Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 20, 2012 9:28 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Wesoło tam u Was... :mrgreen: :ryk:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Czw gru 20, 2012 10:06 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Oj wesoło, wesoło :twisted:
Koteckom palma odbija.
Jak się wydaje, że jest ich milion razy więcej niż w realu, to znak, że wszystkie zdrowe :wink:

Tzn. Miron teraz drugie oczko sobie rozchorował. Nie wiedzieć czemu, bo od początku ma oba zakraplane. Wit chyba się dołącza do Mirona, wieczorem mu się przyjrzę dokładniej - czy to zapalenie, czy tylko śpiochy. Rano był za szybki :twisted:
Ale nawet jeśli, dwa dranie na kropelkach, ale w pełni sił do rozrabiania, to nie będę narzekać ;)

Miron tylko mnie wkurza, bo dom na niego czeka :evil:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw gru 20, 2012 18:17 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

OKI pisze:Oj wesoło, wesoło :twisted:
Koteckom palma odbija.
Jak się wydaje, że jest ich milion razy więcej niż w realu, to znak, że wszystkie zdrowe :wink:

Tzn. Miron teraz drugie oczko sobie rozchorował. Nie wiedzieć czemu, bo od początku ma oba zakraplane. Wit chyba się dołącza do Mirona, wieczorem mu się przyjrzę dokładniej - czy to zapalenie, czy tylko śpiochy. Rano był za szybki :twisted:
Ale nawet jeśli, dwa dranie na kropelkach, ale w pełni sił do rozrabiania, to nie będę narzekać ;)

Miron tylko mnie wkurza, bo dom na niego czeka :evil:

Widzisz jak Cię kocha? Nie chce odejść gadzina :1luvu: :mrgreen:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw gru 20, 2012 19:49 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Ja też go kocham - niech sp...la do własnego domu :twisted:

Niniejszym informuję, że nowy wąt będzie w weekend.

Moderację uprzejmie uprasza się o nie podejmowanie nerwowych działań :idea:
Z góry ślicznie dziękuję
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

:P

OKI

Post » Czw gru 20, 2012 22:39 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Szalony Kocie, poprosimy o linka do zapasu tych wędek, co to dzisiaj dostaliśmy jedną :1luvu:
NiuniaManiunia potrzebuje chyba TIRa na własny użytek, a reszta też by się baaardzo chętnie dorwała :mrgreen:

Edit: chyba znalazłam, czy to ta? http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki ... kota/59629 ???
W życiu bym chyba nie kupiła w ciemno :lol:

OKI

Post » Czw gru 20, 2012 23:42 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Dziś przyjechały: makowiec, sernik i szarlotka :catmilk: :catmilk: :catmilk:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pt gru 21, 2012 0:03 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Przygotowania pełną parą,a ja obwieszczam 21.12 8)
Ale fakt, koniec świata to będzie, muszę wstać o 6 ...a potem laba świąteczna :twisted:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pt gru 21, 2012 7:03 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Wigilia w robocie :x :x :x :x :x :x

Vqrva mam od tygodnia, im bliżej tym większego :? Bez kija nie podchodź :roll:

Jakby tak ten koniec świata wystąpił do południa, to byłoby miło z jego strony...

OKI

Post » Pt gru 21, 2012 10:15 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

JolaJ pisze:Dziś przyjechały: makowiec, sernik i szarlotka :catmilk: :catmilk: :catmilk:

Szarlotka! O!
Ale nie dziś, bo - patrz wyżej :x
Jutro chyba się będę leczyć :roll:

_ogonek_ pisze:Przygotowania pełną parą,a ja obwieszczam 21.12 8)
Ale fakt, koniec świata to będzie, muszę wstać o 6 ...a potem laba świąteczna :twisted:

Ja codziennie o 6 muszę wstać, choć uczciwie przyznam, że nie zawsze mi się to udaje :roll:

Z okazji końca świata, końca wąta i kończącej się cierpliwości moderacji :twisted: Zapraszam chwilowo na Wariatkowo z trudem zreanimowane :mrgreen: Ale tam przynajmniej jest mniej więcej aktualny stan kotków :mrgreen:
Chyba :roll:

Tego wątku proszę na razie nie zamykać, będzie mi jeszcze potrzebny :wink:

OKI

Post » Pt gru 21, 2012 12:22 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

OKI pisze:Szalony Kocie, poprosimy o linka do zapasu tych wędek, co to dzisiaj dostaliśmy jedną :1luvu:
NiuniaManiunia potrzebuje chyba TIRa na własny użytek, a reszta też by się baaardzo chętnie dorwała :mrgreen:

Edit: chyba znalazłam, czy to ta? http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki ... kota/59629 ???
W życiu bym chyba nie kupiła w ciemno :lol:

Jakby co, info dla innych (bo OKI już pisałam smsa :mrgreen: ) - to właśnie ta wędka, podejrzanie tania i dobra - moja nadaktywna trójca nie zepsuła jeszcze ani jednej, chociaż i Daffy, i Elmer mają tendencję do "chwyć i zabierz". Sama bym w życiu nie kupiła, bo wygląda na slabiznę, ale dostałam w gratisie i się okazała nad wyraz dobra :mrgreen:
Do tego stopnia, że koteczki odkrywały kolejne miejsca, gdzie je ukrywałam - i sobie wygrzebywały 8O

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon gru 31, 2012 16:39 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sty 03, 2013 18:27 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Pięknie dziękujemy za życzenia i wszystkim życzymy Szczęśliwego Nowego Roku 2013!!! :1luvu:

Nowy wąt: viewtopic.php?f=13&t=149576 ZAPRASZAM :1luvu:

A ten zamykamy ;)

OKI

[poprzednia]