Biały kotek znalazł domek na święta :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 18, 2012 16:51 Re: Biały kocurek wraca z adopcji. DS/DT na CITO

Monika_Krk pisze:O żesz urwał nać , co za ludzie.
Kotek dodatkową traumę miał zafundowaną przez nieuczciwą rodzinę adopcyjną :roll:

Prezent dla dzieci , jasny gwint !

Kurcze dobrze , że się wydało jednak . Jest to jakiś plus.

Ten koci anioł szybko znajdzie drugi, lepszy dom.
Białe jest piękne :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Monika, gorzej niż prezent dla dzieci. Jak dzwoniła pani że chce dla dziecka to wprost mówiłam że ten kot nie nadaje się do małych dzieci. To miał być prezent urodzinowy dla koleżanki od koleżanki. Kompletnie nieuzgodniony z rodzicami.
Ostatnio edytowano Wto gru 18, 2012 16:53 przez pchełeczka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

Post » Wto gru 18, 2012 16:52 Re: Biały kocurek wraca z adopcji. DS/DT na CITO

:evil: :evil: :evil:

Bieluszku :ok:

co za dom :twisted:
agula76

Post » Wto gru 18, 2012 17:54 Re: Biały kocurek wraca z adopcji. DS/DT na CITO

Obrazek

Dobrze jednak , że sprawa się rypła. Z dwojga złego lepsze to.
Przypomina mi się cytat z czeskiego filmu " Szpital na peryferiach" :

"Gdyby głupota miała skrzydła, niektórzy fruwali by jak gołębie ".
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto gru 18, 2012 20:36 Re: Biały kocurek wraca z adopcji. DS/DT na CITO

Dobrze, że chociaż wrócił do DT zamiast trafić na ulicę lub do schroniska... :roll:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Śro gru 19, 2012 8:17 Re: Biały kocurek wraca z adopcji. DS/DT na CITO

Bidulek :(
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro gru 19, 2012 11:17 Re: Biały kocurek wraca z adopcji. DS/DT na CITO

Wrócił do DT ale nie może u mnie zostać. Wyjezdzam na święta wcześniej bo muszę zaległe sprawy urzędowe pozałatwiać. Tego nie moge w nieskończoność odkładać a to jedyna okazja. Nie mam opieki dla niego na ten okres i ten zwrot z adopcji mnie totalnie dobił. Kot ma prawdopodobnie jakies neurologiczne problemy z tego urazu. Bez weta kolejny raz się nie obejdzie. Hoteliki odpadaja ze względu na szczepienia i stres dla kota. Potrzebuję dla niego porządnego DT na już. Pokryję koszty utrzymania i leczenia, ale on potrzebuje opieki chociaż na tych kilka dni. Kompletnie nie wiem co zrobić i jak zrobić. Nie mam nikogo kto by się mógł nim zająć zwłaszcza, że to taki "popsuty" kotek. Znajomi wyjeżdzają. Dla mnie to prawie tragedia. Wczoraj na niego popatrzyłam skulonego w kątku i.... normalnie serce pęka. Jego trzeba wyleczyć, ale ja nie mam czasu możliwości ani samochodu, żeby sprawnie się po wawie poruszać. Po świętach wracam i będę miała więcej czasu ale teraz....

Aaaaaaaaaaaaaa pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ostatnio edytowano Śro gru 19, 2012 11:30 przez pchełeczka, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

pchełeczka

Post » Śro gru 19, 2012 11:21 Re: Biały kocurek wraca z adopcji. DS/DT na CITO

Może chociaż zmień tytuł wątku że potrzebny TDT na okres świąt, może ktoś pomoże
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro gru 19, 2012 11:26 Re: Biały kocurek DS/DT na CITO lub chociaz DT na święta!!!!

Zmieniłam ale czy to pomoże. Muszę wyjechać w niedzielę popoludniu żeby w pn od rana zdażyć pozałatwiać sprawy. Jak się uda to wrócę w drugi dzień świąt, jak nie to dopiero w czwartek popołudniu, ale nie mogę akurat tego kota zostawić samego na tak długo.
Obrazek

pchełeczka

Post » Śro gru 19, 2012 11:49 Re: Biały kocurek DS/DT na CITO lub chociaz DT na święta!!!!

Szansa jest zawsze, nie poddawaj się, wrzuć prośbę o DT na wątek białych kotów z prośbą, może tam ktoś rozpowszechni dalej, wiecie poczta pantoflowa działa najlepiej .
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Śro gru 19, 2012 13:32 Re: Biały kocurek DS/DT na CITO lub chociaz DT na święta!!!!

Przydałby się banerek z kotkiem , ja nie umiem robić, ale gdyby ktoś zrobił, dodam go do podpisu.
Dość dużo piszę, nieregularnie, ale jednak zawsze coś.

:roll:

Monika_Krk

Post » Śro gru 19, 2012 13:35 Re: Biały kocurek DS/DT na CITO lub chociaz DT na święta!!!!

Niestety nie umiem zrobić banerka. :( Kiedyś próbowałam ale nie umiem.
Obrazek

pchełeczka

Post » Śro gru 19, 2012 13:39 Re: Biały kocurek DS/DT na CITO lub chociaz DT na święta!!!!

napisz na wątku banerkowym to dziewczyny szybko zrobia
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro gru 19, 2012 13:41 Re: Biały kocurek DS/DT na CITO lub chociaz DT na święta!!!!

Niestety, my też wyjeżdżamy na święta... Inaczej chętnie bym go przetrzymała u siebie.

Asia

Od: Pon lut 04, 2002 16:02

Post » Śro gru 19, 2012 13:44 Re: Biały kocurek DS/DT na CITO lub chociaz DT na święta!!!!

Zdjęcia poznikały niektóre kotka...

Ja pójdę uprosić o banerek dziewczynę ,która zna się na rzeczy i robi ekstra banerki. (kalair - wybacz ! ) :mrgreen:

Gdybym długo nie wracała, znaczy że mnie rozstrzelała :mrgreen: za nadużywanie jej talntu.

Idę po pomoc, ale wy wstawcie zdjęcia - zniknęły z 1-szej strony.

Monika_Krk

Post » Śro gru 19, 2012 13:49 Re: Biały kocurek DS/DT na CITO lub chociaz DT na święta!!!!

Teraz mogę tylko wkleić ten link do ogłoszenia i w nim są jakieś zdjęcia. Coś musiałam przemajstrować że poznikały... :(

http://www.morusek.pl/ogloszenie/139989 ... uka-domku/
Obrazek

pchełeczka

[poprzednia][następna]