Rudy ZŁOTEK już jest w domku! został warszawiakiem:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 10, 2012 22:28 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I szukają domu!

Monika_Krk pisze:Chłopaki są kochane, zrobię im reiki na domek - jeśli wolno. :oops: Może to pomoże. :)
Ja co dopiero przygarnęłam na drugiego , piękną koteczkę.
Bąblom jednak kibicuję, aby ich ktoś we dwóch zabrał - i aby miały super kochający dom :ok:
Jak będzie trzeci w domku to mogą być "Trzej Muszkieterowie" :mrgreen:

a co to są reiki?? :oops:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pon gru 10, 2012 22:47 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I szukają domu!

Dzisiaj pokażę tylko Złotusia-Maniusia, bo na Szymka-Szmaciaka jestem zła, to go nie pokażę :!:

Nie mam już siły do tego rozwlekania mokrych szmat po dywanie :evil: na sekundę zostawię coś w zlewie, a za chwilę w pokoju włażę w coś mokrego :evil: A Szymuś jest w siódmym niebie, bo ma świetną zabawę :twisted: Kiedyś przywlókł wielką szmatę, którą ścierałam podłogę w kuchni, bo panowie wylali wodę z miseczki - chociaż właściwie powinnam się cieszyć, że całego mopa jeszcze nie targa na pokoje :D

no więc piękny Złotuś :1luvu: (zdecydowanie grzeczniejszy od kolegi)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw gru 13, 2012 21:10 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I szukają domu!

Chłopaki wciąż wypatrują domku...
Obrazek
domku gdzie jesteś??
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw gru 13, 2012 22:41 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I szukają domu!

Czy kot może jeść buraki czerwone?? Gotowałam barszcz, wyjęłam z niego ugotowane buraki i stały na szafce w kuchni. Sekunda mojej nieuwagi i Szymuś już jednego ukradł i wsuwał. I nie wiem czy mu odebrać, czy pozwolić dokończyć konsumpcję :strach: zresztą ja tu piszę, a on pewnie ukradł kolejnego :mrgreen:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw gru 13, 2012 23:16 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I szukają domu!

buraki są słodkie, więc mu smakują :D Morris wcina tak gotowana marchewkę, a u ciotki młody kocur objada marchewke i kukurydze na surowo :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Czw gru 13, 2012 23:29 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I szukają domu!

ewexoxo pisze:buraki są słodkie, więc mu smakują :D Morris wcina tak gotowana marchewkę, a u ciotki młody kocur objada marchewke i kukurydze na surowo :wink:

no to mu nie odbieram :D

Szymuś większą część swojego wolnego (od hulanek) czasu spędza w kuchni na obserwacjach, czy czasami coś ze stołu nie spadnie :D a jak nie spadnie, to sam się na ten stół wybiera w poszukiwaniu czegoś zjadliwego :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw gru 13, 2012 23:41 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I szukają domu!

a tak chłopaczki się kochają :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek
jęzorki pracują :lol:
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw gru 13, 2012 23:55 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I szukają domu!

jacy oni cudni razem! :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto gru 18, 2012 20:13 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I wciąż szukają

Chłopaki wciąż szukają DS!!!

Była chwila nadziei na wspólny dom. Ale złudna chwila :evil: Pewien dom założył wątek o poszukiwaniu 2 kotków, dom z Rzeszowa. Serce domu ponoć podbili własnie Złotek i Szymuś, po czym..... nastała bardzo dziwna cisza! Moje pw nawet nie odebrane. Jak ja uwielbiam takie wątki :evil: :evil:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Koniec spania!! Domu trzeba szukać!!
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto gru 18, 2012 21:46 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I wciąż szukają

ślicne z nich cudaki :1luvu:
kciuki 3mamy :ok: za domek - wspólny... bo jak tu takich kompanów rozdzielić :wink:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Śro gru 19, 2012 9:40 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I wciąż szukają

Fajne chłopaki. Za domek, koniecznie wspólny :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro gru 19, 2012 20:17 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I wciąż szukają

Wczoraj Szymuś dał popis swojego łakomstwa :strach:
Oczywiście wina pańci, bo zapomniała, że ma w domu obżartucha i zostawiła na wierzchu śmietanę :evil: Szymuś jak to ma w zwyczaju chciał się poczęstować i po zderzeniu ze śmietaną Szymuś wyglądał tak :ryk:
Obrazek
z czarnego zrobił się biały, ale... od czego są koledzy :lol:
Obrazek Obrazek
i koleżanki :lol:
Obrazek Obrazek
Lili przerwała drzemkę i też przyszła z odsieczą :roll:
Obrazek
kociarnia już opita śmietaną :ryk: Szymuś już prawie wrócił do swojego koloru :ryk: ale Pola nie odpuszcza, tak zasmakowała w śmietance :ryk:
Obrazek

Taką to ucztę miały koty przed północą, a ja stałam i z bezradności się rechotałam :lol: Podłogę też umyły :lol: a Szymuś po tej uczcie nawet się nie kleił, tak go wypucowały :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro gru 19, 2012 21:24 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I wciąż szukają

bo koty, to bardzo czyste zwierzątka :mrgreen:
więc wypucowały wszystko na błysk - łącznie z Szymusiem :ok:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Czw gru 20, 2012 6:19 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I wciąż szukają

Przepiękny dwupaczek :1luvu: Myślę, że po świętach więcej ludzi decyduje się na dokocenie.Te dwa muszą kogoś zachwycić, nie widzę innej opcji.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie gru 23, 2012 11:59 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I wciąż szukają

Złotek i Szymuś - chłopaki ze zgranej paki,
zostawiam wam bombkę świąteczną, żeby było co szturchać w Święta Bożego Narodzenia.

Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

[poprzednia][następna]