Pestka_85 pisze:Nr 23 za 11, nr 26 za 6, nr 27 za 6, nr 28 za 11, nr 30 za 6 i nr 32 za 5
Wow, w ostatniej minucie

Dziękujemy

Koniec bazarku

Zaraz zrobię podliczenie

Pestka_85 pisze:Nr 23 za 11, nr 26 za 6, nr 27 za 6, nr 28 za 11, nr 30 za 6 i nr 32 za 5
Broszka pisze:Podliczenie (bez kosztów wysyłki)
85,- Bagienka poz.1,5,16,22,24,25
...
proszę sprawdzić i krzyczeć gdybym się pomyliła![]()
na tym moja rola się kończy - rozliczenia i wysyłkę fantów zrobi hanelka razem z osobą która podarowała fanty
Tak Bagienko, to ten sam numer konta. Adres mam wziąć z tamtego przelewu za tunel?Bagienka pisze:Broszka pisze:Podliczenie (bez kosztów wysyłki)
...
na tym moja rola się kończy - rozliczenia i wysyłkę fantów zrobi hanelka razem z osobą która podarowała fanty
U mnie wszystko się zgadza![]()
Hanelko: czy nr konta, na który ostatnio przelew robiłam za tunel z bazarku u tajdzi jest aktualny?
Jak tak, to ja jutro rano zrobię przelew z pracy za fanty, a za przesyłkę dopłacę jak tylko będzie wiadomo ile, ok![]()
Może tak być?
hanelka pisze:Tak Bagienko, to ten sam numer konta. Adres mam wziąć z tamtego przelewu za tunel?Bagienka pisze:Broszka pisze:Podliczenie (bez kosztów wysyłki)
...
U mnie wszystko się zgadza![]()
Hanelko: czy nr konta, na który ostatnio przelew robiłam za tunel z bazarku u tajdzi jest aktualny?
Jak tak, to ja jutro rano zrobię przelew z pracy za fanty, a za przesyłkę dopłacę jak tylko będzie wiadomo ile, ok![]()
Może tak być?
Oczywiście, nie ma żadnego problemu, żebyś przelała oddzielnie za koszt przesyłki.
Dziękuję, że wzięłaś udział w bazarku
psiama pisze:O to super, zatem czekamy na PW ile z przesyłka i gdzie przelac
Tu były podane opłaty za niektóre przedmioty. Wybierz opcję - ekonomiczny czy priorytet. I poproszę adres do wysyłki na pw.hanelka pisze:Wiadomość od osoby zarządzającej wysyłką:![]()
Po zważeniu części fantów i sprawdzeniu w taryfie pocztowej najtańszej opcji wyszło co następuje:
Paczki z koziołkiem, reniferem, świnką, słoniami – ekonomiczna 9,50 zł, priorytetowa 11,00 zł
Listem poleconym możemy wysłać:
torbę powstańczą i firankę za 4,10 (ekon.) i 5,10 (prior.);
paterę liść, lusterko, lampki Tchibo za 4,90 (e) i 5,80 (p);
świecę, puszkę i filiżankę za 4,50 (e) i 5,70 (p);
lampki Ikea za 7,50 (e) i 9,00 (p) .
Dziękujępsiama pisze:Przelewy wyszedł![]()
przyszła... ale szczęście mnie rozpierapsiama pisze:Gratulacje babciu![]()
slapcio pisze:też czekam na nr konta i nfo ile będzie kosztowała wysyłka obu rzeczy łącznie.
Możemy się umówić tak, że prześlecie mi adresy na pw, ja je przekażę osobie, która będzie wysyłać, a kaskę przelejecie, jak już będzie wiadomo ile kosztuje przesyłka, zgoda?zutor pisze:ja też poproszę o dane do przelewu i koszty wysyłki-może być list polecony ekonomiczny
wygrałam grę
Bagienka pisze:Dostałam pakę![]()
Dziękuję, bardzo dużo radości nam dała![]()
Prośka gadającego zaraz zepsułamrazem z Kubą
ale nic to
![]()
Hanelko, gdzie przelać należność za przesyłkęi ile?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości