rybcie pisze:Mam nadzieję, że uda się przygotować wersję na 2014 rok.
KONIECZNIE!!

Moderator: Moderatorzy
rybcie pisze:Mam nadzieję, że uda się przygotować wersję na 2014 rok.
justyna p pisze:rybcie pisze:Mam nadzieję, że uda się przygotować wersję na 2014 rok.
KONIECZNIE!!![]()
![]()
"Ogromnie się cieszę, że w tym roku ponownie powstał mój ulubiony, magiczny kalendarz (…) mogę zamówić tylko jeden, ale tradycyjnie zajmie honorowe miejsce w moim domu. W sercu większość jego bohaterów jest już od dawna… "
„Kalendarz robi furorę w moim domu i wśród osób obdarowanych”
"Parę minut temu był listonosz z kalendarzem. Obejrzałem i krótko mówiąc jest super (zarówno zawartość jak i wykonanie). Będzie się pięknie prezentował na ścianie. Może dzięki niemu kilka osób z mojego otoczenia zrozumie dlaczego warto się czasem zaangażować (i przestanie patrzeć na mnie jak na dziwaka ). Bardzo dziękuję za wszelkie informacje przekazywane w czasie oczekiwania. Jestem pełen uznania, szacunku i podziwu dla Was, za to co robicie."
"bardzo dziękuję za przysłany kalendarz, dotarł i już wisi na ścianie i czeka na Nowy Rok. Wzruszające są te historie o kotach i zdjęcia takie prawdziwe..."
„Przeczytałam cały kalendarz od deski do deski i podziwiam ogrom pracy włożony w każdy opis kociego losu, w każdą poradę, w szatę graficzną i w ogóle całość. Dzięki jeszcze raz za tak wspaniałą pracę, która na pewno przyniesie pozytywne owoce, przez cały rok w edukowaniu i uwrażliwianiu ludzi.
Wszystkiego dobrego”
"kalendarze właśnie odebrane z poczty, odpakowane, pooglądane i popodziwiane. Są przepiękne. W poniedziałek jeden zawiśnie u mnie w pracy w ramach propagowania prokociego nastawienia"
"Kalendarz dotarł do mnie bez problemów. Historie w nim zawarte są wzruszające - popłakałam się."
"Jestem pełna podziwu dla Państwa pracy na rzecz zwierzaków, życzę dużo zdrowia z okazji świąt i oby każdy samotny kot znalazł swój dom."
„Kalendarze dotarły do mnie w piątek w idealnym stanie! Chciałam Ci bardzo serdecznie podziękować za pracę jaką włożyłaś w ich powstanie, za wiele trudu jaki sobie zadałaś i to już od lutego. Bardzo Ci jestem wdzięczna (…) za wspaniały kontakt i za to wszystko co spowodowało że taki kalendarz mógł powstać. Pomysł przepiękny, artystycznie wykonane, cudna i wartościowa inicjatywa. „
"Kalendarz dotarł wczoraj , dziś odebrałem z poczty. Bardzo ładnie wydany, warto było czekać:)"
"Są śliczne, artystyczne, z opisami, które poruszając serce, inspirują do pomocy zwierzętom. Koty pięknie się prezentują na tle kolorowych, cieniowanych kart. Szczerze mówiąc, trochę się obawiałam, czy zdjęcia "przed" nie będą epatowały drastycznością. Jednak miło się rozczarowałam, gdyż fotki "przed" są mniejsze, mniej ostre i zdecydowanie zdominowane przez zdjęcia "po uratowaniu", całość nabiera ciepłego, optymistycznego charakteru."
„Jest piękny. Ta formuła - opisanie kocich losów i zdjęcie po przemianie, a na dole jeszcze praktyczne porady - świetne! I wiersz pana Klimka na dzień dobry.„
"Przygotowuję się do dystrybucji kalendarzy wśród moich znajomych. Wczoraj jeden egzemplarz podarowałam sąsiadowi-miłośnikowi zwierząt, który nas odwiedził. Mam już listę osób na kolejne 8 (bo jeden sobie zostawię), i nie wiem czy nie zamówiłam za mało..."
