Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. IX

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 18, 2012 11:48 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

Heh, miałam tak z andrzejkami pracowymi w tym roku - najpierw ochoczo się zgodziłam (chociaż nie przepadam, nie wiem, co mi odbiło) a potem żałowałam i się wku....denerwowałam się, no :-) Poszłam w końcu bo cóż było robić. Szału nie było ale dało się przeżyć...

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto gru 18, 2012 11:57 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

w andrzejki, to bym sobie przynajmniej mogła powróżyć, czy za mąż wyjdę
a na wigilii służbowej, to nawet sianka pod obrusem nie będzie (żeby źdźbło wyciągnąć), ani zwierzę żadne do mnie ludzkim głosem nie przemówi (chyba że w lustrze, jak ucieknę do łazienki na czas składania życzeń)

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Wto gru 18, 2012 12:00 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

pozytywka pisze:w andrzejki, to bym sobie przynajmniej mogła powróżyć, czy za mąż wyjdę

Eee, to chyba ja raczej 8)
Ale spoko - mam problem z głowy bowiem kompletnie zapomniałam o tym, że wtedy się wróży :twisted:

jozefina1970

Post » Wto gru 18, 2012 12:02 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

zaraz
a mnie to się nie należy?
chyba każdy może sobie powróżyć, czy go co gupiego nie spotka? 8)

pozytywka

Post » Wto gru 18, 2012 12:03 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

Ale jak to - ty przecie zamężna? :lol:
pozytywka pisze:zaraz
a mnie to się nie należy?
chyba każdy może sobie powróżyć, czy go co gupiego nie spotka? 8)

Ale fakt - prawo masz :lol:

jozefina1970

Post » Wto gru 18, 2012 12:05 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

Błędy popełniać ponownie każdy może 8)

Nasze spędy wiligilne nie sa złe, bo po wstepnej pogadance jest duzo dobrego żarcia i picia w miłych okolicznościach jakiegoś hotelu. I tylko na tym się skupiam, resztę odsiewam :mrgreen: W tym roku szczęście mnie omineło, bom Warszawę zwiedzała.
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto gru 18, 2012 12:23 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

omamo, to ja mam zajebiaszczą firmę... wigilia to u nas ogólny ochlaj i tańce do rana, życzenia składają wyłącznie szefy (jak nie zapomną), a do tego prezenty dostajemy, czasem znaczne :oops: dlatego, chociaż choram i skrzypiąca, to iść muszę, bo mam nadzieję na jakiś dopływ gotówki :oops: w końcu 10 kilo Josery to 170 zł :twisted:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto gru 18, 2012 12:59 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

e, no
ja nie mówię, że ta wigilia fstrętna jest wogle
ja mówię, że mnie fstręcą takie spędy
tu, z dołu Polski uzbiera się setka ludzi i niestety po życzeniach oddyrektorskich jest latanie z opłatkiem
teoretycznie (prawie) wszystkich znam; nie są to ludzie do których mam jakieś wstręty
tyle że po trzecim całusku robi mi się mdło, jak po moich niewydarzonych pierniczkach z lukrem winnym :roll: ; bleh
no nic
słowo się rzekło
rży kobyłka u płotka
idzie na wigilię jedna stara ciotka :twisted:

(mogę iść w adidasach?, bo zimówki mam brudne od tego syfu, co za oknem)
(mogę iść w spodniach? bo spódnicy nie wcisnę na tyłek i do niczego mi nie pasuje)
(mogę iść rozczochrana? bo przez ten syf za oknem i tak nie dało się włosów ułożyć)
(mogę iść nieumalowana? bo skoro reszta szwankuje, to po co jeszcze klauna na gębie malować)

iście pozytywne podejście do iścia :twisted:

pozytywka

Post » Wto gru 18, 2012 13:12 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

Włosy rozpuść i uczesz przedziałek na środku (jakkolwiek by to nie brzmiało, to ładnie Ci tak). 8)
Obrazek

Motta brak. Wszystko jest czekaniem...
Wody — uczy pragnienie.
Brzegu — morskie przestrzenie.
Ekstazy — ból tępy jak ćwiek —
Pokoju — o Bitwach pamięć —
Miłości — nagrobny Kamień —
Ptaków — Śnieg.

Emily Dickinson

fiszka13

Od: Czw sty 28, 2010 22:01

Post » Wto gru 18, 2012 13:19 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

a nie, nie, nie, latania z opłatkiem, całusków i zdawkowych wesołych swiąt oraz zdrowia, szczęścia i pomyslności w nowym roku to ja nie wytrzymuję w ogóle. Nawet na prawdziwej wigilii takich cyrków nie robimy, coś tam wykrztusi z siebie najstarszy obecny, każdy zżera ten opłatek sam i już.

a ja sobie ufarbowałam włosy, kupiłam czerwone butki, kolczyki i szal na wigilię, :D i teraz będę czarnowłosa i czerwonobutkowa, za to z gilem i chrypą i co jakiś czas będę wybuchać atakiem małoperlistego... kaszlu :twisted:

Georg-inia

Post » Wto gru 18, 2012 13:20 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

:smiech3:
fiszko, dziękuję
może kucysie sobie uczeszę 8)

Georg-inia
szkoda, że cię nie będzie na wigilii u nas 8)

pozytywka

Post » Wto gru 18, 2012 13:30 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

pozytywka pisze:Georg-inia
szkoda, że cię nie będzie na wigilii u nas 8)

rozumiem, że brak Wam dyżurnego clowna? :evil:

Georg-inia

Post » Wto gru 18, 2012 13:31 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

byśmy sobie siadły razem i boki zrywały
co dwóch clownów, to nie jeden 8)

pozytywka

Post » Wto gru 18, 2012 13:48 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

Takie szykowania na wigilię ? 8O
Ażem sie zastanowila, ze moze coś bym też jakos musiała ... :?
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto gru 18, 2012 20:14 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

Może i dobrze, że na razie nie mam luster :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]