TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 19, 2012 21:49 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys wraca z adop bo jest nienormalny

Gratulacje dla domków i ich zwierzaków :piwa: :ok:
I za zdrowie Twoich podopiecznych :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: a jeszcze bardziej za Twoje :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro gru 19, 2012 22:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys wraca z adop bo jest nienormalny

Justyś, za Twoje zdrówko :ok: :ok: :ok: Mnie też coś ostro brało, ale na szczęście rozeszło się po kościach. Oby i u Ciebie przeszło natychmiast :ok: :ok: :ok:
No i za koteczki, ich zdrówko i domki oczywiście :ok: :ok: :ok:
Dobrej nocki :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw gru 20, 2012 0:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys wraca z adop bo jest nienormalny

Dzięki cioteczki za :ok: , ale mnie coraz bardziej rozkłada , nie ma sił nawet na klawiaturze pisać a muszę iść z psami , zimno mi , mam juz sr...ke i chyba mam już gorączkę ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw gru 20, 2012 23:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys wraca z adop bo jest nienormalny

a nie strulas sie czyms?

nie chce straszyc nikogo, ale chyba jakies grypsko jest w powietrzu, bo gdzie sie nie pojawie wszedzie kazdy chory. Mnie bralo, ale juz przeszlo. Nie calkiem, ale w znacznym stopniu.
Teraz zlapalo moja siostrzenice, kolezanka lezy w placzliwym katarem w lozku ( a w swieta na wesele ma isc do kuzynki i w dodatku ma swiadkowa byc ), cora innej kolezanki od poczatku grudnia prawie ani razu w przedszkolu nie byla, bo caly czas chora. Co wydobrzeje troche (jakims dziwnym zbiegiem okolicznosci tylko na sobote i niedziele) to zaraz po 2 dniach znow katar, kaszel, goraczka... :roll:

Ptysiu, bede tesknic za Toba, slodziutki miziaczku, ale moze bede mogla Cie kiedys w nowym domku odwiedzic :) Bardzo sie ciesze, ze wszystko u Ciebie w jak najlepszym porzadku, oby tak dalej :ok: Tak ma byc, pyszczku kochany! :1luvu: :ok:

Noemciu, Ty to silna baba jestes :1luvu: :ok: :ok:

Szlapus, sloneczko moje kochane :1luvu: jestes bardzo dzielny, a ja jestem z Ciebie bardzo dumna :1luvu: Buziam Cie w czolko, slicznosci slodkie :*

Tuptus :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: niech i do Ciebie sie usmiechnie szczescie :)

Laryska, a Tobie co znowu?! :roll: Tylko mi nie mow, ze ta twoja alergia objawia sie juz nie tylko swedzeniem skory, ale tez ropiejacymi oczami :roll: Justa sie zalamie! Zawsze stara sie Ci pomoc jak moze, ale jak ta alergia sie powieksza... :roll: Nie, blagam, nieeeeee!!!! :x :x :x :x

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw gru 20, 2012 23:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys wraca z adop bo jest nienormalny

marivel pisze:
Kociara82 pisze:wlasnie znalazlam takie cudo kocie na FB
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 8470_n.jpg :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: nigdy nie widzialam jeszcze nawet na zdjeciach tak niema idealnie na pol rozdzielonego kolorystycznie pysia i te 2 kolorowe oczy :1luvu: :1luvu: cos niesamowitego :1luvu: :1luvu:

Kociaro, Ty się znasz na zdjeciach, mylisz że to nie jest jakieś "udoskonalone" zdjęcie kota w makijażu ?

nie sadze, zobacz inne zdjecia tego kota. Z reszta jest strona na FB poswiecona kotom "o dwoch twarzach". W pierwszej chwili tez myslalam, ze to photoshop albo cos w tym stylu, ale jak zobaczylam inne foty tej koteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: szczeke niemal zbieralam z podlogi :ryk:

Kociara82

Post » Pt gru 21, 2012 13:44 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys wraca z adop bo jest nienormalny

Wczoraj wieczorem trafiła do mnie 11 miesięczna koteczka po wypadku z balkonu która miała być uśpiona ( dzięki dr Juli i Michałowi Mazur dostała najwspanialszy prezent na gwiazdkę , dostała życie ) , niestety wypadek miał miejsce 6 mieś temu i zmiany neurologiczne sa już nie do odbudowania :( Miała złamaną miednice , ma też znaczny deficyt neurologiczny , nie trzyma moczu i ma problem z chodzeniem :(