"Przeczytałam cały kalendarz od deski do deski i podziwiam ogrom pracy włożony w każdy opis kociego losu, w każdą poradę, w szatę graficzną i w ogóle całość. Dzięki jeszcze raz za tak wspaniałą pracę, która na pewno przyniesie pozytywne owoce, przez cały rok w edukowaniu i uwrażliwianiu ludzi."
"Kalendarz piękny i wzruszający Każda jego karta, to wspaniała historia uratowanego kociego życia. Wiersz też cudny i poruszający. Już nigdy nie kupię kalendarza w księgarni, Empiku. Zmienia się kartkę w kalendarzu i wisi przez miesiąc taki nijaki. W przypadku TEGO kalendarza jest zupełnie inaczej. Czytam i oglądam każdą stronę wiele razy. Wiele z tych kart doskonale pamiętam z wątków na Miau, kiedy to wspaniali ludzie walczyli o kocie życie"
"Ja też dziś odebrałam
Fajne teksty napisane pięknym językiem, mądre wskazówki jak pomagać i na co zwrócić uwagę opiekując się kotem. Ten kalendarz jest bbbb edukacyjny! Dlatego uważam, że powinien być dostępny w normalnej sprzedaży np. w Empikach, żeby o tym jak wygląda mądra pomoc zwierzętom dowiedzieli się zwykli ludzie. Wiem, że pewnie sprawy prawne, formalne nie są takie łatwe do załatwienia, ale życzę Wam, żeby (być może za kilka lat) udało się sprzedawać te kalendarze powszechnie ."
"Słowa podziękowania należą się także od Opiekuna Mrówki - Miss Maja. "Mój kalendarz" - zdobi teraz Jej dom. ("mój kalendarz" był prezentem dla Mrówki i jej Opiekuna - niespodzianka się udała. Nadzwyczaj się podobał. Pan był wzruszony i ogromnie uradowany )"
"Wielkie dzięki dla wszystkich o WIELKIM SERCU od pomysłodawcy i wykonawcy po kocio-ludzką ekipę pakowaczy."
"Zdjęcia piękne, historie wzruszające no i ten ujmujący wiersz na pierwszej stronie......MISTRZOSTWO."
"Kalendarze dotarły, dziękuję, są piękne , oczywiście znów się poryczałam czytając te historie. Ktoś tu na forum wspomniał o wierszu na pierwszej stronie, jest po prostu nieziemsko prawdziwy, jeszcze raz dzięki, że takie kalendarze powstały a ja byłam w gronie wybranych , które mogły je kupić."
"Kalendarz dotarł wczoraj w dobrym stanie. Cieszę się, że go zamówiłem jest nie tylko ładny, ale i w jakiś sposób wspomógł kotki."
„bardzo Ci dziękuję!!! Klasa akcja !”
"W piątek otrzymałam zamówione kalendarze, za które bardzo serdecznie dziękuję!
Są przepiękne, bardzo pomysłowo i artystycznie wykonane. Będą na pewno pełnić rolę nie tylko dekoracyjną ale również edukacyjną że przy naszej pomocy z biednego kaczątka rozkwitają pod dobrą opieką przepiękne łabędzie."
„dostałam kalendarze.... brak mi słów bo łzy w gardle...aby powiedzieć jakie są piękne ile w nich zawartych jest historii nieszczęśliwych , na szczęście te z dobrym końcem!!!!!. Ja wiem jak koty pięknieją i zmieniają się jak czują, że są kochane i mają dom...”
„Dziękuje bardzo. Dotarł w całości i bardzo mi się podoba - historie kotków są wzruszające i budujące. Mam nadzieję, że te, które jeszcze szukają swojego domku, szybko go znajdą.”
„kalendarz dotarł i już wisi w pracy. W domu też wszyscy oglądali. Jest piękny bardzo dziękuję. Cieszę się, że mogłam pomóc.”
Magija pisze:ogromne podziękowania dla Ciebie rybcie za ogrom pracy włożonej w stworzenie i dystrybucję Kalendarza!
black_lodge pisze:A teraz niniejszym chciałabym zamówić 3 sztuki na 2014
skwareek pisze:black_lodge pisze:A teraz niniejszym chciałabym zamówić 3 sztuki na 2014
Ja tez sie zapisuje. Chyba trzeba juz zaczac robic liste chetnych
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 121 gości