Wiejskie Kociambry-zamykamy wątek ,jesteśmy w nowym

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 19, 2012 19:34 Re: Wiejskie Kociambry-Potrzebne-Niunia Odeszła :( [']

Witaj iwuś kochana góraleczko. Wszystko przeczytałam, zryczałam się z Tobą jak bobrzyca. Życie jest do du..y i już.
Niuniusia[*]
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Śro gru 19, 2012 19:35 Re: Wiejskie Kociambry-Potrzebne-Niunia Odeszła :( [']

Niuniu śpij spokojnie [*]

Iwa dużo ciepłych myśli Ci posyłam :1luvu: :1luvu: :1luvu:
pozdrowienia od Janusza.
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw gru 20, 2012 14:15 Re: Wiejskie Kociambry-Potrzebne-Niunia Odeszła :( [']

Hannah12 pisze:Na fobromialgię choruje też Tosiula, tutaj jej wątek viewtopic.php?f=1&t=142680
Skontaktuj się z nią na pw na pewno podziel się swoim doświadczeniem z walką z tą paskudną chorobą.

Zacytuje aby nie umknęlo :!:
Kociamko, mam nadzieje, ze to nie to :?
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw gru 20, 2012 21:07 Re: Wiejskie Kociambry-Potrzebne-Niunia Odeszła :( [']

Hejka,

Iwonko, jak sie czujesz?
Tak bym chciała chociaż trochę ulżyć Ci w cierpieniu :cry:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt gru 21, 2012 6:02 Re: Wiejskie Kociambry-Potrzebne-Niunia Odeszła :( [']

Muszę napisac do tosiuli i zapytac jak sobie z tym radzi
Niestety każdy podobno znosi to inaczej i nie ma człowieka coby miał identyczne objawy
u mnie źle rokuje to że ogólnie mam ten kręgosłup cały chory

mosiu niestety to trafna diagnoza :(
długo byłam badana i nie ma uproś ,fibromialgia doszła do kolekcji bo mało mam nie? 8O

Czuję się bardzo źle teraz zimą
nie da sie nie zmarznąć,a to potęguje ból niemiłosiernie

lece do Dziczków
jestem spóźniona już
Ściskam Was mocno

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pt gru 21, 2012 6:04 Re: Wiejskie Kociambry-Potrzebne-Niunia Odeszła :( [']

Radomczańskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami bierze udział w konkursie KRAKVET. RTOZ Radomsko to Kocia Arka Noego obecna forum miau.

viewtopic.php?f=1&t=143656

Instrukcja do głosowania

1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje regulamin rejestracji, a Ty zaznaczasz: Akceptuję
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, dwa razy e-mail, dwa razy hasło oraz rozwiązujesz zadanie - potwierdzenie rejestracji
i wciskasz"wyślij"
5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link
6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
8.wybierasz wątek "Poznajmy się"
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... 51ee6e7637
i wpisujesz jeden post uprawniający do głosowania w ankiecie, wystarczy zwykłe 'witam'
9.dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - grudzień 2012”
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16076
10.wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję nr 1 (pierwsze miejsce w ankiecie) - Radomszczańskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami (Radomsko) klikasz pod ankietą „wyślij”
11.Podajesz nr telefonu komórkowego ( dziewięciocyfrowy), smsem dostajesz kod weryfikacyjny, który wpisujesz i zatwierdzasz oddanie głosu.

DLA CIEBIE TYLKO CHWILA DLA ZWIERZĄT SZANSA NA PRZEŻYCIE!

Jeśli kiedyś już głosowałeś i jesteś zarejestrowany w KRAKVECIE i pamiętasz nick oraz hasło zaczynasz od punktu nr 6!

UWAGA!

W przypadku trudności z zagłosowaniem ( np informacji "Oddano już głos z Twojego komputera") NIE PODDAWAJ SIĘ ! Spróbuj głosowania przez przeglądarkę Internet Explorer lub Opera.

Kociama

Post » Pt gru 21, 2012 9:07 Re: Wiejskie Kociambry-Potrzebne-Niunia Odeszła :( [']

Trzymaj się ciepło Kociamo :ok: :ok:
W zasadzie ta fibromialgia może odpowiadać za większość, jeśli nie wszystkie objawy - dlatego tak trudno się ją diagnozuje. Wierzę, że uda się w miarę szybko znaleźć dla Ciebie odpowiedni zestaw leków, usuwających objawy choroby :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt gru 21, 2012 10:17 Re: Wiejskie Kociambry-Potrzebne-Niunia Odeszła :( [']

Iwonko przeczytałam o Twojej diagnozie i mam wielką nadzieję, że dzięki niej będą w stanie Ci lekarze choć trochę ulżyć w bólu. Jeśli wiadomo co się dzieje, to zawsze łatwiej z tym walczyć.
Bardzo mi też przykro z powodu Niuni ['] Wierzę, że zrobiłaś co najlepsze dla niej. To jest właśnie najgorsze w miłości - serce pęka gdy przychodzi się żegnać :(

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pt gru 21, 2012 10:36 Re: Wiejskie Kociambry-Potrzebne-Niunia Odeszła :( [']

Niuniu[*] Iwonko bardzo mi przykro :(

Dołączając do prośby Iwonki przypomnę banerek Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/krakvetw][img]http://tnij.org/krakvetkanb6[/img][/url]
Wątek KAN viewtopic.php?f=1&t=143656

Iwonko za Ciebie :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt gru 21, 2012 10:53 Re: Wiejskie Kociambry-Potrzebne-Niunia Odeszła :( [']

Dzięki za banerek :)
wpadłam na chwilkę tylko bo se narobiłam znowu
tak walnełam gnatami że pod kolanem mam krwiaka wielkości mandarynki :roll:
ślisko ,zimno jak diabli no i taka usztywniona z bólu byłam to poleciałam jak długa

ledwo do sklepu po chleb sie dokulałam a tam usłyszałam pod swoim adresem takie przekleństwo że zabyło mi przykro
dalszy sasiad pyta czy nie chcę młodych kotków ,ja na to że przeciez ich Kote lata temu wysterylizowałam i psa tez więc ?a on mi na to że znajomi się chca pozbyc :evil:
powiedziałam żeby ogłosili albo popytali kogos bo je nie mam jak pomóc
tym bardziej że nie wie w jakim wieku koty ,jakie umaszczenie,płec nic
powiedziałam że chociaz tyle by mogli ,zrobic foty ,ogłosić
jak nie wyskoczył na mnie z pyskiem
Ty kurwo jedna do wycinania jajec to pierwsza jestes ale pomóc to już nie
wrzeszczał jak głupi,dobrze że byli tam klienci i wypeosili go ze sklepu
jeden Pan poklepał mnie po ramieniu i powiedział,mozna pomagać owszem ale nie odwalac całej roboty od A do Z za wszystkich
żal mi Kotów ale ja nie mam tyle mozliwości
już teraz mam kolejną Kotę pod opieką nie dam rady brać wszystkiego na swoje barki :(

Tak sobie myślę coby ten rok sie skończył bo jeszcze kilka dni a ja codziennie coś nie tak
w sumie powinnam sie poryczeć ,ale chce mi się smiac z samej siebie że taka buła jestem skończona

Rycze tylko nad śmiercią Niuni
nie dociera do mnie ciągle,nie chce sie pogodzić z jej odejściem
ciągle mi się wydaje że Ona zaraz wyjdzie ze swojej czerwonej budki że pogada ze mną jak zawsze że będe ja nosic na rękach

musze sie jakoś dokulać i przytargac opał bo trzeba do pieca dołożyć
dobrze że mam kule

Dziekuję Wam za obecnośc Dziewczyny
z Wami dam radę wszystko przetrwać

Kociama

Post » Pt gru 21, 2012 11:00 Re: Wiejskie Kociambry-Potrzebne-Niunia Odeszła :( [']

Jakie te życie jest pomerdane ... :roll:
A facet jest cham po prostu...
Nie przejmuj się takim czymś...
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt gru 21, 2012 11:02 Re: Wiejskie Kociambry-Potrzebne-Niunia Odeszła :( [']

kristinbb pisze:Jakie te życie jest pomerdane ... :roll:
A facet jest cham po prostu...
Nie przejmuj się takim czymś...

Życie jest pomerdane Krysiu ,ale jakie piekne jest mimo wszystko
ale Ludzie bywają okropni i ja takich nie ogarniam niestety
może dziwna jestem nie wiem

Kociama

Post » Pt gru 21, 2012 13:58 Re: Wiejskie Kociambry-Potrzebne-Niunia Odeszła :( [']

Wiesz co Iwonko, krew sie we mnie zagotowała jak napisałąś o tym facecie. No nie, skąd sie biorą takie debile?
Jemu trzeba jajca uciąć bo po co mu one są skoro zachowuje sie jak palant :evil:
Współczuje mu tego ze jest tak ograniczony, w sumie to nie rózni sie niczym od świni albo innego zwierzęcia. Dać jeść i tyle. Takie bezsensowne zycie a w zasadzie to wegetacja roślinki. :evil: :evil: :evil: :evil:

No dobra bo mi sie ciśnienie podniosło.

Iwonko, powoli, powoli i dojdziesz do siebie po stracie Niuni. Tylko trzeba czasu.
A reszta kociambrów czeka na Ciebie. Co one by zrobiły bez Twojej pomocy i miłości. Myślę ze każdy na ziemi ma coś do zrobienia. Ty Iwonko dajesz schronienie i całe serce i siebie dla tych bezbronnych istotek.

Dbaj więcej o siebie Iwonko. Wiem że z Ciebie wariatka jest i na uszach potrafisz stać ale proszę Cie bardzo bądź dla siebie bardziej wyrozumialsza i dbaj o swoje zdrowie.
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt gru 21, 2012 16:08 Re: Wiejskie Kociambry-Potrzebne-Niunia Odeszła :( [']

moś pisze:
Hannah12 pisze:Na fobromialgię choruje też Tosiula, tutaj jej wątek viewtopic.php?f=1&t=142680
Skontaktuj się z nią na pw na pewno podziel się swoim doświadczeniem z walką z tą paskudną chorobą.

Zacytuje aby nie umknęlo :!:
Kociamko, mam nadzieje, ze to nie to :?

Już się skontaktowałyśmy. To naprawdę można opanować na tyle, by z tym żyć. Ja mając już fibrio otworzyłam, po odejściu z pracy, własny sklep. Zamieszkała, a wcześniej odeszłam od poprzedniego i poznałam tego, z TZ. Rzuciłam palenie i pomimo stresów chorobą i nowymi sytuacjami nie wróciłam do nałogu. Przede wszystkim nie można robić nic na siłę, bo choroby się nie przewalczy. Ale drobnymi krokami można ją opanować. I nauczyć się nad nią panować.A Kociamka to dzielna dziewczyna. Z tego co gdzieniegdzie odczytałam jej TZ jest troskliwym facetem, to i opiekę będzie miała. Da radę. :ok: :ok:
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

[poprzednia][następna]