biały, biały , on właśnie nakolankowy , ale za grzeczny nie lubi być sam , szuka kontaktu z człowiekiem jak tylko wyjdziemy z pokoju , lubi jak wszyscy są razem śpi z nami w głowie , nie drapie , nie broi , nie gryzie , ale czesać się też nie lubi wtedy gryzie
Amber już u mnie , na razie siedzi pod narożnikiem , boi się bidula , ale mam nadzieję , ze się szybko namyśli i wyjdzie
obwąchali się ze Śnieżkiem , gorzej z psem, moja Sonia nic jej nie zrobi ale jest ciekawska i zazdrosna i zaglądała pod narożnik , teraz zamknęłam drzwi od pokoju , żeby nie właziła (Sonia) , Śnieżek w sypialni śpi i ma w nosie wszystko
Mój jamnik z powdzeniem hoduje trzy persy i brytka. Ma swój plan hodowlany-rzeklabym - eliminacyjny...
TO nie jest złe dokocernie Domi...rozumiem,że Śnieżek JESZCZE się nie zorientował,że jest w domu drugi pers,a Amber nie zauwazyła rezydenta? Czyli perska norma... Pokaż nam Amber.
Przepraszam , że nie wchodziłam na forum 16 i 17 grudnia mieliśmy z M urodziny, później mama przyjechała z zagranicy , w firmie (sklep) też około świąt masa roboty
zaraz wkleję gdy podpatrzę jak wkleić zdjęcia , bo zapomniałam