Szylkretki są piękne-144:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt gru 21, 2012 16:36 Re: Szylkretki są piękne-144:)

kalair pisze:
vailet pisze:Hello Bożenko :D chciałam jakiś lapek kupić do 500zł. i niestety mam za duże wymagania bo chcę z kartą do gier.Matka obiecała że może na raty mi weźmie jak fajne by były w promocjii.Na Tablicy znowu oszust,oszustem pogania :evil: Napisałam że jak mi dowiezie zwracam za paliwo i się nie odezwał.Kto sprzedaje Macbooka nowego za niecałe 300zł???sprawnego.Facet się pogubił tak mu nawypisywałam :mrgreen: sam nie wie gdzie mieszka czy Śląsk czy w Gdańsku :lol:

Hej WIola! :P Lapek z kartą do gier? To znaczy masz na myśli, z taką porządną, żeby można było grać?

Ludzie są chorzy, chciał kasę, myślał, że uda się oszukać. :evil: Dobrze, że go przemaglowałaś!Ale do 500 zł. ciężko Ci będzie kupić. A Ty grasz?

Gram Bożenko :mrgreen: w samochodowe gry.Chyba nie uda mi się kupić używanego.Owszem widziałam,ale urwane zawiasy?za 550zł.?Kiedyś nawet mi się ten model podobał,ale grzeje się bardzo.Jednak poczekam może w Saturnie lub Media Markt po nowym roku na raty mama by wzięła bo mi nie dadzą :( Renta socjalna nie wchodzi w grę.TŻ-owi też odmówili,ale jemu rodzina dała połowę kasy.To było kilka lat temu.Jejku nie mogę uwierzyć że lapek może tak zapindalać jak jego,a mój kręci i kręci nie otwiera stron nawet.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt gru 21, 2012 17:15 Re: Szylkretki są piękne-144:)

vailet pisze:
kalair pisze:
vailet pisze:Hello Bożenko :D chciałam jakiś lapek kupić do 500zł. i niestety mam za duże wymagania bo chcę z kartą do gier.Matka obiecała że może na raty mi weźmie jak fajne by były w promocjii.Na Tablicy znowu oszust,oszustem pogania :evil: Napisałam że jak mi dowiezie zwracam za paliwo i się nie odezwał.Kto sprzedaje Macbooka nowego za niecałe 300zł???sprawnego.Facet się pogubił tak mu nawypisywałam :mrgreen: sam nie wie gdzie mieszka czy Śląsk czy w Gdańsku :lol:

Hej WIola! :P Lapek z kartą do gier? To znaczy masz na myśli, z taką porządną, żeby można było grać?

Ludzie są chorzy, chciał kasę, myślał, że uda się oszukać. :evil: Dobrze, że go przemaglowałaś!Ale do 500 zł. ciężko Ci będzie kupić. A Ty grasz?

Gram Bożenko :mrgreen: w samochodowe gry.Chyba nie uda mi się kupić używanego.Owszem widziałam,ale urwane zawiasy?za 550zł.?Kiedyś nawet mi się ten model podobał,ale grzeje się bardzo.Jednak poczekam może w Saturnie lub Media Markt po nowym roku na raty mama by wzięła bo mi nie dadzą :( Renta socjalna nie wchodzi w grę.TŻ-owi też odmówili,ale jemu rodzina dała połowę kasy.To było kilka lat temu.Jejku nie mogę uwierzyć że lapek może tak zapindalać jak jego,a mój kręci i kręci nie otwiera stron nawet.

No niestety, sprzęt coraz lepszy, gry też, na starszych ciężko grać. 8) jJa czasem pojeżdzę autkami, ale grać generalnie nie lubię, góra 15 minut. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt gru 21, 2012 17:40 Re: Szylkretki są piękne-144:)

Cześć :)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pt gru 21, 2012 17:55 Re: Szylkretki są piękne-144:)

MonikaMroz pisze:Cześć :)

Cześć.. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 21, 2012 20:45 Re: Szylkretki są piękne-144:)

Wies Ciocia ze jak duza psyjdzie z pracy to będziemy się kąpać.
Bo my zawse siedzimy we trójke w łazience jak duze się kąpią. I siedzimy na wannie :D
Raz mi sie spadło do wody :) Ale sie psestrasyłam :) Ale wesoło było :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt gru 21, 2012 20:49 Re: Szylkretki są piękne-144:)

agusialublin pisze:Wies Ciocia ze jak duza psyjdzie z pracy to będziemy się kąpać.
Bo my zawse siedzimy we trójke w łazience jak duze się kąpią. I siedzimy na wannie :D
Raz mi sie spadło do wody :) Ale sie psestrasyłam :) Ale wesoło było :D

:lol: :lol:
Kokuniu, Ty uważaj, bo się napijesz wody! :P Jak wpadasz, to zamykaj mordeczkę! :lol:
To już się Dużej nie możecie doczekać na pewno! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 21, 2012 20:51 Re: Szylkretki są piękne-144:)

czołem Kretunie :1luvu: :1luvu:
ucałowania Bożenko :P :P
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pt gru 21, 2012 21:20 Re: Szylkretki są piękne-144:)

zuzzik pisze:czołem Kretunie :1luvu: :1luvu:
ucałowania Bożenko :P :P
Obrazek

Czołem, cześć :D , i wzajemnie Zuzinko! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 21, 2012 21:42 Re: Szylkretki są piękne-144:)

kalair pisze:
Nelly pisze:Obrazek
Głaski dla koteczek-Kreteczek :)

A dla mnie? Czuję się opuszczonoa, niekochana.. buuuu.. :roll: :mrgreen:
Witanko Aluś!

Kochana Bożenko, mnóstwo Obrazek dla Ciebie :lol:
Jestem tak zarobiona, że nie wiem jak się nazywam powoli.

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Pt gru 21, 2012 21:44 Re: Szylkretki są piękne-144:)

Nelly pisze:
kalair pisze:
Nelly pisze:Obrazek
Głaski dla koteczek-Kreteczek :)

A dla mnie? Czuję się opuszczonoa, niekochana.. buuuu.. :roll: :mrgreen:
Witanko Aluś!

Kochana Bożenko, mnóstwo Obrazek dla Ciebie :lol:
Jestem tak zarobiona, że nie wiem jak się nazywam powoli.

No topsz..wybaczam, przyjmuję, i oddaję! :lol:
Witaj Aluś, spasuj troszkę,..Ja wiem, że masz na głowie tyle, ale ..byle spokojnie i bez nerwów! :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 21, 2012 21:52 Re: Szylkretki są piękne-144:)

kalair pisze:No topsz..wybaczam, przyjmuję, i oddaję! :lol:
Witaj Aluś, spasuj troszkę,..Ja wiem, że masz na głowie tyle, ale ..byle spokojnie i bez nerwów! :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzięki. Przyda się trochę głasków :)
Ja dziś cały dzień latałam poza domem, do tego idąc grzecznie do banku nie doszłam jednak. W takim nowym dość lumpku wywiesili wielki napis"Wielka wyprzedaż! Wszystko po 1 zł. No to jak miałam nie ryć tam :lol: A czas sobie leeeciał. Potem jeszcze dotachać to do domu :lol: Ale naprawdę kilka fajnych rzeczy wzięłam.

Nelly

Post » Pt gru 21, 2012 22:43 Re: Szylkretki są piękne-144:)

Nelly pisze:
kalair pisze:No topsz..wybaczam, przyjmuję, i oddaję! :lol:

Dzięki. Przyda się trochę głasków :)
Ja dziś cały dzień latałam poza domem, do tego idąc grzecznie do banku nie doszłam jednak. W takim nowym dość lumpku wywiesili wielki napis"Wielka wyprzedaż! Wszystko po 1 zł. No to jak miałam nie ryć tam :lol: A czas sobie leeeciał. Potem jeszcze dotachać to do domu :lol: Ale naprawdę kilka fajnych rzeczy wzięłam.

Łoł! Po 1 zł?! Ale super! U nas czegoś takiego nie ma, świństwo!!! :twisted: Co fajnego wzięłaś? Pochwal się! :D :piwa:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 21, 2012 23:22 Re: Szylkretki są piękne-144:)

Nadawaj co kupilas najlepiej z fotkami :)
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Sob gru 22, 2012 0:30 Re: Szylkretki są piękne-144:)

kalair pisze:Łoł! Po 1 zł?! Ale super! U nas czegoś takiego nie ma, świństwo!!! :twisted: Co fajnego wzięłaś? Pochwal się! :D :piwa:

No u nas zasadniczo też po 1 zł nie ma, bywały po 2 zł ale jakoś to się pokończyło. Teraz jest okres dla nich nie bardzo dlatego tradycyjnie przed świętami często są jakieś obniżki, żeby przyciągnąć, ale nie wszędzie. W takim "moim" zrobili kilka dni po 20 zł kg (cena u nich od 60 zł kg do 15 zł co dzień niższa), w drugim "moim" nie robią obniżek a tu tak się trafiło akurat po prostu, wyjątkowo.
anulka111 pisze:Nadawaj co kupilas najlepiej z fotkami :)

Z fotkami to nie, nie mam teraz czasu :) Brałam rzeczy nowe lub jak nowe nie bardzo dla siebie nawet dużo, dla TZ-ta fajne dwie koszule - nówki poważnie, trzy marynarki jak nowe w każdym razie, (ale trzecia za mała) dwa sweterki, letnie T-shirty 2 i krawat. No to za 9 zł tyle rzeczy :lol: Dla Weroniki pobrałam troszkę ciuszków, choć ona ma ale zawsze mnie kusi takie piękne dla dzieciaczków są rzeczy :wink: Dla siebie to dwa żakiety (generalnie nie noszę, ale od czasu do czasu kupuję - bo mogą być potrzebne - prawda? :lol: spódniczkę (bardzo rzadko noszę, ale też musi być :wink: ) - po prostu jak trafię na coś fajnego za grosze to czasami biorę, sweterek kangurkę ciemny fiolet, fajny taki niby polarek niby coś milusie z kapturkiem, kamizelkę taką ocieplaną, ale bez kaptura - chyba nowa, bluzkę w kratkę w stylu koszulowej z krótkim rękawem i dwie fajowe bluzki na "po domu" - z tych bluzek się cieszę i co jeszcze? Nie pamiętam już, chyba nic więcej :) Ja niedobrze robię, powinnam przestać kupować w lumpkach tyle, ale co mam zrobić jak to uwiebiam :lol:

Nelly

Post » Sob gru 22, 2012 0:38 Re: Szylkretki są piękne-144:)

Fajny polow-dobije przyjaciolke- ona Twojej postury ale spodnie za 6zl kupuje dziecinne na siebie-wresazcie bed emogla nadac jej ,ze jest rozrzutna :lol: A na mnie to ponizej 100 nie ma szans :roll:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

[poprzednia][następna]