CatAngel pisze:Na koniec bierzemy dwa worki 120 litrowe i nakładamy na budkę klejąc np: taśmą (najlepsza ta duża przezroczysta) Do środka budki można dodać siano(2-3 worki) bądź pociąć polar (stare ubrania) na małe kawałeczki i wsadzić do środka
Ta dam
a ja mam takie duże pudło kartonowe, zostało mi z dużej szafki, może się przyda?
Łatek...............................................................................................................................Uszko Brat Trójłapki Chanell..................................................................................Czarno-Biała Czarnuszek II................................................................................Wojownik i Adhd
Ostatnio edytowano Pon gru 17, 2012 13:09 przez CatAngel, łącznie edytowano 2 razy
Adhd i Wojownik..........................................................................Czarnuszek
Moniczka..................................................................................................Oczko i Ogonek Babunia.................................................................................................Siwka i Malec