!

Ciągle nie mam internetu, wszystko wiąże się ze zmianami nr telefonu, wymiana dowodu itp. Ale dziś odbieram nowy dowód, od razu pędze podpisać umowę o telefon (teraz mam tymczasowy nr na kartę), jak tylko będę mieć telefon, to bieg do banku, tam zmiana danych (bez telefonu nie mogę potwierdzać operacji on line). Zmiana nr w UPC i wtedy tam zaległość zapłacę niewielka, zamówie pana do wymiany modemu...i chyba będzie wszystko załatwione ;]

KaleidoStar

Post » Wto paź 09, 2012 11:38 Re: Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

Obrazek

KaleidoStar

Post » Wto paź 09, 2012 17:12 Re: Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

Awww :D

Chociaż moja mama na przykład powiedziałaby EWWW...
Wątek Karmy
Obrazek
Obrazek
Pysia [*] - 1.10.2012

erraticmuse

Od: Wto sty 17, 2012 19:34

Post » Wto paź 09, 2012 18:53 Re: Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

Mam dla Ciebie pokrowiec na beddinga... pomarańczowy... i się zastanawiam jakby Ci go przywieźć... czy może zostawić u mpacz... ??

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Śro paź 10, 2012 4:26 Re: Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

Uoo.. no, jak Monia się zgodzi, to super.. zwłaszcza że w najbliższym czasie TŻ Laylli będzie u Niej prawdopodobnie zostawiać jakieś rzeczy dla marii na bazarki, to by od razu zgarnął...
Jejku, jejku, jak się cieszę :D
Ile się należy?

KaleidoStar

Post » Śro paź 10, 2012 8:34 Re: Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

KaleidoStar pisze:Uoo.. no, jak Monia się zgodzi, to super.. zwłaszcza że w najbliższym czasie TŻ Laylli będzie u Niej prawdopodobnie zostawiać jakieś rzeczy dla marii na bazarki, to by od razu zgarnął...
Jejku, jejku, jak się cieszę :D
Ile się należy?

No chyba oszalałaś myśląc że coś się należy :)
Nic się nie należy, tylko będziesz musiała wyprać tenże pokrowiec...my mamy za małą pralkę :oops:

Generalnie szukam kogoś , kto by przygarnął Rejciaka do Świąt... wiem , że u Ciebie nie może zostać więc nawet nie proponuję, ale jakbyś kogoś znała...
Rejcia się rozbestwiła - poluje na moją 12+1 latkę , tak jak Witek polował na nią. Zasadza się przy kuwecie ... czy za rogiem... i Minia szczy, zaszczywa co się da...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Nie paź 14, 2012 17:25 Re: Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

Moje też sobie znalazły miejsce i zaszczywają podłogę przy balkonie, ale wypsikałam cała masą pochłaniaczy zapachowych i może im przejdzie.

Z mamą mam ciągle afery o ilość kotów, usiłuję jakoś się dogadać, ale ona nie życzy sobie takiej ilości. Poniekąd może na mnie wywierać wpływ, bo nie da się ukryć, że płaci większą część raty naszego kredytu teraz :/

Eh idę sę stąd, bo dziś nie mam dnia, ciągle coś mi się sypie.

O Rejcię popytam, czuję się za nią poniekąd odpowiedzialna, bo to mój skarbeniek jest kochany...

KaleidoStar

Post » Sob gru 22, 2012 23:53 Re: Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

Obrazek
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie gru 23, 2012 8:40 Re: Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

Dołączamy się do życzeń: Mrata, Mratawoj, Pucuś, Działkowce Burasia i Obcuś oraz TŻ :-)

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Nie gru 23, 2012 10:48 Re: Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

I my! I my!
tzn ja i kotki trzy!
:)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pon gru 24, 2012 7:28 Re: Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

jozefina1970 pisze:Obrazek
Szczodrych Godów kochanym Kotom i Służbie!!!
Mrusielda vel Mruczysława & jozefina :-)

jozefina1970

[poprzednia][następna]