Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pani Anito !
Przepraszam, że z lekkim opóźnieniem, ale wysyłam Pani zdjęcia dorodnej kici, naszego oczka w głowie, która ma się u nas bardzo dobrze.
Prada jest cudownym stworzonkiem.
Kicia z nami sypia, ma swoje dobre jedzonko, ale wylizuje nasze talerze ( zdarza się, że równocześnie z nami ).
Nie jesteśmy pewni, że wybraliśmy najwłaściwsze zdjęcia, mamy ich bardzo dużo, ale na dwóch komputerach.
Jeszcze raz Bardzo serdecznie Pani dziękujemy.
Ewa i Marian Szymańscy oraz Prada
( my na nią mówimy Kicia, Dzidzia, Minia, Kropka, Królewna, Słoneczko, i strony by nie starczyło, by wymienić wszystkie imiona ).
Niteczka 1 pisze:I z innej beczki. Jeśli ktoś pamięta małą krówcię Pradę, zamieszczam maila od właścicieli i trochę zdjęć
Pani Anito !
Przepraszam, że z lekkim opóźnieniem, ale wysyłam Pani zdjęcia dorodnej kici, naszego oczka w głowie, która ma się u nas bardzo dobrze.
Prada jest cudownym stworzonkiem.
Kicia z nami sypia, ma swoje dobre jedzonko, ale wylizuje nasze talerze ( zdarza się, że równocześnie z nami ).
Nie jesteśmy pewni, że wybraliśmy najwłaściwsze zdjęcia, mamy ich bardzo dużo, ale na dwóch komputerach.
Jeszcze raz Bardzo serdecznie Pani dziękujemy.
Ewa i Marian Szymańscy oraz Prada
( my na nią mówimy Kicia, Dzidzia, Minia, Kropka, Królewna, Słoneczko, i strony by nie starczyło, by wymienić wszystkie imiona ).
Zdjęcia: http://imageshack.us/g/1/9927712/
Gem pisze:Teoś znalazł domekTen dostojny i mądry kociak (moim zdaniem charakter Kleksika) zamieszkał w Kielcach. Kilka godzin wcześniej został wykastrowany. Umowa adopcyjna oczywiście została podpisana.
ania91 pisze:Mam pytanie nt. adopcji kota płci żeńskiej - jakie z nich z tego wątku szukają jeszcze domu?
Do domu wzięłabym koło 1.01.13 ze względu na wyjazd do rodziny na święta (nie chciałabym, żeby zwierzątko samo w domu siedziało :rolleyes:)
Będę wdzięczna za odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 95 gości