Świąteczny ORIFLAME - dla Tyskich Mruczków - KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt gru 14, 2012 23:19 Re: Świąteczny ORIFLAME - dla Tyskich Mruczków

tzn mialo pojsc paczka ekonomiczna, jesli jest polecony, to w poniedzialek ide to wyjasnic na poczcie :evil:
Teraz sie temu przyjrzalam i cos mi nie pasuje... ok, jesli sie wiec zdarzy, ze wroci do mnie, to wysle jeszcze raz paczka na moj koszt. Dziwne, bo do znajomej tego samego dnia wysylalam listem poleconym ekonomicznym cos do Chorzowa i do niej dzis dotarlo.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt gru 14, 2012 23:56 Re: Świąteczny ORIFLAME - dla Tyskich Mruczków

Ty to jesteś zakręcona jak chiński termos :mrgreen:
Skoro nadałaś paczkę, nie mogło iść poleconym.

Daj mi numer przesyłki to wyjaśnię u siebie na poczcie. Widocznie listonosz źle wrzucił awizo skoro jest że nie zastano, a ja nie mam nic w skrzynce. Nr mi wystarczy aby odebrać.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob gru 15, 2012 12:55 Re: Świąteczny ORIFLAME - dla Tyskich Mruczków

wiesz, ja na poczcie w tym samym czasie wysylalam tez paczke do Cindy i mowilam tej pani, ze 2 paczki beda, ze do Niemiec priorytetowa,zeby dotarla do swiat a do Katowic ekonomiczna czy jakos tak. Ze niby zwykla. Nie zwrocilam potem uwagi, czy faktycznie wyslala to jako paczke czy jako polecony ekonomiczny... A moze powinnam? :roll: Tego samego dnia tylko z innej poczty, wieczorem wysylalam litem poleconym ekonomicznym znajomej do Chorzowa pewien dokument, i do niej dotarlo wczoraj. Wiec zdziwiona jestem, ze do Ciebie nie doszlo jeszcze..

Kociara82

Post » Sob gru 15, 2012 14:02 Re: Świąteczny ORIFLAME - dla Tyskich Mruczków

8O Przecież to są różne blankiety, które wypełnia klient a nie pani w okienku 8) :mrgreen:

Wysłałaś poleconym. Już odebrałam.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Sob gru 15, 2012 22:09 Re: Świąteczny ORIFLAME - dla Tyskich Mruczków

wiesz, dopiero drugi raz w zyciu wysylalam cos jako paczke :oops: ale na poczcie kobieta powiedziaa, ze to ten sam druczek co do poleconego :evil: Ja sobie to z nia wyjasnie mam nadzieje :evil: Ja mam prawo nie wiedziec, a ona musi mnie poinformowac co robic.
no, ale najwazniejsze, ze juz odebralas, przepraszam za zamieszanie.

Kociara82

Post » Sob gru 15, 2012 23:32 Re: Świąteczny ORIFLAME - dla Tyskich Mruczków

Spokojnie, przecież nic się nie stało :D Nawet jakby przyszła w przyszły piątek, też by się świat nie zawalił :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie gru 16, 2012 14:10 Re: Świąteczny ORIFLAME - dla Tyskich Mruczków

nie o to chodzi, tylko o to, ze prosilam by to bylo wyslane paczka a nie listem poleconym.

Kociara82

Post » Pon gru 17, 2012 17:39 Re: Świąteczny ORIFLAME - dla Tyskich Mruczków

ok, wiec skoro nie ma juz zamowien, koncze bazarek.
Nastepna taka akcja na pewno za rok, na kolejne swieta, znow bedzie mozna z 2 ostatnich katalogow zamawiac.
Byc moze wczesniej tez cos tam w tym stylu zrobie, ale na razie nie obiecuje niczego, czas pokaze, jak bedzie.

Dziekuje wszystkim za udzial, za podnoszenie, za skladanie zamowien :1luvu:
Zabieram sie za zliczenie wszystkiego, zeby wiedziec, ile dokladnie mam przelac mrusiom :)

Tymczasem dziekuje raz jeszcze i zapraszam za rok :)

Tu juz mozna zamknac :)

KONIEC

Kociara82

[poprzednia]