OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 23, 2012 7:01 Re: OTW8-Żuk[*]Czas goni nas i goni.Nowe foty s.4

Nigdy nie mam rękawiczek na podwórku, Asiu, rozumiem Cię bardzo dobrze. W rękawiczkach nie umiem, a trzeba sięgać do pojemnika z mokrym mięsem. Na grabiejące ręce polecam noszenie w wiadrze małej butelki plastikowej z wrzątkiem. W wolnych chwilach trzymam ją sobie, jest przynajmniej trochę cieplej.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie gru 23, 2012 14:44 Re: OTW8-Żuk[*]Czas goni nas i goni.Nowe foty s.4

Nie pamietacie kto mial znalezione rude koty_
Znalazlam przed chwila cos takiego.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1WARSZAWA
kochani, Rudzik zaginął wiele miesięcy temu, ale Piotr, jego zrozpaczony opiekun, szuka go do dzisiaj. wciąż bezskutecznie. te świąteczne dni są jeszcze trudniejsze, bo budzą wspomnienia i przypominają o bezradności.

Rudzik zaginął Piotrowi w Warszawie w okolicy parku na tyłach ul. Staffa (Bielany). Piotr każdej nocy szuka go, nawołuje. chciałby tylko wiedzieć, że Rudzik żyje. kocur jest rudy i masywny, kilka miesięcy temu ważył ok. 10 kg. z charakteru płochliwy i neurotyczny. jeśli ktokolwiek z was ma jakieś informacje na jego temat, bardzo prosimy o kontakt.

DLA ZNALAZCY NAGRODA 1000 ZŁ
TEL. 501 020 578

w ten świąteczny czas ludzie mają trochę szerzej niż zwykle otwarte oczy i serca. jeśli przekażecie tę wiadomość jak najdalej, być może wreszcie uzyskamy jakąś informację o losie Rudzika.
poruszcie z nami Warszawę w te święta.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Nie gru 23, 2012 16:42 Re: OTW8-Żuk[*]Czas goni nas i goni.Nowe foty s.4

MalgWroclaw pisze:Nigdy nie mam rękawiczek na podwórku, Asiu, rozumiem Cię bardzo dobrze. W rękawiczkach nie umiem, a trzeba sięgać do pojemnika z mokrym mięsem. Na grabiejące ręce polecam noszenie w wiadrze małej butelki plastikowej z wrzątkiem. W wolnych chwilach trzymam ją sobie, jest przynajmniej trochę cieplej.

Też nie umiem w rękawiczkach dawać jeść.Ale potem idę ok kilometra do innych kotów i wtedy ręce mi grabieją.

Ewa, dorcia44 jakiegoś rudego zgarnęła.Znajdę watek to podrzucę.Szkoda kota i właściciela.Moment nieuwagi a tyle bólu i rozpaczy.

Szyszka ma paskudnie paskudne oko. Nic nie dało rady zobaczyć co i dlaczego.Opuchlizna zejść musi.Zaliczyła kilka zastrzyków.Wkrapiamy 2 rodzaje kropelek.W aptece tłum dziki to się nastałam.Tradycyjnie, Wigilijne jutro też musimy iść.
Które to Święta z kolei spędzamy wspólnie z naszymi wetami :roll:

Julka usznie i nie tylko obadana i plan został walki e świerzbem przyjęty. Zakupiłam stranghold i będziemy się kropić.Odłożone zostało szczepienie "na potem".

Piotruś zaszczepiony. Oj, jak on napłakał się przy kujce.Nawet na syczał.Ale na tym skończył się bunt kota. Potem puścił w domu pawia.Tylko kłaki były,ufff.

Miś śpi.Miś udaje,że nas nie widzi. Słabieńki bardzo jeszcze.

Telefony są o maleńtasy. Nawet za godzinę mogą ludziska podjechać i wybawić nas od kłopotu.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie gru 23, 2012 16:44 Re: OTW8-Żuk[*]Czas goni nas i goni.Nowe foty s.4

To już, już wydawaj, bo nie zdążysz na gwiazdkę 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie gru 23, 2012 16:49 Re: OTW8-Żuk[*]Czas goni nas i goni.Nowe foty s.4

viewtopic.php?f=1&t=149021
To ten wątek o rudziku.Tylko fot znaleźć nie mogłam.
Obrazek

ASK@

Post » Nie gru 23, 2012 16:58 Re: OTW8-Żuk[*]Czas goni nas i goni.Nowe foty s.4

To już, już wydawaj, bo nie zdążysz na gwiazdkę 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie gru 23, 2012 18:04 Re: OTW8-Żuk[*]Czas goni nas i goni.Nowe foty s.4

MalgWroclaw pisze:To już, już wydawaj, bo nie zdążysz na gwiazdkę 8)

Jak Mikołaj sanie udostępni to obwiązane koty kokardkami nawet na drugi koniec Polski zdążą dojechać. Tylko ,ze Mikołaj mało gramotny w tych adopcyjnych klockach jest.

Dopiero co miałam pytanie o jakiegokolwiek kota byle młodego i gdzieś setka km do pokonania.Ale jutro musi być pod drzewkiem,na drzewku...A w ogłoszeniu jest,że dowiozą .Więc czekają na niego.To,że pisze "do uzgodnienia" jest pomijane milczeniem.

Janusz już zaśmiewa się słysząc głośny jęk zawodu rozmówcy,że maleńtasy dopiero po świętach będą szukać domów.
W rankingach przoduje Masza.
Obrazek

ASK@

Post » Nie gru 23, 2012 18:47 Re: OTW8-Żuk[*]Czas goni nas i goni.Nowe foty s.4

Asiu Tobie i Twojej rodzinie i wszystkim odwiedzającym wątek życzymu zdrowych,spokojnych świąt Narodzenia Jezusa.Wiary i optymizmu oraz miłości. :s4:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie gru 23, 2012 20:49 Re: OTW8-Żuk[*]Czas goni nas i goni.Nowe foty s.4

Z całego serca życzę Wam radosnych i spokojnych oraz zdrowych Świąt w otoczeniu bliskich - ludzi i zwierzaków :1luvu:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Pon gru 24, 2012 0:19 Re: OTW8-Żuk[*]Czas goni nas i goni.Nowe foty s.4

Życzymy Wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt, szczęśliwych chwil spędzonych wśród najbliższych!
Obrazek
Ewa& Choco& Nero
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon gru 24, 2012 1:31 Re: OTW8-Żuk[*]Czas goni nas i goni.Nowe foty s.4

witam się w nowym wątku :mrgreen:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon gru 24, 2012 7:04 Re: OTW8-Żuk[*]Czas goni nas i goni.Nowe foty s.4

Dziś jest szklanka na podwórku.A marznący deszcz tworzy na kurtkach , na wszystkim coś w rodzaju lukru.Paskudnego bo zimnego.
Szycha jako tako.Przypomina cyborga z tym paskudnym okiem. Miś bez zmian co mnie nieodmiennie martwi.Za spokojny jest.
Biorę sie za sernik. Nie miałam go w planach ale jak to życie pokazuje palny można sobie robić.Tylko robić.

Dziękuję za życzenia.

My również składamy Wam życzenia przede wszystkim spokojnych i pogodnych Świąt.
Niech to będzie czas wypoczynku i miłego spędzania czasu.
Obrazek

ASK@

Post » Pon gru 24, 2012 7:25 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych i pogodnych Świąt :)

U nas plus sześć stopni, pada deszcz. Choć nie ma mrozu, ogarnia mnie rozpacz, jak patrzę na bezdomne.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon gru 24, 2012 7:57 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych i pogodnych Świąt :)

Obrazek
gdy choinka w domu stoi
nikt niczego się nie boi
bo gdy święta przyjdą wreszcie
nie płaczcie tylko się cieszcie
cisz, spokój zapanują
wszyscy dobrze sie poczują!!!

kochani!! świąteczne uściski ode mnie i od Tz, umizgi od Los Banditos!! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pon gru 24, 2012 11:27 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych i pogodnych Świąt :)

I od nas życzymy spokojnych i ciepłych Świąt, żeby wszystkie Koty te domne i bezdomne miały pełne brzuszki i ciepłe posłanka :1luvu:
I Dużym też... :s5:

Całujemy M. + 3 + 3 (na razie)
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

[poprzednia][następna]