Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sroka7 pisze:Mam nadzieję, że ktoś rudaska wypatrzy, bo szkoda mi go tak samego trzymać z kolei też jego sytuacja na święta jest b niepewna, bo nie wiem czy koleżanka będzie mogła do niego chodzić, a mój przejazd do wro w celu nakarmienia go to koszt 60 zł + 3,5 godz spędzonej w trasie, bo niestety jak autem muszę jechać, bo trzeba też do pracy chodzić, nawet w weekendy...
Co do linków to wszystko co mi przyszło na mail wczoraj aktywowałam w nocy.Teraz czekam na kolejkę ludzi ustawiającą się po kiciusia!
Dzisiaj Magda była u Rudaska - miział się, ale bardzo chciał wyjść na mieszkanie, więc troszkę go puściła, zęby pozwiedzał, no i potem był w nieco lepszym nastroju. Jemu już chyba bardzo doskwiera zamknięcie w samotności w jednym pomieszczeniu...
bodzia_56 pisze:Z tego, co wyczytałam na FB, to Hans ma jechać do Warszawy po świętach
ewar pisze:Nikt nie dzwoni w sprawie Hansa?
bodzia_56 pisze:Z tego, co wyczytałam na FB, to Hans ma jechać do Warszawy po świętach
sroka7 pisze:bodzia_56 pisze:Z tego, co wyczytałam na FB, to Hans ma jechać do Warszawy po świętach
Jeśli chodzi o warszawę, to jest opcja DT dla niego, ale ewentualnie trzeba znaleźć transport, który będzie najprawdopodobniej po Świętach właśnie - stąd takie wieści.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek, Wojtek i 44 gości