W niedziele ide na wizytę przed adop w sprawie Dadiego :)

A jutro ide do Borysa , kurcze boje sie o niego :(

Nowa _Sztno dzieki za ogłoszenia :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt gru 21, 2012 14:02 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys wraca z adop bo jest nienormalny

po upadku z balkonu, tak? A ten balkon pewnie nadal nie zabezpieczony i zaloze sie, ze kolejny kot juz zajal miejsce tamtej kici, a jak nie daj Boze znow sie historia powtorzy... :roll: Ale oczywiscie po co balkon zabezpieczac! JAk kot madry, jak kocha, to nie wypadnie! :evil:

Kociara82

Post » Pt gru 21, 2012 14:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys wraca z adop bo jest nienormalny

Justa :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt gru 21, 2012 16:44 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys wraca z adop bo jest nienormalny

Gaja - piękna powypadkowa bieda u Justy
Obrazek

A tu jeszcze przytulaste dziewczyny
Obrazek
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pt gru 21, 2012 23:32 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys wraca z adop bo jest nienormalny

Kociara82 pisze:po upadku z balkonu, tak? A ten balkon pewnie nadal nie zabezpieczony i zaloze sie, ze kolejny kot juz zajal miejsce tamtej kici, a jak nie daj Boze znow sie historia powtorzy... :roll: Ale oczywiscie po co balkon zabezpieczac! JAk kot madry, jak kocha, to nie wypadnie! :evil:

Mylisz sie , bo w tym domu został brat Gai a zaraz po wypadku zabezpieczyli balkon ...
To był prezent dziadków dla wnusi , to były ich pierwsze koty , nie mieli pojęcia o zabezpieczeniu okien , ale teraz wiedza o wiele więcej jak sie zajmować kotem , mam zal do hodowcy że nie pouczył że kot może wypaść z okna , nie każdy człowiek o tym wie a drugi żal mam do weta do którego trafili zaraz po wypadku , nie dali niwalinu , tylko kazali ja trzymać w małej klatce , ech szkoda gadać ...

A dziś mieliśmy odwiedzinki Miko bs i jej siostry :lol: :lol: :lol: i dostałam czajnik elektryczny :1luvu: bo mój się zepsuł kilka tyg temu a nie było za co kupić a na kuchence na prąd to nie tylko ze długo sie gotuje to i prądu dużo idzie a mam teraz do płacenia prawie 300 zł za prąd :roll:
Zwierzaki miały dzis raj miziankowy na 4 ręce :lol: :lol: :lol: dziewczyny miały co robić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bardzo martwi mnie Bona, dziś zaczęła wymiotować i nie je a czy piła to chyba też nie , cały czas leży , jutro Miko bs mnie zawiezie do weta , martwię sie o nią :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt gru 21, 2012 23:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys wraca z adop bo jest nienormalny

A jak Ty się czujesz Justynko?

Plis,plis - kto tu zagląda - proszę pomóżcie KAN i zagłosujcie w Krakvecie

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Pt gru 21, 2012 23:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys wraca z adop bo jest nienormalny

marivel pisze:A jak Ty się czujesz Justynko?

Plis,plis - kto tu zagląda - proszę pomóżcie KAN i zagłosujcie w Krakvecie

Lepiej , to byla chyba ta jelitówka dobowa :roll:
Popieram i tez prosze o głos na KAN 8)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob gru 22, 2012 0:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys wraca z adop bo jest nienormalny

Dług u weta dochodzi do 2000 tyś :cry: :cry: :cry: , bardzo Was prosze o pomoc ...

Matyldzia znów dziś rzezi jutro pewnie znów dostanie steryd :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob gru 22, 2012 1:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys wraca z adop bo jest nienormalny

Gajaaaaaaaa :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :love: :love: :love: :love: Kolejne moje wymarzone kocie umaszczenie po czarnidelkach :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Sob gru 22, 2012 13:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys wraca z adop bo jest nienormalny

Kociara82 pisze:Gajaaaaaaaa :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :love: :love: :love: :love: Kolejne moje wymarzone kocie umaszczenie po czarnidelkach :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wiesz ja nawet nie wiedziałam jaki ma kolor ani jaka rasa , dla mnie najważniejsze było czy kot nie cierpi i czy ma szanse na życie bez bólu ...

Byłam dziś z Bona u weta i miała badanie krwi , wynik nie jest zły ale ma podwyższone płytki krwi ...

A z Fibim we najbliższym czasie muszę pojechać na zastrzyk z testosteronu bo nadal mi sika w domu :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]