Nie wiem shirko, czy dobrze mi się kojarzy, że to Ty chciałaś koszulkę z Zołzą? Są teraz dostępne w różnych rozmiarach (choć widzę, że niektóre już zeszły) http://pantuniestal.com/sklep/zolza/#.UNRyZay-DEQ
Bywam i zołzą Ale trzeba mi na prawdę moooocno na odcisk nadepnąć Ale wtedy to widać i bez koszulki Natomiast ta kocia była boooooska Może jeszcze kiedyś taką spotkam......
shira3 pisze: Natomiast ta kocia była boooooska Może jeszcze kiedyś taką spotkam......
Ciekawa jestem jaka była No mi też trzeba mooocno nadepnąć, żebym była no może nie zołzą ale... no niemiłą Z tym, że mi to szybko przechodzi (czasami niestety!)
Życzymy Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej pachnącej kawy, piękna, poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami...
...Petka, TŻ i potffory
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier