Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 19, 2012 21:28 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Milcia coraz lepiej, już pięknie wychodzi ze swojego domku, jest aktywna i zaczepia :) zdjęcia szwów jutro (zalecenie weta) mam nadzieję, że nie będzie jakoś specjalnie cierpiała :roll:
jo.anna

Post » Czw gru 20, 2012 0:34 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Milcia jest coraz bardziej ukochana, reaguje na imię, łasi się, dziś już nawet chciała na wyrko wskoczyć, ale Kuleczka ją obsyczał--niedobrotka ;]
jo.anna

Post » Czw gru 20, 2012 10:12 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

jo.anna pisze:Milcia jest coraz bardziej ukochana, reaguje na imię, łasi się, dziś już nawet chciała na wyrko wskoczyć, ale Kuleczka ją obsyczał--niedobrotka ;]

na pewnie,że łózko najlepsze;)
kochana koteczka :1luvu:
Obrazek Asia 1.02.2010 (*)- śpij malutka:( Zawsze będziemy o Tobie pamiętać.
Obrazek Gosiek i Szarcia.Obrazek ZAPRASZAMY

anusia27

Od: Pt kwi 02, 2010 10:35

Post » Czw gru 20, 2012 14:24 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

pozdrowienia dla Milki i Rodzinki :1luvu:
agula76

Post » Czw gru 20, 2012 19:32 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

też przesyłam głaski :kotek:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw gru 20, 2012 19:43 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

A jak szwy? Zdjęte? Bolało?

Nowa era w życiu Milki!

:1luvu:
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Od: Pt paź 08, 2010 13:07

Post » Czw gru 20, 2012 20:46 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Na zdjęcie szwów jutro rano, dziś niestety już mi kasy zabrakło ( wydałam 300 zeta na biorezonans kulki i karmę), ale skonsultowałam to z wetem i nie ma żadnego zagrożenia dla Milci. Kotka dziś już bryka po mieszkaniu, ślizga się, pazurki dała przyciąć, wesoły kocio nam się szykuje :mrgreen:
jo.anna

Post » Czw gru 20, 2012 20:57 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Milka :ok:

:piwa: za całą gromadkę i zdrówko Kuleczki
agula76

Post » Czw gru 20, 2012 21:35 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

nie mogę się tą Milcią nacieszyć, jak lgnie już do nas, niedawno się nawet z lakim przebiegła ( biegną konie po betonie) jeszcze się boi ręki trochę, jak za szybko chcę ją pogłaskać...teraz leży obok mnie na dywanie i słodko mruczy :1luvu:
jo.anna

Post » Czw gru 20, 2012 21:38 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

jo.anna pisze:nie mogę się tą Milcią nacieszyć, jak lgnie już do nas, niedawno się nawet z lakim przebiegła ( biegną konie po betonie) jeszcze się boi ręki trochę, jak za szybko chcę ją pogłaskać...teraz leży obok mnie na dywanie i słodko mruczy :1luvu:

:1luvu: cieszę się ,że na Swięta jest juz w cudownym domku...bezpieczna ,kochana , nakarmiona
agula76

Post » Czw gru 20, 2012 21:42 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

skradła serce nawet mojej mamie, której bardzo się nie podobał pomysł 3ciego kota ( a bo to wydatek itp---ost na kulkę łącznie poszło ponad 2 tys)
jo.anna

Post » Czw gru 20, 2012 21:46 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

jo.anna pisze:skradła serce nawet mojej mamie, której bardzo się nie podobał pomysł 3ciego kota ( a bo to wydatek itp---ost na kulkę łącznie poszło ponad 2 tys)

co sie nierobi dla ukochanych futerek :ok:
agula76

Post » Czw gru 20, 2012 21:48 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

oj Agula, żebyś wiedziała :) :ok:
jo.anna

Post » Czw gru 20, 2012 22:41 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Agula, na co przeznaczyć te 50 zł, które były w kopercie ? ( skoro ruda kluska już nie potrzebuje )
jo.anna

Post » Pt gru 21, 2012 0:06 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Cieszę się z postępów Milki. Może kup jej jutro jakieś witaminy. Kupuję w Kakadu takie za 8 zł z Tauryną, np.
Jeszcze fotke poproszę, jak to dobrze, że się znalazłaś jo.anno

:1luvu:
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Od: Pt paź 08, 2010 13:07

[poprzednia][następna]