anulka111 pisze:Wszystkieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Przepraszam za trolling
moś pisze:WitamZwabiona tytułem watku chcialam powiedziec, co nastepuje. Otoz przychodza do mnie pielegniarki na zastrzyk- codziennie inna
No wiec psa widza codziennie tego samego ale z kotami jest tak: Zawsze ktorys sie zawieruszy przed oczetami pielegniarki a ja mowie niewinnie: o i mam jeszcze kotka. A ze kotek i pielegniarka codziennie inne to wygladam na normalnego czlowieka , prawda?
![]()
Mam glupawke
Przepraszam za trolling
anulka111 pisze:Norma to to co ustali wiekszosc. Na miau jestes bardzo nomalna. A pan sie przy okazji nie zakocil?
moś pisze:anulka111 pisze:Norma to to co ustali wiekszosc. Na miau jestes bardzo nomalna. A pan sie przy okazji nie zakocil?
O tak, ostatnio na miau zaczynamy byc juz nawet nienormalni..jesli wiecie o co mi chodzi
moś pisze:Mam nawet wrazenie, ze miauowe normy sie mocno zmieniły.
jaaana pisze:moś pisze:anulka111 pisze:Norma to to co ustali wiekszosc. Na miau jestes bardzo nomalna. A pan sie przy okazji nie zakocil?
O tak, ostatnio na miau zaczynamy byc juz nawet nienormalni..jesli wiecie o co mi chodzi
Liczba kotów u niektórych przekracza nawet miauowe normy.
Postępowanie tudzież.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan, muza_51, PanPawel, Tygrysiątko i 203 gości