Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Szczęsliwie jestes tutaj o Libertadora, Matko Pocieszycielko nasza, tzn ich, tych nieszczęsnych![]()
Ale kto obroni mnie przed tendencyjnością, ślepotą i egzaltacją z Twojej strony?
Resztę wypowiedzi wykasowałam, bo nie od Ciebie wszak oczekuję odpowiedzi na zadawane pytania, więc nie będę rozwijać idiotycznego wątku mającego na celu wyciąganie wyimaginowanego tysięcznego dna tychże pytań.
Podpisano: casica samo zuo
mimbla64 pisze:casica pisze:Szczęsliwie jestes tutaj o Libertadora, Matko Pocieszycielko nasza, tzn ich, tych nieszczęsnych![]()
Ale kto obroni mnie przed tendencyjnością, ślepotą i egzaltacją z Twojej strony?
Resztę wypowiedzi wykasowałam, bo nie od Ciebie wszak oczekuję odpowiedzi na zadawane pytania, więc nie będę rozwijać idiotycznego wątku mającego na celu wyciąganie wyimaginowanego tysięcznego dna tychże pytań.
Podpisano: casica samo zuo
Z tego powodu, że uważam, że komuś należy się obrona przed Twoimi atakami, to jestem tendencyjna, ślepa i egzaltowana?
No to jest przesada iście w Twoim oszołomskim i histerycznym stylu.
I nie dziwi mnie, że resztę wypowiedzi wykasowałaś. Kto śmiałby oceniać Twoje absolutnie obiektywne i pozbawione jakichkolwiek podtekstów pytania.
puszatek pisze:dobry wieczór
iwoo1 pisze:Kolejny kocik uratowany dzięki Tobie Lidziu. Zawsze mówiłam Ci że jesteś aniołem i wiesz że Cię![]()
Teraz ja mam bidę, jest u córki, ja nie mogłam ze względu na pp. Oczka do operacji, biedaczek malutki, ale może widzieć po zabiegu
iwoo1 pisze:Pojechali na konsultację.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 139 gości