Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
herzpl pisze:to chcecie te szafki czy mam je wywalic?
aange pisze:herzpl pisze:to chcecie te szafki czy mam je wywalic?
jutro wieczorem osobiście zmierzę miejsce na kociarni i napisze Ci się nadadzą
herzpl pisze::oops: no to melduje sie po nowym roku![]()
Ania G pisze:Napisałam na Fb wiadomość,że mogę podrzucić środki czystości(płyny do podłóg,spray-e czyszczące,do szyb itp) jesli takowe są potrzebne
Dajcie tylko znać kiedy mogę podjechać.
Mam też trochę rzeczy w bardzo dobrym stanie/nowych(ksiązki,biżuteria,ozdoby,swieczniki itp.) które można wystawić na bazarku - bardzo chętnie podrzucę je do kogoś kto będzie miał możliwość wystawienia bazarku dla KP
Dodatkowo mogę zaoferowac bezpłatny transport dla kotów na terenie całego śląska( dostarczanie do DS, wizyty u weta itp.). Auto jest duże więc miejsca też sporo
Ania G pisze:Napisałam na Fb wiadomość,że mogę podrzucić środki czystości(płyny do podłóg,spray-e czyszczące,do szyb itp) jesli takowe są potrzebne
Mam też trochę rzeczy w bardzo dobrym stanie/nowych(ksiązki,biżuteria,ozdoby,swieczniki itp.) które można wystawić na bazarku - bardzo chętnie podrzucę je do kogoś kto będzie miał możliwość wystawienia bazarku dla KP
Dodatkowo mogę zaoferowac bezpłatny transport dla kotów na terenie całego śląska( dostarczanie do DS, wizyty u weta itp.). Auto jest duże więc miejsca też sporo
aange pisze:Super wiadomość. Myslę że chętnie przygarniemy środki czystości i to tylko kwestia kiedy masz czas żeby nam to podrzucić i możesz się dogadać z osobą która danego dnia ma dyżur. Wtedy moglabyś też od razu zabrac rzeczy na bazarki- będzie 2 w 1.
Z transportem spadasz nam z nieba, bo to niekiedy jest powazny problem, więc będziemy Cie pewnie prosic o przysługi
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 716 gości